Horoscop 4 decembrie 2017. Zodia care are planuri mari pentru finalul anului

×
Codul embed a fost copiat

Veşti amestecate luni. Sunt lucruri pe care le-am făcut bine şi, pe altele, mai puţin sau deloc. Acum e momentul să-ndreptăm situaţiile neclare, pentru că Mercur e retrograd.

 

Vibraţia zilei este 4 şi toate eforturile se vor duce în direcţia casei şi a familiei.

SĂGETĂTOR: O să primiţi un răspuns la o solicitare depusă luna trecută şi or să vi se recunoască nişte drepturi, o să vă puteţi primi banii cuveniţi.  Se pare că daţi zor să urgentaţi nişte demersuri ca să vă asiguraţi că lucrurile pentru care v-aţi zbătut un an întreg se vor încheia cu bine până la sfârşitul anului.

CAPRICORN: Ar fi bine să vă ocupaţi şi de sănătatea voastră, să-i daţi de capăt unei probleme care v-a stresat şi o să luaţi un tratament ca să vă vindecaţi. O să reluaţi o discuţie mai veche, o negociere, pe marginea unei colaborări şi o să ţineţi la pretenţiile voastre până vă vor fi acceptate, n-o să cedaţi cu una cu două.

Citește și
Horoscop
Horoscop 2 decembrie 2017. Zodia care va recupera o sumă de bani
„Ce se întâmplă e nebunie curată. Și-au ieşit din minţi. Sunt ruşinea Rusiei”. Omul interzis în Rusia lui Putin vine la București

VĂRSĂTOR: Întâlnire cu cineva care vrea să vă cucerească şi, dacă n-a intervenit nimeni, între timp o să fiţi receptivi la felul în care se poartă. Poate ajungeţi la o înţelegere cu membrii unei fundaţii, să lucraţi la un proiect în care credeţi şi care o să vă deschidă noi perspective - poate vă găsiţi un job permanent din ianuarie.

PEŞTI: Poate vă mutaţi împreună cu cineva care-o să vă facă viaţa mai frumoasă şi-o să vă umple un gol sufletesc. Se conturează o recompensă bănească pentru o activitate extraprofesională şi o să rămâneţi în această combinaţie partenerială ca să aveţi şi în continuare succes.

BERBEC: Poate a sosit momentul să legalizaţi relaţia de cuplu, până la sfârşitul anului, iar cei singuri să-şi găsească şi ei perechea. Aţi putea prelungi un contract, dar există şi posibilitatea să lucraţi altceva, care să v-aducă mai mulţi bani anul viitor. Sunt nişte oferte pe care le puteţi lua în seamă.

TAUR: Au rămas nişte adevăruri nespuse în relaţia sentimentală şi poate ieşiţi la masă în oraş ca să spuneţi lucrurilor pe nume. S-ar putea să vă intre de undeva nişte bani şi să daţi o fugă pe la magazine să luaţi ce-aveţi nevoie pentru casă şi ai voştri, să le asiguraţi celor dragi ce-şi doresc.

GEMENI: Vă faceţi planuri pentru o locuinţă pe care s-o cumpăraţi sau în care să vă mutaţi cu chirie până o să vă puteţi lua una fie şi cu împrumut de la bancă. Veşti bune, care vă scot din încurcătură, poate luaţi bani şi o să aveţi cu ce să achitaţi rate, facturi, să vă descurcaţi în perioada sărbătorilor.

RAC: Relaţia cu partenerul de cuplu promite să fie din ce în ce mai bună, cu condiţia să faceţi echipă la activităţile casnice. O să vă luptaţi pentru banii pe care-i aveţi de luat şi o să apelaţi şi la un avocat dacă nu reuşiţi să-i recuperaţi, e de insistat c-aveţi şi voi nevoie, poate mai mult ca oricând.

LEU: Prezenţa cuiva o să vă bucure, poate ieşiţi la plimbare, la cumpărături sau la cafea şi o să vă încărcaţi frumos, sufleteşte. Se pare c-o să intraţi la cheltuială, ca să-i faceţi cuiva o surpriză. O să fie apreciat gestul, o să rezonaţi cu persoana respectivă, c-aveţi multe în comun.

FECIOARĂ: Se poate întâmpla ceva special în relaţia de cuplu şi să vă gândiţi şi la căsătorie - mai ales pentru că se-apropie momentul magic al sărbătorilor. Pot veni bani de la serviciu, dar şi partenerul de cuplu s-ar putea să câştige mai mult luna asta şi o să aveţi de cheltuială pentru tot ce v-aţi propus.

BALANŢĂ: O să faceţi rost de bani pentru o achiziţie sau ca să plătiţi o excursie, măcar copiilor, în vacanţa de iarnă sau într-un week-end. Pare să fie o perioadă de acalmie la serviciu, dar s-ar putea să nu dureze mult pentru că se suprapun nişte treburi pe care le-aţi ignorat.

SCORPION: Se pare c-o să existe o mai bună comunicare în cuplu şi o să ieşiţi mai des pe la evenimente şi la plimbare ori de câte ori o să fiţi liberi. Or să vă susţină nişte parteneri de afaceri să daţi drumul unui proiect şi-o să aveţi de câştigat dacă o să vă implicaţi serios, e anul vostru special până toamna viitoare.

Articol recomandat de sport.ro
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
Citește și...
Horoscop 3 decembrie 2017. Zodia care se poate căsători
Horoscop 3 decembrie 2017. Zodia care se poate căsători

E o efervescentă care o să ne cuprindă pe toţi şi o să ne bucurăm de revederea unor oameni dragi, de gesturile de simpatie, de dragoste ale celor care contează pentru noi

Horoscop 2 decembrie 2017. Zodia care va recupera o sumă de bani
Horoscop 2 decembrie 2017. Zodia care va recupera o sumă de bani

Sunt lucruri sensibile pe care le putem rezolva de multă vreme, dar n-om fi avut curaj, n-am considerat că e momentul sau că n-o să fim înţeleşi. Acum ne putem încumeta la aşa ceva.

Recomandări
Un cetăţean polonez care ratase îmbarcarea ar fi anunţat prezenţa unei bombe la bordul avionului aterizat la Timişoara
Un cetăţean polonez care ratase îmbarcarea ar fi anunţat prezenţa unei bombe la bordul avionului aterizat la Timişoara

Un avion care decolase din Polonia, cu peste o sută de pasageri la bord, a aterizat de urgență joi noapte pe aeroportul din Timișoara, după ce a fost primită o amenințare cu bombă.

Moment istoric la căile ferate. S-a lansat în sfârșit licitația de 300 de milioane de euro pentru un tronson foarte aglomerat
Moment istoric la căile ferate. S-a lansat în sfârșit licitația de 300 de milioane de euro pentru un tronson foarte aglomerat

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a lansat vineri licitația pentru modernizarea căii ferate Constanța-Mangalia, după mai multe amânări.

Israelul a atacat Iranul. Presa iraniană anunță că „nu au fost raportate daune sau explozii la scară largă”
Israelul a atacat Iranul. Presa iraniană anunță că „nu au fost raportate daune sau explozii la scară largă”

Israelul a lansat joi noapte un atac asupra Iranului, după acțiunea din weekend asupra teritoriului său. Explozii puternice s-au auzit în centrul țării, în orașul Isfahan, în apropierea unei baze militare.