Horoscop 5 mai 2018. Zodia care va avea parte de o revedere emoționantă

Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Sambata 05 Mai 2018 07:36
Categorie: Horoscop

O zi destul de bună. O să aflăm nişte răspunsuri care să ne modifice oarecum parcursul, traiectoria unei relaţii şi o să ajungem cu bine la destinaţie. Vibraţia zilei este 5 şi e bine să ne asumăm şi nişte riscuri.

Ce se întâmplă în fiecare zodie:

TAUR: O să ocazionaţi o întâlnire ca să aveţi o discuţie între patru ochi cu fiinţa pe care o iubiţi, să luaţi o decizie.

Un eveniment de ţinută la care o să luaţi parte, o fi o gală sau se căsătoresc nişte apropiaţi şi poate fi un moment în care să vă faceţi prieteni noi, un grup chiar.

GEMENI: Un musafir neanunţat, dar dacă v-aţi făcut deja program de ieşit pe-afară îl puteţi lua cu voi într-o aventură urbană, rurală.

Se poate să apară cineva care să vă dea speranţe de viaţă frumoasă în doi şi să construiţi pas cu pas o relaţie care să devină mai consistentă din toamnă.

RAC: E posibil să vă duceţi la nişte rude care sărbătoresc un succes şi o să puneţi la cale şi nişte nunţi, botezuri, aniversări.

Un răspuns afectiv din partea cuiva care-a lipsit o vreme, c-au fost nişte disensiuni între voi şi o să continuaţi relaţia cu şi mai multă pasiune.

LEU: Se poate să le fiţi de mare ajutor unor prieteni care se află la o răscruce de drumuri şi cu o vorbă bună şi suport financiar îi salvaţi.

O agendă încărcată, vă-ntâlniţi cu prietenii, poate ieşiţi la o cafea şi cu un viitor partener de afaceri ca să vedeţi dacă puteţi lucra ceva împreună.

FECIOARĂ: O s-aveţi prilejul să faceţi cunoştinţă cu cineva care să rămână alături de voi, cu condiţia să fiţi cât mai puţin critici.

Se poate s-aveţi musafiri şi o să cheltuiţi nişte bani ca să se simtă toţi ai voştri bine, pregătiţi nişte delicatese, faceţi grătar, alegeţi voi variantă convenabilă.


BALANŢĂ: Poate ieşiţi la o plimbare în doi, cât mai departe de casă şi-o să reuşiţi să combateţi stresul, să vă remontaţi.

E posibil să primiţi o invitaţie oficială la un eveniment monden şi o să vă-mprieteniți cu nişte oameni cu care aveţi multe în comun şi o să tot aveţi motive să vă reîntâlniţi.

SCORPION: Poate vă invită cineva într-o staţiune de agrement, într-un parc de aventuri şi să vă distraţi să consumaţi adrenalina.

O să-i puteţi împlini o dorinţă fiinţei iubite şi se poate să va-ntoarcă şi ea gestul, să vă exprimaţi fiecare cum simţiţi şi să fiţi, totuşi, la unison.

SĂGETĂTOR: O revedere emoţionantă, e cineva care nu poate trăi fără voi şi o să v-o declare, mai rămâne să spuneţi ce gândiţi şi voi.

Întâlnire de suflet şi o să-i spuneţi tot ce-aveţi pe inima fiinţei iubite, vă faceţi planuri şi de vacanţă, poate şi de căsătorie şi o să aflaţi ce gânduri are.

CAPRICORN: Aţi putea pregăti la repezeală un coş de picnic şi să daţi fuga la pădure, la malul mării sau în parc să vă bucuraţi de natură.

Vă caută cineva care a rămas cu nişte nelămuriri şi o să puneţi punctul pe I să faceţi că relaţia să meargă mai departe, iar dacă nu se mai poate, atunci e momentul să-i puneţi capăt.

VĂRSĂTOR: Relaţia sentimentală prinde viaţă, se animă, dacă eraţi într-o pauză de relaţie poate apărea cineva şi să jonglaţi cu endorfinele.

Se pare c-o să vă luaţi o revanşa, să vă achitaţi de o datorie faţă de nişte prieteni şi-i invitaţi la o masă în oraş sau într-o plimbare prin localităţile din jurul casei.

PEŞTI: Se-anunţă o seară specială, poate-ajungeți la nunta unor prieteni, e un eveniment la care-o să vină multă lume şi o să vă placă.

Un dus-întors v-ar prinde bine, să revedeţi nişte oameni cu care-aveți ceva de făcut, de vorbit sau să vă distraţi, c-aţi muncit destul în ultima vreme.

BERBEC: O să scoateţi nişte bani din buzunar să-i luaţi cuiva un cadou dacă vă duceţi la o aniversare, la un botez, o nuntă, o casă nouă.

Se poate să vă convingă nişte prieteni să vă duceţi la ei în alt oraş, deşi vă făcuserăţi alt program, pentru că vă simţiţi întotdeauna bine împreună şi vă e dor de ei.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Horoscop 4 mai 2018. Probleme de sănătate pentru Vărsători. Ar trebui să dați atenție medicilor
Horoscop 4 mai 2018. Probleme de sănătate pentru Vărsători. Ar trebui să dați atenție medicilor
VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop
HOROSCOP 16 ianuarie 2019. Zodia care trebuie să aibă mai mare grijă de sănătate
Horoscop 15 ianuarie 2019. Zodia care va ieși din impas datorită unei sume de bani
Horoscop 14 ianuarie 2019. Zodia căreia ziua de azi îi va aduce mulţi bani
Horoscop 13 ianuarie 2019. Zodia care trebuie să aibă grijă ce va spune azi
Horoscop 12 ianuarie 2019. Zodiile care primesc pe cineva din trecut în viața lor
Horoscop 11 ianuarie 2019. Zodia care primește azi o veste excelentă legată de bani
horoscop
Horoscop 10 ianuarie 2019. Cei născuți în această zodie au șanse să înceapă o relație nouă
Horoscop 9 ianuarie 2019. Cine are șanse să-și întâlnească sufletul pereche
Horoscop 8 ianuarie 2019. Zodia care azi lămurește toate problemele din dragoste
Horoscop 7 ianuarie 2019. Cine primește azi o ofertă de job plătit generos
Horoscop 6 ianuarie 2019. Zodia care are șanse mari să primească o cerere în căsătorie
Horoscop 5 ianuarie 2019. Zodia care astăzi ar putea primi o sumă neașteptată de bani