Horoscop 4 decembrie 2017. Zodia care are planuri mari pentru finalul anului

Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Luni 04 Decembrie 2017 07:27
Categorie: Horoscop

Veşti amestecate luni. Sunt lucruri pe care le-am făcut bine şi, pe altele, mai puţin sau deloc. Acum e momentul să-ndreptăm situaţiile neclare, pentru că Mercur e retrograd.

 

Vibraţia zilei este 4 şi toate eforturile se vor duce în direcţia casei şi a familiei.

SĂGETĂTOR: O să primiţi un răspuns la o solicitare depusă luna trecută şi or să vi se recunoască nişte drepturi, o să vă puteţi primi banii cuveniţi.  Se pare că daţi zor să urgentaţi nişte demersuri ca să vă asiguraţi că lucrurile pentru care v-aţi zbătut un an întreg se vor încheia cu bine până la sfârşitul anului.

CAPRICORN: Ar fi bine să vă ocupaţi şi de sănătatea voastră, să-i daţi de capăt unei probleme care v-a stresat şi o să luaţi un tratament ca să vă vindecaţi. O să reluaţi o discuţie mai veche, o negociere, pe marginea unei colaborări şi o să ţineţi la pretenţiile voastre până vă vor fi acceptate, n-o să cedaţi cu una cu două.

VĂRSĂTOR: Întâlnire cu cineva care vrea să vă cucerească şi, dacă n-a intervenit nimeni, între timp o să fiţi receptivi la felul în care se poartă. Poate ajungeţi la o înţelegere cu membrii unei fundaţii, să lucraţi la un proiect în care credeţi şi care o să vă deschidă noi perspective - poate vă găsiţi un job permanent din ianuarie.

PEŞTI: Poate vă mutaţi împreună cu cineva care-o să vă facă viaţa mai frumoasă şi-o să vă umple un gol sufletesc. Se conturează o recompensă bănească pentru o activitate extraprofesională şi o să rămâneţi în această combinaţie partenerială ca să aveţi şi în continuare succes.

BERBEC: Poate a sosit momentul să legalizaţi relaţia de cuplu, până la sfârşitul anului, iar cei singuri să-şi găsească şi ei perechea. Aţi putea prelungi un contract, dar există şi posibilitatea să lucraţi altceva, care să v-aducă mai mulţi bani anul viitor. Sunt nişte oferte pe care le puteţi lua în seamă.

TAUR: Au rămas nişte adevăruri nespuse în relaţia sentimentală şi poate ieşiţi la masă în oraş ca să spuneţi lucrurilor pe nume. S-ar putea să vă intre de undeva nişte bani şi să daţi o fugă pe la magazine să luaţi ce-aveţi nevoie pentru casă şi ai voştri, să le asiguraţi celor dragi ce-şi doresc.

GEMENI: Vă faceţi planuri pentru o locuinţă pe care s-o cumpăraţi sau în care să vă mutaţi cu chirie până o să vă puteţi lua una fie şi cu împrumut de la bancă. Veşti bune, care vă scot din încurcătură, poate luaţi bani şi o să aveţi cu ce să achitaţi rate, facturi, să vă descurcaţi în perioada sărbătorilor.

RAC: Relaţia cu partenerul de cuplu promite să fie din ce în ce mai bună, cu condiţia să faceţi echipă la activităţile casnice. O să vă luptaţi pentru banii pe care-i aveţi de luat şi o să apelaţi şi la un avocat dacă nu reuşiţi să-i recuperaţi, e de insistat c-aveţi şi voi nevoie, poate mai mult ca oricând.

LEU: Prezenţa cuiva o să vă bucure, poate ieşiţi la plimbare, la cumpărături sau la cafea şi o să vă încărcaţi frumos, sufleteşte. Se pare c-o să intraţi la cheltuială, ca să-i faceţi cuiva o surpriză. O să fie apreciat gestul, o să rezonaţi cu persoana respectivă, c-aveţi multe în comun.

FECIOARĂ: Se poate întâmpla ceva special în relaţia de cuplu şi să vă gândiţi şi la căsătorie - mai ales pentru că se-apropie momentul magic al sărbătorilor. Pot veni bani de la serviciu, dar şi partenerul de cuplu s-ar putea să câştige mai mult luna asta şi o să aveţi de cheltuială pentru tot ce v-aţi propus.

