Horoscop 4 ianuarie 2021, prezentat de Neti Sandu. Leii vor primi o sumă semnificativă de bani

Ultima actualizare: 04-01-2021 09:09

Horoscop 4 ianuarie 2021, prezentat de Neti Sandu. O să pornim cu încredere, că viitorul depinde de noi să arate bine și o să ne respectăm dorințele.

 

Vibrația zilei este 4 și când o să luăm decizii, o să ținem cont de familia noastră.

HOROSCOP 4 IANUARIE 2021 CAPRICORN


Se reiau discuții, negocieri, pe marginea unui angajament contractual și poate vă și decideți, ca să treceți la treabă, să aveți banii asigurați.

HOROSCOP 4 IANUARIE 2021 VĂRSĂTOR


Noutăți la tot pasul, apar situații care să fie adevărate provocări pentru voi și o să le faceți față cu bine. O să vă descoperiți noi aptitudini.

HOROSCOP 4 IANUARIE 2021 PEȘTI


Poate începeți să vă interesați de niște cursuri, să faceți o specializare și dacă sunt condiții, să luați lecții de șoferie, să vă cumpărați și o mașină.

HOROSCOP 4 IANUARIE 2021 BERBEC


Se pare că aveți idei noi de lucru, poate vă adaptați din mers la condiții și o să vă găsiți ritmul propriu, ca să mai aveți timp și de alte treburi.

HOROSCOP 4 IANUARIE 2021 TAUR


Se precipită niște schimbări și or să vă ia prin surprindere, dar sunteți cu garda sus și veți profita de toate oportunitățile să obțineți avantaje.

HOROSCOP 4 IANUARIE 2021 GEMENI


O să aveți de luat bani și să faceți plăți, ratele, în primul rând, apoi facturile și restul cheltuielilor lunare, ca să nu goliți de la început contul.

HOROSCOP 4 IANUARIE 2021 RAC


Se poate să vă abordeze cineva în scop de afaceri și să vă socotiți bine timpul și banii, ca să vedeți dacă începeți o nouă aventură profesională sau nu.

HOROSCOP 4 IANUARIE 2021 LEU


Poate vă bate gândul să intrați într-o nouă combinație partenerială care promite bani frumoși. Poate fi un contract de muncă pe termen lung.

HOROSCOP 4 IANUARIE 2021 FECIOARĂ


Or să vă fie la îndemână niște posibilități de a face rost de bani din surse colaterale. Poate puneți în vânzare niște obiecte făcute chiar de voi.

HOROSCOP 4 IANUARIE 2021 BALANȚĂ


Dacă, prin absurd, n-ați reușit să vă împăcați cu toată lumea cu care ați avut diversiuni, încă se mai pot repara multe lucruri, trebuie doar să vreți.

HOROSCOP 4 IANUARIE 2021 SCORPION


O să mai recuperați, de ici, de colo, niște bani și o să aveți cu ce mai face niște cumpărături, poate și online, dacă vă sunt la îndemână.

HOROSCOP 4 IANUARIE 2021 SĂGETĂTOR


Sunteți pe punctul de a semna un contract pe care îl avuserăți anul trecut și abia acum se poate finaliza. O să țineți la rigorile voastre.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO