Horoscop 4 mai 2018. Probleme de sănătate pentru Vărsători. Ar trebui să dați atenție medicilor

Ultimul update: Vineri 04 Mai 2018 10:09
Data publicarii: Vineri 04 Mai 2018 07:27
Categorie: Horoscop

Sunt multe lucruri la care am avut destul timp să reflectăm şi să tragem concluzii, să luăm şi o hotărâre.

Vibraţia zilei este 4 şi o să ţinem cont de ce-şi doresc ai noştri atunci când vom alege ceva.

TAUR: O persoană de care vă e dor vă cheamă acolo unde locuieşte, în alt oraş şi dacă nu vă e prea greu o să vă duceţi pentru o zi, două. Poate o plecare în doi pe undeva o să pună capăt unor neînţelegeri recente şi relaţia de cuplu o să meargă şi mai bine, se va bucura de armonie şi stabilitate.

GEMENI: Se observă un plus de prospeţime în relaţia sentimentală şi o să intraţi într-o etapă de comunicare la alt nivel. O să vă mai ocupaţi mai mult de voi, vă duceţi la tuns, la cosmetică, la stilist, vă schimbaţi garderoba şi o să intraţi pe o altă vibraţie, mai suplă.

RAC: E posibil să apară cineva, pe la întrunirile la care veţi ajunge şi să începeţi o relaţie, în ritm moderat. Poate va trebui să semnaţi un contract ca să puteţi începe lucrul, să puneţi pe roate o afacere care o să v-aducă profit, c-aveţi perspective frumoase, din punct de vedere financiar.

Horoscop 2 mai 2018. Peștii au ocazia de a începe o nouă relație sentimentală

LEU: Poate daţi o raită pe la magazine să vă cumpăraţi câte ceva pentru casă şi să chemaţi nişte meseriaşi să repare una, alta. Vă gândiţi până luni la decizia pe care va trebui s-o luaţi ca să meargă şi mai bine treaba la serviciu şi să vă aşezaţi pe altă poziţie, mai sus, dacă se poate.

FECIOARĂ: Se poate să primiţi o invitaţie la munte, la mare, într-o staţiune turistică şi să vă permiteţi luxul de a vă duce. E posbil să obţineţi acei bani pentru care vă zbăteaţi de multă vreme şi să vă fie mai uşor cu plata facturilor să nu mai faceţi economii la sânge.

BALANŢĂ: Voi poate-i duceţi pe copii în parcul de distracţii, sau îi trimiteţi într-o excursie şi alegeţi şi voi ceva deconectant ca să vă revigoraţi cu toţii. Poate pune umărul toată familia să reamenajaţi interiorul, să creaţi un spaţiu de relaş, poate construiţi un foişor, plantaţi gazon, flori, să fie frumos.

SCORPION: Se reuneşte familia poate pentru c-aveţi un eveniment festiv care vă dă ocazia să vă vedeţi şi să contribuiţi cu câte ceva. E posibil să luaţi nişte bani în plus, sau nişte vouchere, par să fie nişte înlesniri financiare şi să luaţi diverse lucruri pentru casă şi familie.

SĂGETĂTOR: O să aveţi de buzunar să plecaţi într-o plimbare prin împrejurimi, dacă nu vreţi să plecaţi mai departe. O nouă dragoste la orizont pentru cei în căutarea iubirii şi o să vă poarte prin sferele înalte experienţă, vedeţi doar aterizarea să fie pe picioare, să fiţi în control.

CAPRICORN: O veste bună, o prezenţă plăcută, primiţi o invitaţie în oraş, vă petreceţi frumos timpul liber, în doi, sau cu prietenii. Poate mai cumpăraţi ceva prin casă, reamenajaţi o încăpere, vă ocupaţi de garaj, de grădină, vă faceţi timp pentru treburile gospodăreşti.

VĂRSĂTOR: Poate-ar fi bine să luaţi tratamentul pe care vi l-a prescris medicul, dacă vedeţi că nu trece de la sine, şi-ncepe să vă doară mai tare, ceva. Aţi putea elucida un mister şi să continuaţi o poveste de dragoste, să vă oferiţi şi voi şansă să fiţi fericiţi, să profitaţi de conjunctura care se va ivi.

PEŞTI: O ieşire, chiar şi cu colegii după orele de program, o să vă scuture de toate angoasele existenţiale şi o să fiţi fresh. Poate recuperaţi de pe undeva nişte bani şi dacă se poate daţi şi voi o fugă la rude, la prieteni, să schimbaţi aerul, să revedeţi nişte locuri dragi.

BERBEC: Dispoziţie de plecat pe undeva aveţi, aşa cum şi să cunoaşteţi pe cineva aveţi disponibilitate. Sunteţi inventivi, începeţi lucruri noi, în care, o să-i cooptaţi şi pe cei care cred în forţele voastre, să faceţi ceva de care să vă bucuraţi cu toţii, în cele din urmă.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Horoscop 3 mai 2018. Vărsătorii sunt înconjurați de iubire și căldură de partenerul de cuplu

Horoscop 3 mai 2018. Vărsătorii sunt înconjurați de iubire și căldură de partenerul de cuplu

horoscop

Horoscop 20 mai 2018. Capricornii primesc invitație la o cină romantică

Horoscop 19 mai 2018. Zodia care va avea parte de o surpriză plăcută

Horoscop 18 mai 2018. Zodia care va recăpăta ceva important

Horoscop 17 aprilie 2018. Taurii vor avea parte de o zi bănoasă

Horoscop 16 mai 2018. Zodia care se trezeşte pe neaşteptate cu bani în cont

Horoscop 15 mai 2018. Zodia care va primi o sumă de bani

Horoscop

Horoscop 14 mai 2018. Gemenii încep o perioadă excelentă din punct de vedere financiar

Horoscop 12 mai 2018. Zodiile care fac rost de bani și cele care merg la petreceri

Horoscop 11 mai 2018. Balanțelor li se fac ochi dulci, Vărsătorii pleacă în excursie

Horoscop 10 mai. Zodia care va recupera o sumă importantă de bani

Horoscop 9 mai 2018. Zodia care va primi o mărire de salariu

Horoscop 8 mai 2018. Zodiile care se vor bucura de venituri suplimentare