Horoscop 4 octombrie 2021, cu Neti Sandu. Balanțele ies dintr-o încurcătură cu ajutorul unui prieten

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 4 octombrie 2021, cu Neti Sandu. Avem prilejul să reparăm ce n-am făcut ca lumea, sau n-am apucat să facem şi vrem să mergem mai departe – cu succes, nu oricum. Vibraţia zilei este 4 şi să ne bucurăm de căldura căminului, de familie.

 

HOROSCOP 4 OCTOMBRIE 2021 BALANŢĂ

 

Întrevedere cu cineva care o să vă scoată dintr-o încurcătură-birocratică şi o să vă puteţi continua cursurile, să vă angajaţi, poate, undeva. O să le daţi de capăt unor probleme care v-au dat, serioase, bătăi de cap şi o să faceţi progrese la slujbă, la şcoală, în viaţa personală.

HOROSCOP 4 OCTOMBRIE 2021 SCORPION

 

Poate-o să vă implicaţi într-o activitate care să vă aducă beneficii de imagine, dar şi bani, dacă totul o să meargă ca la carte. Poate vă asociaţi cu nişte oameni ca să vă consolidaţi poziţia la slujbă, în cadrul breslei şi o să vă găsiţi oameni interesaţi de o colaborare.

HOROSCOP 4 OCTOMBRIE 2021 SĂGETĂTOR

 

E momentul să vă bazaţi mai mult pe voi că prietenii sunt cam ocupaţi, şi nu e loc de supărare. O să atrageţi atenţia celor din jur cu ceva care se cere în momentul de față şi o să faceţi un progress în carieră, o să primiţi validare.

Citește și
horoscop
Horoscop 2 octombrie, cu Neti Sandu. Balanțele își schimbă viața sentimentală

HOROSCOP 4 OCTOMBRIE 2021 CAPRICORN

 

O să vă interesaţi de acte, să le luaţi gata semnate, să vă puteţi deplasa c-aveţi multe de făcut în perioada asta şi aveţi nevoie de permise. Vi se propune un gen de activitate care v-ar aduce nişte bani, dar e de văzut dacă vă convin condiţiile, ca să merite sacrificiul de timp.

HOROSCOP 4 OCTOMBRIE 2021 VĂRSĂTOR

 

Se poate să aveţi de dat nişte bani în plus la şcoală pentru taxe şi să vă descurcaţi, totuşi cu banii, că scoateţi de la puşculiţă. Poate o să faceţi o deplasare ca să rezolvaţi la faţa locului nişte probleme de serviciu şi o să vă prindă bine să mai schimbaţi peisajul, ca să vă-ntoarceţi cu alt vibe.

HOROSCOP 4 OCTOMBRIE 2021 PEŞTI

 

O să vă gândiţi şi la un credit bancar, în ultimă instanţă, dacă nu reuşiţi altfel să faceţi rost de bani pentru maşină, sau pentru şcoală. Or să vă abordeze nişte oameni de afaceri ca să lucraţi împreună şi dacă veţi fi pe aceeaşi lungime de undă o să vă daţi acceptul, c-aveţi nevoie de noi provocări.

HOROSCOP 4 OCTOMBRIE 2021 BERBEC

 

Vin bani de la serviciu, şi o să vă interesaţi de nişte colaborări ca să ştiţi dacă mai sunt valabile ofertele. O să treceţi cu vederea nişte divergenţe de opinie cu cineva pe care nu vreţi să-l scoateţi din viaţa voastră, pentru că e o persoană valoroasă.

HOROSCOP 4 OCTOMBRIE 2021 TAUR

 

Poate voi faceţi nişte schimbări pe-acasă şi o să vă drămuiţi banii încât să v-ajungă pentru mobilă, aparatură etc. Par să fie nişte schimbări pe la serviciu, şi-o să vă conformaţi că vi se potrivesc, într-o oarecare măsură, şi aveţi şi ceva de spus, s-aduceţi o notă personală.

