Horoscop 5 mai 2018. Zodia care va avea parte de o revedere emoționantă

Ultimul update: Sambata 05 Mai 2018 09:49
Data publicarii: Sambata 05 Mai 2018 07:36
Categorie: Horoscop

O zi destul de bună. O să aflăm nişte răspunsuri care să ne modifice oarecum parcursul, traiectoria unei relaţii şi o să ajungem cu bine la destinaţie. Vibraţia zilei este 5 şi e bine să ne asumăm şi nişte riscuri.

Ce se întâmplă în fiecare zodie:

TAUR: O să ocazionaţi o întâlnire ca să aveţi o discuţie între patru ochi cu fiinţa pe care o iubiţi, să luaţi o decizie.

Un eveniment de ţinută la care o să luaţi parte, o fi o gală sau se căsătoresc nişte apropiaţi şi poate fi un moment în care să vă faceţi prieteni noi, un grup chiar.

GEMENI: Un musafir neanunţat, dar dacă v-aţi făcut deja program de ieşit pe-afară îl puteţi lua cu voi într-o aventură urbană, rurală.

Se poate să apară cineva care să vă dea speranţe de viaţă frumoasă în doi şi să construiţi pas cu pas o relaţie care să devină mai consistentă din toamnă.

RAC: E posibil să vă duceţi la nişte rude care sărbătoresc un succes şi o să puneţi la cale şi nişte nunţi, botezuri, aniversări.

Un răspuns afectiv din partea cuiva care-a lipsit o vreme, c-au fost nişte disensiuni între voi şi o să continuaţi relaţia cu şi mai multă pasiune.

LEU: Se poate să le fiţi de mare ajutor unor prieteni care se află la o răscruce de drumuri şi cu o vorbă bună şi suport financiar îi salvaţi.

O agendă încărcată, vă-ntâlniţi cu prietenii, poate ieşiţi la o cafea şi cu un viitor partener de afaceri ca să vedeţi dacă puteţi lucra ceva împreună.

FECIOARĂ: O s-aveţi prilejul să faceţi cunoştinţă cu cineva care să rămână alături de voi, cu condiţia să fiţi cât mai puţin critici.

Se poate s-aveţi musafiri şi o să cheltuiţi nişte bani ca să se simtă toţi ai voştri bine, pregătiţi nişte delicatese, faceţi grătar, alegeţi voi variantă convenabilă.


BALANŢĂ: Poate ieşiţi la o plimbare în doi, cât mai departe de casă şi-o să reuşiţi să combateţi stresul, să vă remontaţi.

E posibil să primiţi o invitaţie oficială la un eveniment monden şi o să vă-mprieteniți cu nişte oameni cu care aveţi multe în comun şi o să tot aveţi motive să vă reîntâlniţi.

SCORPION: Poate vă invită cineva într-o staţiune de agrement, într-un parc de aventuri şi să vă distraţi să consumaţi adrenalina.

O să-i puteţi împlini o dorinţă fiinţei iubite şi se poate să va-ntoarcă şi ea gestul, să vă exprimaţi fiecare cum simţiţi şi să fiţi, totuşi, la unison.

SĂGETĂTOR: O revedere emoţionantă, e cineva care nu poate trăi fără voi şi o să v-o declare, mai rămâne să spuneţi ce gândiţi şi voi.

Întâlnire de suflet şi o să-i spuneţi tot ce-aveţi pe inima fiinţei iubite, vă faceţi planuri şi de vacanţă, poate şi de căsătorie şi o să aflaţi ce gânduri are.

CAPRICORN: Aţi putea pregăti la repezeală un coş de picnic şi să daţi fuga la pădure, la malul mării sau în parc să vă bucuraţi de natură.

Vă caută cineva care a rămas cu nişte nelămuriri şi o să puneţi punctul pe I să faceţi că relaţia să meargă mai departe, iar dacă nu se mai poate, atunci e momentul să-i puneţi capăt.

VĂRSĂTOR: Relaţia sentimentală prinde viaţă, se animă, dacă eraţi într-o pauză de relaţie poate apărea cineva şi să jonglaţi cu endorfinele.

Se pare c-o să vă luaţi o revanşa, să vă achitaţi de o datorie faţă de nişte prieteni şi-i invitaţi la o masă în oraş sau într-o plimbare prin localităţile din jurul casei.

PEŞTI: Se-anunţă o seară specială, poate-ajungeți la nunta unor prieteni, e un eveniment la care-o să vină multă lume şi o să vă placă.

Un dus-întors v-ar prinde bine, să revedeţi nişte oameni cu care-aveți ceva de făcut, de vorbit sau să vă distraţi, c-aţi muncit destul în ultima vreme.

BERBEC: O să scoateţi nişte bani din buzunar să-i luaţi cuiva un cadou dacă vă duceţi la o aniversare, la un botez, o nuntă, o casă nouă.

Se poate să vă convingă nişte prieteni să vă duceţi la ei în alt oraş, deşi vă făcuserăţi alt program, pentru că vă simţiţi întotdeauna bine împreună şi vă e dor de ei.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Horoscop 4 mai 2018. Probleme de sănătate pentru Vărsători. Ar trebui să dați atenție medicilor
Horoscop 4 mai 2018. Probleme de sănătate pentru Vărsători. Ar trebui să dați atenție medicilor
VIDEO PROTVPLUS.RO
horoscop
Horoscop 22 octombrie 2018. Zodia care nu mai poate amâna vizita la medic
Horoscop 21 octombrie 2018. Decizia care va schimba radical viața unui nativ
Horoscop 20 octombrie 2018. Zodia care va cheltui o importantă sumă de bani
Horoscop 19 octombrie 2018. Progrese la muncă și bani în plus pentru această zodie
Horoscop 18 octombrie 2018. Planuri de călătorie și relaxare pentru nativii acestei zodii
Horoscop 17 octombrie 2018. Nativii care primesc noi oferte în carieră
Horoscop
Horoscop 16 octombrie 2018. Trecutul pare să-i bântuie pe nativii acestei zodii
Horoscop 15 octombrie 2018. Vești bune pe plan financiar pentru mai multe zodii în acestă zi
Horoscop 14 octombrie 2018. Zodia care are șanse mari să înceapă o relație
Horoscop 13 octombrie 2018. Zodia care se poate trezi azi cu o cerere în căsătorie
Horoscop 12 octombrie 2018. Zodia care trebuie să acorde mai multă atenție sănătății
Horoscop 11 octombrie 2018. Zodia care va face o vizită obligatorie la medic