Horoscop 6 aprilie 2021, cu Neti Sandu. Balanțele încep o nouă relație

Dată publicare: 06-04-2021 07:34
Dată actualizare: 06-04-2021 09:22


Horoscop 6 aprilie 2021, cu Neti Sandu. O să ne evaluăm resursele ca să ştim cu ce ne aventurăm într-un proiect care promite din cale afară.

Vibraţia zilei este 6 şi o să ne gândim de două ori înainte de a lua o hotărâre, ca să nu dăm greș.

HOROSCOP 6 APRILIE 2020 BERBEC

 

Se poate să fi găsit o soluţie ca să lucraţi la ceva în particular şi care să vă ofere satisfacţii sufleteşti. O să fiţi în mare formă şi multe lucruri care păreau imposibile se pot rezolva că aveţi nişte oameni în jurul vostru care vă oferă sprijin atât moral, cât şi material.

HOROSCOP 6 APRILIE 2020 TAUR

 

O să puteţi face rost de bani ca să cumpăraţi diverse pentru casa lucruri costisitoare, că nu sunt durabile cele ieftine. O să vă fie apreciate eforturile, poate luaţi vreo recompensă bănească, se vorbeşte de bine despre voi şi există perspective strălucite în carieră.

HOROSCOP 6 APRILIE 2020 GEMENI

 

Poate vă luaţi o maşină nouă, sau la mâna a doua - în funcţie de buget şi dacă nu reuşiţi s-o reparaţi pe cea pe care-o aveţi. Voi păreţi întreprinzători şi o să gestionaţi ca lumea situaţia, proiectele or să vă acapareze cu totul şi o să câştigaţi bani frumoşi. Totul e să folosiţi flerul.

HOROSCOP 6 APRILIE 2020 RAC

 

Abia acum o să căpătaţi un plus de vizibilitate şi o să se vadă probabil şi la bani, că vor fi mai mulţi în perioada care urmează. O să vă bucuraţi de nişte oferte de lucru care promit bani şi o să vă implicaţi, cu totul, ca să iasă ceva de calitate superioară - că sunteţi pretenţioşi.

HOROSCOP 6 APRILIE 2020 LEU

 

O discuţie între patru ochi cu fiinţa iubită o să vă aducă liniştea şi pacea din relaţie, ca să duceţi o viaţă armonioasă. Întrevedere cu cineva care vrea să faceţi afaceri împreună şi o să vedeţi cum staţi cu timpul ca să ştiţi dacă vă implicaţi sau nu, să faceţi treaba ca lumea, şi nu de mântuială.

HOROSCOP 6 APRILIE 2020 FECIOARĂ

 

E bine să vă-ngrijiți de sănătate, să-i monitorizaţi şi pe ai voştri, să fiţi cu toţii buni-zdraveni. În continuare e mult de lucru la serviciu, acasă e la fel că faceţi curăţenie generală, mai cumpăraţi câte ceva şi puneţi totul în ordine, c-aşa v-aţi obişnuit.

HOROSCOP 6 APRILIE 2020 BALANŢĂ

 

Relaţia de cuplu se rescrie pe ici, pe colo, iar pentru unii dintre voi se rescrie total ca să puteţi convieţui - poate-apare altcineva. O să interacționați cu nişte parteneri de afaceri ca să v-alegeţi şi voi cu procentul potrivit dintr-un contract în care-o să fie de lucru, nu glumă.

HOROSCOP 6 APRILIE 2020 SCORPION

 

Poate angajaţi o firmă ca să dea o zugrăveală, să facă o curăţenie generală şi să vă asiguraţi că nu lipseşte nimic alor voştri de sărbători. O să umblaţi, probabil, la banii din cont ca să luaţi ce-aveţi nevoie pentru casă şi să vă compuneţi şi voi o garderobă pentru noul sezon.

HOROSCOP 6 APRILIE 2020 SĂGETĂTOR

 

Poate aveţi de dat un examen, sau să prezentaţi pe zoom o lucrare, să ţineţi un speach şi să cuceriţi un public. Poate va trebui să daţi un răspuns unui angajator şi dacă vă daţi acceptul o să vă şi apucaţi de treabă - lucrurile au un curs ascendent în sfera cariera.

HOROSCOP 6 APRILIE 2020 CAPRICORN

 

E posibil să daţi ceva bani pe reparaţia maşinii ca să vă deplasaţi în siguranţă, dar dacă nu se rezolvă poate vă luaţi alta. O să faceţi rost de bani în plus şi n-o să lăsaţi să treacă vreo şansă de a cumpăra ceva la un preţ rezonabil, ca sacoperiţi cerinţele casei.

HOROSCOP 6 APRILIE 2020 VĂRSĂTOR

 

Se rezolvă o problemă financiară şi o să vă puteţi cumpăra ce v-ați propus c-o fi urgenţe. O să primiţi şi veşti bune şi mai puţin bune, dar o să vă descurcaţi în orice situaţie, că aveţi prezență de spirit şi nu păreţi crispaţi.

HOROSCOP 6 APRILIE 2020 PEŞTI

 

O să vă ocupaţi de casă, eliminaţi obiectele pe care nu le mai întrebuinţaţi şi o să puneţi altele noi în locul lor. Se conturează o afacere care să vă aducă bani frumoşi, dar asta dac-o alegeţi pe cea potrivită, că par să fie mai multe - ochii mari, să nu vă lăsaţi păcăliţi.

 

 


VIDEO PROTVPLUS.RO