HOROSCOP 4 OCTOMBRIE 2021 GEMENI

 

Relaţia de cuplu, care părea fără cusur a-nceput să scârţâie pe ici, pe colo şi trebuie văzut care e cauza, că se poate repara. Poate-o să cheltuiţi mai mulţi bani decât fusese vorba cu şcoala copiilor, o fi nevoie de diverse gadgeturi, de bani pentru cursuri speciale, posibil şi în particular.

HOROSCOP 4 OCTOMBRIE 2021 RAC

 

Poate o să vă mai faceţi un pic de timp şi pentru relaţia de cuplu, că v-aţi lăsat prinşi de toate problemele de serviciu. Au apărut ceva probleme pe-acasă, e câte ceva de reparat şi va preocupă şi reamenajarea unui spaţiu, de lucru, de studiu, sau poate de joacă pentru copii, de făcut sport.

HOROSCOP 4 OCTOMBRIE 2021 LEU

 

O să mai cheltuiţi ceva bani cu nişte piese de mobilier şi probabil decoraţiuni interioare, că le-a venit şi lor rândul. O să vă descurcaţi cu drumurile, cu semnarea unor hârtii, c-o să le rezolvaţi şi prin telefon, sau prin poştă să scutiţi câteva deplasări.

HOROSCOP 4 OCTOMBRIE 2021 FECIOARĂ

 

Se poate să vă răsfeţe şi pe voi cineva şi să vă destindă gestul, mai ales că nu v-aţi fi aşteptat să primiţi ceva în dar. Se poate să prelungiţi un contract şi să mai cereţi nişte bani în plus că şi angajatorul are nevoie de voi, nu numai voi de el şi trebuie să vi-i dea.

 

Citește și...
Horoscop 3 octombrie, cu Neti Sandu. Săgetătorii dau lovitura în afaceri
Horoscop 3 octombrie, cu Neti Sandu. Săgetătorii dau lovitura în afaceri

O să găsim o vorbă bună de împăcare cu cineva, de reînnodat o prietenie, o relație de dragoste sau profesională și o să ne vindecăm sufletește. Vibrația zilei este 3 și comunicarea e cheia succesului pe toate planurile.

Horoscop 2 octombrie, cu Neti Sandu. Balanțele își schimbă viața sentimentală
Horoscop 2 octombrie, cu Neti Sandu. Balanțele își schimbă viața sentimentală

Avem nevoie de comunicarea cu cei dragi, de plimbare, să facem un pic de mișcare și să vedem și un târg, o expoziție, s-ascultăm o muzică bună, să ne relaxăm. Vibrația zilei este 2 și să facem echipa cu cel de lângă noi.

Horoscop 1 octombrie, cu Neti Sandu. Racii primesc bani în cont
Horoscop 1 octombrie, cu Neti Sandu. Racii primesc bani în cont

O s-avem de câştigat dacă mai lăsăm de la noi să spargem în bucăţi orgoliile ca să fim liberi în simţire.

Recomandări
Primele condamnări obținute de Parchetul European condus de Kovesi. Ce a făcut un fermier italian cu fondurile europene
Primele condamnări obținute de Parchetul European condus de Kovesi. Ce a făcut un fermier italian cu fondurile europene

Justiția din Spania a pronunțat primele condamnări pentru fraude cu fonduri europene într-un caz instrumentat de Parchetul European (EPPO), condus de Laura Codruța Kovesi.

Raidul militar isrealian de la Jenin, cel mai sângeros din ultimii ani, ar putea isca o a treia revoltă palestiniană
Raidul militar isrealian de la Jenin, cel mai sângeros din ultimii ani, ar putea isca o a treia revoltă palestiniană

Raidul militar israelian de la Jenin a fost cel mai sângeros din ultimii ani și face ca o revoltă palestiniană să fie mai probabilă.

Ce ar putea România să cumpere de la francezi. ”Nu vom discuta doar despre corvete, ci și despre submarine”
Ce ar putea România să cumpere de la francezi. ”Nu vom discuta doar despre corvete, ci și despre submarine”

România ar urma să cumpere de la francezi cel puțin un submarin, pe lângă cele patru corvete pentru care există un contract în derulare, au declarat surse diplomatice de la Paris, care speră să obțină înțelegeri profitabile în țara noastră.