Horoscop 5 martie 2020, prezentat de Neti Sandu. Peștii au șansa să-și găsească perechea

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 5 martie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi a provocărilor. O să facem tot ce depinde de noi să urgentăm nişte lucruri, să nu mai lăsăm nimic la voia întâmplării ca să facem progrese în toate direcţiile.

Vibraţia zilei este 5 şi e bine s-avem curaj să spunem lucrurilor pe nume.

HOROSCOP 5 MARTIE 2020 PEŞTI

 

E posibil să apară cineva care să se insinueze frumos în viaţa voastră şi să deveniţi interesaţi de această persoană, şi să formaţi un cuplu. O să-ncepeti lucruri noi, poate vă lansaţi în afaceri, vă asociaţi cu nişte oameni ca să bifaţi şi voi nişte succese, să faceţi progrese în carieră.

HOROSCOP 5 MARTIE 2020 BERBEC

 

Citește și
Noi detalii despre cazul care a şocat România. Fetiţa ascunsă în canapea a fost ucisă pentru bijuteriile pe care criminalul le-a furat şi le-a amanetat, ca să joace la pariuri

O să puteţi câştiga mai mulţi bani dacă o să acceptaţi şi nişte colaborări, pe lângă serviciul propriu-zis şi o să vă suplimentaţi veniturile. Sunt schimbări la serviciu, şi o să vă găsiţi un loc al vostru, să lucraţi la ce vă place şi să nu devină o povară munca respectivă, că aveţi pretenţii mari de la voi.

HOROSCOP 5 MARTIE 2020 TAUR

 

O să aveţi mai multă grijă de voi, de felul în care arătaţi, ca să daţi refresh organismului, s-aveţi un tonus şi mai bun. O să rectificaţi nişte acte, mai revizuiţi şi nişte contracte ca să rămâneţi cu varianta câştigătoare - financiar - să aveţi şi voi spor în casă, condiţii de trăi mai bune.

HOROSCOP 5 MARTIE 2020 GEMENI

 

E posibil să luaţi nişte bani şi să acoperiţi cu ei nişte urgențe, să le cumpăraţi celor mici, în primul rând, ce şi-au dorit. O să reveniţi asupra unei decizii şi o să daţi, totuşi un examen, o să intraţi în concurs pentru ocuparea unui post pe care-l meritaţi şi e de onorat această şansă.

HOROSCOP 5 MARTIE 2020 RAC

 

Prezenţa cuiva o să vă ridice moralul, poate vă dă idei care să vă ajute să avansaţi în carieră. Poate daţi drumul proiectelor noi şi o să vă asiguraţi banii de rate, de facturi şi alte obligaţii financiare pentru care vă faceţi griji, că nu vă ajungeau banii.

HOROSCOP 5 MARTIE 2020 LEU

 

Sănătatea trebuie ţinută sub observaţie, pentru că apar situaţii neprevăzute şi cine ştie ce-o să se-ntâmple dacă nu sunteţi pe poziţii. O să intraţi în negocieri cu cei care se grăbesc să semneze cu voi nişte contracte, dar nu puteţi lăsa lucrurile aşa, după cum îşi doresc ei, pentru pentru că voi aveţi alte pretenţii.

HOROSCOP 5 MARTIE 2020 FECIOARĂ

 

Şi la voi se pot ivi ceva probleme de sănătate, dar o să le veniţi uşor de hac, c-o s-aveţi multă treabă şi acasă şi la serviciu. Poate vă angajaţi undeva, ori treceţi în alt departament, e vreo reorganizare la voi - la serviciu şi o s-aveţi şi mai mult de lucru, c-aşa e perioada.

HOROSCOP 5 MARTIE 2020 BALANŢA

 

Cineva cu care-aţi fost într-o relaţie revine şi o să vorbiţi deschis, că ştiţi doar în ce direcţie vă-ndreptaţi. O să daţi zor să puneţi casa la punct poate şi pentru c-o să daţi o petrecere cu mulţi invitaţi sau inauguraţi vreo locuinţă - că v-aţi mutat.


HOROSCOP 5 MARTIE 2020 SCORPION

 

O să ieşiţi cu grupul de prieteni pe la mondenităţi ca să aflaţi ce mai e nou, care sunt tendinţele şi unde va-ncadrati. Vouă vi se deschid noi oportunităţi în sfera partenerială şi vă puteţi găsi şi ceva de lucru, şi la fel de bine o să puteţi intra într-o relaţie sentimentală.

HOROSCOP 5 MARTIE 2020 SĂGETĂTOR

 

La voi pare să fie o atmosferă mai bună la serviciu şi o să vă asiguraţi c-o să fie la fel şi-n continuare - pentru confortul mental. O să luaţi nişte bani, poate pentru că vă înapoiaza cineva o datorie, sau vin nişte sume din particular c-aveţi colaborări, dacă nu cumva i-aţi cerut unei bănci.

HOROSCOP 5 MARTIE 2020 CAPRICORN

 

E posibil să recuperaţi nişte lucruri, să vă luaţi partea voastră de moştenire, fără să vă judecaţi prin tribunale. Un proiect nou şi incitant la orizont, pentru voi şi o să fie o upgradare, o să câştigaţi mai mulţi bani, şi o să vă aflaţi pe alt palier social.

HOROSCOP 5 MARTIE 2020 VĂRSĂTOR

 

Se poate să dedicaţi o oră, două, din timpul liber unui hobby care să vă destindă şi o să se activeze creativitatea. O problemă de serviciu se cere - urgent - rezolvată şi s-aveţi grijă şi de voi, să fie în bună stare organismul şi să fie şi comunicarea în linie dreaptă cu toată lumea.

Articol recomandat de sport.ro
Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesul
Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesul
Citește și...
Horoscop 4 martie 2020, prezentat de Neti Sandu. Vărsătorii își refac viața amoroasă
Horoscop 4 martie 2020, prezentat de Neti Sandu. Vărsătorii își refac viața amoroasă

Horoscop 4 martie 2020, prezentat de Neti Sandu. O s-avem grijă de noi, de familie, să facem lucruri pe care ni le-am dorit mai demult, s-ajungem acolo unde ne-am propus anul trecut, sau cu şi mai mult timp în urmă.

Recomandări
Israelul pregătește un răspuns în forță pentru Iran. Șeful Statului Major al IDF: „Va suporta consecințele acțiunilor sale”
Israelul pregătește un răspuns în forță pentru Iran. Șeful Statului Major al IDF: „Va suporta consecințele acțiunilor sale”

Israelul pregătește un răspuns în forță pentru Iran, dar unul care să nu provoace o escaladare a conflictului în regiune, potrivit presei israeliene.

Șeful AIEA, avertisment după atacurile asupra centralei din Zaporojie: „Ne apropiem periculos de un accident nuclear”
Șeful AIEA, avertisment după atacurile asupra centralei din Zaporojie: „Ne apropiem periculos de un accident nuclear”

"Ne apropiem periculos de un accident nuclear" la Zaporojie, a avertizat luni şeful Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică (AIEA), Rafael Grossi, denunţând recentele atacuri asupra centralei nucleare ucrainene, scrie AFP.

Economia Chinei a crescut în primul trimestru mai rapid decât s-au așteptat analiștii. Toți au crezut că o să scadă
Economia Chinei a crescut în primul trimestru mai rapid decât s-au așteptat analiștii. Toți au crezut că o să scadă

Economia chineză a avut un început de an mai puternic decât s-au așteptat analiștii, chiar dacă criza din sectorul imobiliar s-a adâncit.