Horoscop 5 mai 2018. Zodia care va avea parte de o revedere emoționantă

Ultimul update: Sambata 05 Mai 2018 09:49
Data publicarii: Sambata 05 Mai 2018 07:36
Categorie: Horoscop

O zi destul de bună. O să aflăm nişte răspunsuri care să ne modifice oarecum parcursul, traiectoria unei relaţii şi o să ajungem cu bine la destinaţie. Vibraţia zilei este 5 şi e bine să ne asumăm şi nişte riscuri.

Ce se întâmplă în fiecare zodie:

TAUR: O să ocazionaţi o întâlnire ca să aveţi o discuţie între patru ochi cu fiinţa pe care o iubiţi, să luaţi o decizie.

Un eveniment de ţinută la care o să luaţi parte, o fi o gală sau se căsătoresc nişte apropiaţi şi poate fi un moment în care să vă faceţi prieteni noi, un grup chiar.

GEMENI: Un musafir neanunţat, dar dacă v-aţi făcut deja program de ieşit pe-afară îl puteţi lua cu voi într-o aventură urbană, rurală.

Se poate să apară cineva care să vă dea speranţe de viaţă frumoasă în doi şi să construiţi pas cu pas o relaţie care să devină mai consistentă din toamnă.

Horoscop 3 mai 2018. Vărsătorii sunt înconjurați de iubire și căldură de partenerul de cuplu

RAC: E posibil să vă duceţi la nişte rude care sărbătoresc un succes şi o să puneţi la cale şi nişte nunţi, botezuri, aniversări.

Un răspuns afectiv din partea cuiva care-a lipsit o vreme, c-au fost nişte disensiuni între voi şi o să continuaţi relaţia cu şi mai multă pasiune.

LEU: Se poate să le fiţi de mare ajutor unor prieteni care se află la o răscruce de drumuri şi cu o vorbă bună şi suport financiar îi salvaţi.

O agendă încărcată, vă-ntâlniţi cu prietenii, poate ieşiţi la o cafea şi cu un viitor partener de afaceri ca să vedeţi dacă puteţi lucra ceva împreună.

FECIOARĂ: O s-aveţi prilejul să faceţi cunoştinţă cu cineva care să rămână alături de voi, cu condiţia să fiţi cât mai puţin critici.

Se poate s-aveţi musafiri şi o să cheltuiţi nişte bani ca să se simtă toţi ai voştri bine, pregătiţi nişte delicatese, faceţi grătar, alegeţi voi variantă convenabilă.


BALANŢĂ: Poate ieşiţi la o plimbare în doi, cât mai departe de casă şi-o să reuşiţi să combateţi stresul, să vă remontaţi.

E posibil să primiţi o invitaţie oficială la un eveniment monden şi o să vă-mprieteniți cu nişte oameni cu care aveţi multe în comun şi o să tot aveţi motive să vă reîntâlniţi.

SCORPION: Poate vă invită cineva într-o staţiune de agrement, într-un parc de aventuri şi să vă distraţi să consumaţi adrenalina.

O să-i puteţi împlini o dorinţă fiinţei iubite şi se poate să va-ntoarcă şi ea gestul, să vă exprimaţi fiecare cum simţiţi şi să fiţi, totuşi, la unison.

SĂGETĂTOR: O revedere emoţionantă, e cineva care nu poate trăi fără voi şi o să v-o declare, mai rămâne să spuneţi ce gândiţi şi voi.

Întâlnire de suflet şi o să-i spuneţi tot ce-aveţi pe inima fiinţei iubite, vă faceţi planuri şi de vacanţă, poate şi de căsătorie şi o să aflaţi ce gânduri are.

CAPRICORN: Aţi putea pregăti la repezeală un coş de picnic şi să daţi fuga la pădure, la malul mării sau în parc să vă bucuraţi de natură.

Vă caută cineva care a rămas cu nişte nelămuriri şi o să puneţi punctul pe I să faceţi că relaţia să meargă mai departe, iar dacă nu se mai poate, atunci e momentul să-i puneţi capăt.

VĂRSĂTOR: Relaţia sentimentală prinde viaţă, se animă, dacă eraţi într-o pauză de relaţie poate apărea cineva şi să jonglaţi cu endorfinele.

Se pare c-o să vă luaţi o revanşa, să vă achitaţi de o datorie faţă de nişte prieteni şi-i invitaţi la o masă în oraş sau într-o plimbare prin localităţile din jurul casei.

PEŞTI: Se-anunţă o seară specială, poate-ajungeți la nunta unor prieteni, e un eveniment la care-o să vină multă lume şi o să vă placă.

Un dus-întors v-ar prinde bine, să revedeţi nişte oameni cu care-aveți ceva de făcut, de vorbit sau să vă distraţi, c-aţi muncit destul în ultima vreme.

BERBEC: O să scoateţi nişte bani din buzunar să-i luaţi cuiva un cadou dacă vă duceţi la o aniversare, la un botez, o nuntă, o casă nouă.

Se poate să vă convingă nişte prieteni să vă duceţi la ei în alt oraş, deşi vă făcuserăţi alt program, pentru că vă simţiţi întotdeauna bine împreună şi vă e dor de ei.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Horoscop 4 mai 2018. Probleme de sănătate pentru Vărsători. Ar trebui să dați atenție medicilor

Horoscop 4 mai 2018. Probleme de sănătate pentru Vărsători. Ar trebui să dați atenție medicilor

horoscop

Horoscop 22 mai 2018. Peștii fac un pas important și își refac viața amoroasă

Horoscop 21 mai 2018. Zodia care va primi o mărire de salariu

Horoscop 20 mai 2018. Capricornii primesc invitație la o cină romantică

Horoscop 19 mai 2018. Zodia care va avea parte de o surpriză plăcută

Horoscop 18 mai 2018. Zodia care va recăpăta ceva important

Horoscop 17 aprilie 2018. Taurii vor avea parte de o zi bănoasă

Horoscop

Horoscop 16 mai 2018. Zodia care se trezeşte pe neaşteptate cu bani în cont

Horoscop 15 mai 2018. Zodia care va primi o sumă de bani

Horoscop 14 mai 2018. Gemenii încep o perioadă excelentă din punct de vedere financiar

Horoscop 12 mai 2018. Zodiile care fac rost de bani și cele care merg la petreceri

Horoscop 11 mai 2018. Balanțelor li se fac ochi dulci, Vărsătorii pleacă în excursie

Horoscop 10 mai. Zodia care va recupera o sumă importantă de bani