Horoscop 3 octombrie, cu Neti Sandu. Săgetătorii dau lovitura în afaceri

Ultima actualizare: 03-10-2021 10:19

O să găsim o vorbă bună de împăcare cu cineva, de reînnodat o prietenie, o relație de dragoste sau profesională și o să ne vindecăm sufletește. Vibrația zilei este 3 și comunicarea e cheia succesului pe toate planurile.

 

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE BALANȚĂ

 

E bine să vă acordați și vouă un respiro și să alegeți preocupări deconectante și să vedeți un spectacol, să vă duceți la cineva în vizită. Vă puteți întâlni cu toți cei pe care nu i-ați văzut atunci când ați stabilit și să sperăm că nu mai apar și acum alte impedimente. Poate online?

 

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE SCORPION

 

Se poate să-ntâlniți pe cineva care vi s-ar potrivi că fel de a fi și să vă doriți și-n continuare să păstrați legătura. Aveți ceva pe suflet despre care ați face bine să vorbiți cu cineva, poate chiar cu persoana care v-a cauzat frământarea respectivă și să vă eliberați, odată, de povară.

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE SĂGETĂTOR

 

Se poate să fie ziua cuiva de naștere și să treceți și voi pe acolo, poate o să ieșiți cu toții la o terasă. Pe voi vă scoate careva în oraș, poate chiar într-un dus-întors mare, munte, că să vă încăcăți bateriiile și să vă-ntoarceți cu idei ingenioase, să dați lovitură în afaceri.

 

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE CAPRICORN

 

Oamenilor le e dor de voi și vă tot spun, dar o să vă întâlniți și acum și în săptămâna care urmează. Aveți de onorat câteva invitații și dacă nu vă descurcați cu timpul măcar la cei mai importanți prieteni poate vă duceți că se căsătoresc, botează copilul.

 

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE VĂRSĂTOR

 

Poate primiți o invitație la un concert, la o expoziție și o să vă facă plăcere să vă duceți. Vine cineva de departe și o să fie o sursă de inspirație pentru voi, că, într-adevăr contează părerea acelei persoane, că o prețuiți.

 

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE PEȘTI

 

Apare cineva care se pare că prezintă interes pentru voi dacă sunteți solo și o să vă apropiați din ce în ce, că vă atrage că un magnet. O s-aveți cheltuială, că recurgeți la economii și ieșiți la o terasă, vă duceți la ziua cuiva de naștere, de cununie civilă, religioasă, ceva festiv tot e.

 

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE BERBEC

 

Cineva pe care nu l-ați mai văzut de mult vă caută și dacă sunteți prin vreo zonă vă întâlniți, dacă nu programați altă dată. Prietenii vă scot pe afară, poate aveţi un sport preferat sau formaţie preferată şi vă duceţi unde cântă, diseară, că să vă bucuraţi de timpul liber.

 

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE TAUR

 

Poate faceți o vizită unei rude care vă cere ajutorul, se poate mulțumi și cu un sfat că să depășească un moment delicat. Se poate s-aveți o mică petrecere în familie, cu delicatese, de obicei, și o să-ncepeți cu alt tonus săptămâna dacă vă strângeți toți și sărbătoriți ceva.

 

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE GEMENI

 

Se poate să vă duceți la un botez sau să le organizați copiilor o zi de naștere, sau alt gen de petrecere că să se joace. O să revină cineva care nu a putut să trăiască fără voi și o să vă descurcați cu explicațiile, dacă simțiți că nu mai face parte din viața voastră.

 

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE RAC

 

Vă caută cineva care simte o reciprocitate a sentimentelor și vrea o confirmare – că să fie și mai sigură, persoană. Se poate să stați mai pe lângă casă, fie pentru că preferați odihna alergăturii pe afară, fie pentru că faceți o tratație în cinstea cuiva dintre ai voștri.

 

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE LEU

 

E o preocupare de timp liber, care o să-i adune și pe prieteni și o să vă meargă bine că s-aveți alt vibe. O să vă bucurați de prezența unor prieteni, indiferent de cât stați împreună și o să vă-ncărcați emoțional, că v-au lipsit, și e un moment bun să strângeți relațiile.

 

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE FECIOARĂ

 

Sunt câteva prietene care vor să puneți țara la cale, să faceți niște lucruri care să nu fie numai spre beneficiul vostru, ci și al altora. Banii se vor duce ușor dacă n-o să fiți atenți, dar o să fiți mai cumpătați, mai ales c-aveți cheltuieli mari și sunteți și după concediu.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO