Horoscop 5 ianuarie, cu Neti Sandu. Peștii își schimbă mașina

Ultima actualizare: 05-01-2022 10:08

O să ne bucurăm de acest ajun de Bobotează și să facem câte ceva bun atât pentru noi, cât și pentru cei din jur.

 

Vibrația zilei este 5 și s-avem curaj să recunoaștem dac-am greșit cu ceva, că se iartă.

HOROSCOP 5 IANUARIE CAPRICORN

O să puteți renegocia un contract și să vi se acorde ce ați cerut, după lungi amânări, dar perseverența și-a spus cuvântul.

HOROSCOP 5 IANUARIE VĂRSĂTOR

Apar vești bune care să vă dea acel impuls de a face progrese în plan profesional și totodată să vă stimuleze și în sfera personală.

HOROSCOP 5 IANUARIE PEȘTI

Se poate s-aveți ocazia să vă schimbați mașina, sau s-o duceți în servis, la reparat și să vă mai luați și câte ceva prin casă, aparatură, diverse.

HOROSCOP 5 IANUARIE BERBEC

E cineva care vă invită fie prin țară, fie în străinătate, să-i faceți o vizită, și dac-o să mai aveți câteva zile libere și puteți călători o să vă duceți.

HOROSCOP 5 IANUARIE TAUR

O să vă socotiți banii să v-ajungă pentru aprovizionare și să vă puteți mișca, să le faceți o vizită rudelor care v-așteaptă și poate și prietenii.

HOROSCOP 5 IANUARIE GEMENI

Se pare c-or să vă oferteze niște parteneri de afaceri să lucrați împreună și dacă vi se pare convenabil puteți lucra în paralel - în regim de colaborare.

HOROSCOP 5 IANUARIE RAC

O să vă treziți cu niște bani care-or să vă salveze dintr-o situație - c-aveți de luat, probabil, niște cadouri, vă duceți într-o vizită, poate în weekend, de Sfântul Ion.

HOROSCOP 5 IANUARIE LEU

E cineva interesat de voi, după ce cam dispăruse-n ceață și o să vă regândiți și voi poziția față de această persoană - că trebuie văzut dacă e serioasă, de cuvânt.

HOROSCOP 5 IANUARIE FECIOARĂ

E posibil să mai luați niște bani de la serviciu, pot fi din particular și să mai luați câte ceva pentru voi și-ai voștri, poate și pentru părinți, socri .

HOROSCOP 5 IANUARIE BALANȚĂ

O să vă atașați unui grup ca să luptați pentru o cauză și o să vă alegeți cu mulțumiți, recompense și uși deschise ca să relaționați și la alt nivel.

HOROSCOP 5 IANUARIE SCORPION

Sunteți pe punctul de a semna un contract și să vă sporiți veniturile, c-o să primiți solicitări și în continuare, c-o să aveți referințe bune.

HOROSCOP 5 IANUARIE SĂGETĂTOR

Voi sunteți pusi pe fapte mari, chiar de la-nceputul anului, așa, și o să știți cum să atacați un proiect și să-l duceți și la bun sfârșit - o s-aveți fler și energie.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO