Horoscop 4 martie 2020, prezentat de Neti Sandu. Vărsătorii își refac viața amoroasă

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 4 martie 2020, prezentat de Neti Sandu. O s-avem grijă de noi, de familie, să facem lucruri pe care ni le-am dorit mai demult, s-ajungem acolo unde ne-am propus anul trecut, sau cu şi mai mult timp în urmă.

Vibraţia zilei este 4 şi familia necesită cea mai mare atenţie!

HOROSCOP 4 MARTIE 2020 PEŞTI

 

Vi se cere părerea şi la serviciu, şi în societate, aţi devenit o voce şi o să se ţină cont de ideile şi de strategiile voastre. Se poate să primiţi mai multe oferte de lucru şi o s-aveţi de unde s-alegeţi, posibil şi ceva nou, să vă puneţi amprenta pe un alt domeniu, c-aveţi multe de arătat lumii.

HOROSCOP 4 MARTIE 2020 BERBEC

 

Se pare c-o s-aveţi cu ce să vă umpleţi timpul liber, prietenii v-aşteaptă să reluaţi activităţile preferate, un sport, un hobby. O s-apară cineva care vrea să faceţi echipă la treabă, să aveţi un proiect care să vă aducă succes în carieră, să vă asociaţi şi pe termen lung dac-aveti curaj să vă lansaţi în aşa ceva.

HOROSCOP 4 MARTIE 2020 TAUR

 

O să vă faceţi timp şi pentru voi dacă va invita cineva la un spectacol, o expoziţie, o să mai ieşiţi şi voi la socializare. Se poate să fie mai mult de lucru la serviciu, dar sunteţi pasionaţi de ce faceţi şi o să fiţi dispuşi să munciţi oricât ar fi nevoie, şi-o să faceţi performanţă.

HOROSCOP 4 MARTIE 2020 GEMENI

 

Poate aranjaţi de pe-acum o ieşire la sfârşit de săptămână să vă bucuraţi de prezenţa celor dragi şi să vă revigoraţi. Voi se poate să intraţi în prelungiri cu negocierile pentru un job, c-aveţi nevoie de el, dar nu în orice condiţii, vreţi să vi se respecte cerinţele.

HOROSCOP 4 MARTIE 2020 RAC

 

E cineva din afara ţării dispus să va întindă o mână de ajutor şi o să apreciaţi fiecare gest pe care-l face persoana respectivă. Se poate să vă încarce şefii cu mai multe treburi, dar să vă dea şi bani, oricum, e bine să fiţi pe fază, să nu va sară de la prime, bonusuri, dacă tot aţi acceptat o muncă suplimentară.

HOROSCOP 4 MARTIE 2020 LEU

 

Se pare ca încep să vină banii din particular şi o să aveţi cu ce să vă mişcaţi şi să le luaţi şi copiilor ce au nevoie. Noutăţi, dar şi lucruri pe care nu le-aţi făcut la timp, sau cu meticulozitate şi-acum trebuie să le rectificaţi, ca să fie totul legal, în ordine, ca la carte.

HOROSCOP 4 MARTIE 2020 FECIOARĂ

 

Cu partenerul de cuplu sunt lucruri pe care nu le-aţi făcut, ori n-aţi vorbit despre ele la momentul potrivit şi-acum e musai. O să-i daţi de capăt, zilele-astea, unei chestiuni legate de bani şi o să vă drămuiţi altfel resursele financiare poate strângeţi bani pentru o nuntă, un botez.

HOROSCOP 4 MARTIE 2020 BALANŢA

 

Or să vă contacteze nişte colaboratori ca să puneţi în operă o idee, să daţi drumul creativităţii şi să câştigaţi bani şi faima. Apar schimbări - poate vă mutaţi în alta locuinţa ori închiriaţi un spaţiu de lucru, plecaţi la studii, pe undeva, sau ca să munciţi - posibilităţi sunt mai multe.

HOROSCOP 4 MARTIE 2020 SCORPION

 

E cineva care vrea un răspuns sincer de la voi, referitor la relaţia sentimentală şi dacă aţi luat o hotărâre o să i-o spuneţi. Se poate să mai investiţi nişte bani în casă şi să faceţi să fie şi mai confortabil, poate şi pentru c-o să fie un eveniment în familie şi daţi refresh locuinţei.

HOROSCOP 4 MARTIE 2020 SĂGETĂTOR

 

Se poate să vă duceţi la un interviu, oţi avea şi nişte examene de dat, o să rezolvaţi mai multe treburi în acelaşi timp. Vouă vi se plătesc nişte ore suplimentare, sunt probabil şi alte beneficii care decurg din ce-aţi muncit şi o să ieşiţi pe plus la capitolul finanţe.

HOROSCOP 4 MARTIE 2020 CAPRICORN

 

O să semnaţi un contract, poate-l prelungiţi, şi o să aveţi acea stabilitate financiară de care aveţi mare nevoie. Se poate să mai avansaţi cu un proces, să-l câştigaţi chiar şi să recuperaţi banii pe care i-aţi cheltuit, şi să vă câştigaţi independenta.

HOROSCOP 4 MARTIE 2020 VĂRSĂTOR

 

Vă puteţi reface viaţa amoroasă, dar sunt câteva aspecte din trecut care se cer rezolvate şi o să fie şi armonie în relaţie. Aţi tot amânat mersul la doctor, dar problemele de sănătate n-au dispărut şi e bine să programaţi un consult, să vă faceţi şi un set de analize medicale, să ştiţi exact cum staţi.

Citește și...
Horoscop 7 februarie 2023, cu Neti Sandu. Balanțele primesc o ofertă generoasă de muncă
Horoscop 7 februarie 2023, cu Neti Sandu. Balanțele primesc o ofertă generoasă de muncă

Horoscop 7 februarie 2023, prezentat de Neti Sandu la ȘtirileProTV. O zi mai piperată, aşa. Să dăm zor să ne achităm de obligaţii, în special de restanțe, ca să ne putem restarta frumos!

Horoscop 6 februarie 2023, cu Neti Sandu. Nativii care se pot lansa pe o nouă orbită profesională
Horoscop 6 februarie 2023, cu Neti Sandu. Nativii care se pot lansa pe o nouă orbită profesională

Horoscop 6 februarie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTv. O zi destul de bună. O să putem face multe lucruri dacă accesăm toate resursele interioare şi să fim consecvenţi.  

Horoscop 5 februarie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care va avea parte de o nouă provocare
Horoscop 5 februarie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care va avea parte de o nouă provocare

Horoscop 5 februarie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. Lună plină cu de toate. E o efervescentă pe care am putea-o folosi ca să ne rezolvăm nişte lucruri, să ne apropiem de nişte oameni care se distanţaseră de noi.  

Recomandări
Turcia: Salvatorii români au scos doi soți și pe copilul acestora de sub dărâmăturile unui bloc de 9 etaje. Micuțul era mort
Turcia: Salvatorii români au scos doi soți și pe copilul acestora de sub dărâmăturile unui bloc de 9 etaje. Micuțul era mort

Echipa de căutare-salvare RO-USAR prezentă în Turcia a încheiat prima misiune. Salvatorii români au reușit să identifice și să recupereze de sub dărâmăturile orașului Antakya o familie compusă din doi adulți și un copil.

Harta riscului seismic în București. Scenariul unui dezastru: Ce s-ar întâmpla dacă ar avea loc un cutremur major în Capitală
Harta riscului seismic în București. Scenariul unui dezastru: Ce s-ar întâmpla dacă ar avea loc un cutremur major în Capitală

După catastrofa din Turcia, mulți se întreabă ce s-ar întâmpla cu Bucureștiul, de pildă, în cazul unui cutremur similar.  

Când ar putea porni Rusia o ofensivă majoră în Ucraina. Experții din Occident, sceptici în privința forței armatei lui Putin
Când ar putea porni Rusia o ofensivă majoră în Ucraina. Experții din Occident, sceptici în privința forței armatei lui Putin

Rusia trimite soldați în estul Ucrainei și ar putea porni o ofensivă în zilele ori săptămânile următoare. Dar obiectivul, ocuparea întregii regiuni Donbas, este „nerealist", susțin atât oficialii de la Kiev, cât și responsabilii și experții occidentali.