BALANŢĂ: O să faceţi rost de bani pentru o achiziţie sau ca să plătiţi o excursie, măcar copiilor, în vacanţa de iarnă sau într-un week-end. Pare să fie o perioadă de acalmie la serviciu, dar s-ar putea să nu dureze mult pentru că se suprapun nişte treburi pe care le-aţi ignorat.

SCORPION: Se pare c-o să existe o mai bună comunicare în cuplu şi o să ieşiţi mai des pe la evenimente şi la plimbare ori de câte ori o să fiţi liberi. Or să vă susţină nişte parteneri de afaceri să daţi drumul unui proiect şi-o să aveţi de câştigat dacă o să vă implicaţi serios, e anul vostru special până toamna viitoare.

Horoscop 3 decembrie 2017. Zodia care se poate căsători
Horoscop 3 decembrie 2017. Zodia care se poate căsători
VIDEO PROTVPLUS.RO
VISURI LA CHEIE
S-au intors acasa, insa nu la aceeasi casa.
Familia Dinuta poate incepe acum o viata noua, dupa ajutorul primit de la Visuri la cheie

00:58
VISURI LA CHEIE
Familia Dinuta a trecut peste orice problema, cu zambetul pe buze
Au ramas uniti, in ciuda a orice, insa nu au reusit sa-si contruiasca o casuta

00:29
LA MARUTA
Duckadam ne prezinta sotia si fiica
Regele Footbalului, Helmuth Duckadam, impreuna cu familia in platoul La Maruta

08:07
SPORT
Nationala joaca la PRO TV in urmatorii cinci ani.
Despre Nations League, “mandatul” de incredere si emotii: Costi Mocanu, exclusiv pe PROTVPLUS.RO

07:24
LA MARUTA
Andreea Esca, premiata de Ambasada Frantei
O multime e oameni dragi au fost alaturi de Andreea Esca la primirea distinsului premiu

03:21
LA MARUTA
Prezentatorul "Visuri la cheie", povesti din copilarie
Corneliu Ulici alaturi fratele sau in platoul La Maruta

13:47
LA MARUTA
Are 89 de ani si e campion la inot in tara si in europa
A socat o lume intreaga cu rezistenta pe care o are. Interviu in exclusivitate alaturi de campionul la inot in varsta de 89 de ani

14:26
VORBESTE LUMEA
Cameleonul muzicii de petrecere
Carmen Serban a trecut prin mai multe schimbari de look

04:18
VORBESTE LUMEA
Andreea Marin, probleme medicale
Andreea Marin, interventie chirurgicala in zona cervicala

14:59
GOSPODAR FARA PERECHE
EXCLUSIV: Vor să fie la brațul lui Neluțu, dar cine sunt ele de fapt?
Loiale, energice, harnice, consideră că sunt potrivite să își întemeieze o familie alături de Neluțu. Oare cine va fi aleasa?

01:09
zodiac
Horoscop 20 septembrie 2018. Zodia care este pe punctul de a începe o nouă relație
Horoscop 19 septembrie 2018. Zodia care poate demara un proiect care să-i aducă mulți bani
Horoscop 18 septembrie 2018. Peștii pot ajunge la căsătorie până anul viitor
Horoscop 17 septembrie 2018. Cei născuți în această zodie au noroc în plan financiar astăzi
Horoscop 16 septembrie 2018. Cine întâlnește șansa vieții de a fi fericit
Horoscop 15 septembrie 2018. Cine are șanse să reia o poveste amoroasă
horoscop
Horoscop 14 septembrie 2018. Zodia care primeşte o sumă neaşteptat de mare de bani
Horoscop 13 septembrie 2018. Zodia care primeşte o ofertă extrem de avantajoasă
Horoscop 12 septembrie 2018. Zodia care își face curaj să discute cu șeful
Horoscop 11 septembrie 2018. Nativii care vor primi o sumă mare de bani
Horoscop 10 septembrie 2018. Zodia care va primi compensații materiale satisfăcătoare
Horoscop 9 septembrie 2018. Zodia care se va îndrăgosti în această zi