Horoscop 31 ianuarie 2019. Zodia care primește o sumă de bani

Ultimul update: Joi 31 Ianuarie 2019 09:44
Data publicarii: Joi 31 Ianuarie 2019 07:22
Categorie: Horoscop

O să ne bucurăm de nişte rezolvări nesperate şi o să avansăm spre ce ne dorim cu ardoare, că sunt lucruri pentru care ne-am zbătut, nu glumă. Vibraţia zilei este 4 şi o să facem cumva să-i vedem fericiţi pe cei pe care-i iubim.

Ce se întâmplă în fiecare zodie:

VĂRSĂTOR: O să faceţi tot ce depinde de voi să arătaţi mai bine, să vă recompuneţi un alt look, dar asta şi pentru că vă simţiţi bine.

Se rezolvă o chestiune mai veche şi o să faceţi progrese la slujbă, la şcoală, în afacerile particulare, e ceva care vă ţine în priză şi asta vă place.

PEŞTI: E rost de mai bine în relaţia cu anturajul, o să aveţi activităţi comune care să vă ajute să vă destindeţi.

Pregătiţi voi un proiect de sertar cu care vreţi să daţi lovitura şi o să atrageţi atenţia unor oameni care or să vă acorde mici, sau chiar mari recompense.

BERBEC: Poate găsiţi nişte bilete ieftine să plecaţi într-un city-break, să petreceţi un week-end romantic.

Poate-ați aranjat o ieşire la sfârşit de săptămână şi vorbiţi cu prietenii să plecaţi împreună sau să vă-ntâlniţi acolo, vă duceţi la schi, la odihnă, la distracţie

TAUR: E un eveniment monden care-o să vă scoată din casă, vă oferă prilejul să vă exprimaţi o idee, să vă manifestaţi cumva.

Vă descurcaţi mult mai bine cu banii, o s-aveţi de buzunar să ieşiţi în lume, la mondenităţi sau să-i invitaţi pe prieteni la o masă delicioasă preparată de voi.

GEMENI: Poate vă implicaţi într-o campanie, vă luptaţi pentru o strângere de fonduri, pentru promovarea unor idei, strategii.

Se poate să luaţi o decizie referitoare la un contract de angajare, să fixaţi salariul, procentele care să vă revină din vânzări, să ştiţi pe ce munciţi.

RAC: O să vă bucuraţi de prezenţa cuiva, poate ieşiţi în oraş dacă sunteţi sătui de stat în casă şi o să fie revigorant.

Se observă o sumă de bani care poate fi dintr-o mărire de salariu sau vi se plătesc nişte bani din urmă şi o să le luaţi ceva alor voştri, care v-or fi rugat mai demult să le cumpăraţi ceva.

LEU: Sfera sentimentală e luminată frumos şi o să întâlniţi un suflet cu care să rezonaţi pe toate palierele şi-o să fiţi fericiţi.

Se poate să primiţi un răspuns favorabil de la un avocat care v-a câştigat un proces şi o să vă puteţi muta în apartamentul, casă, pe care le-aţi redobândit.

FECIOARĂ: Poate vă pregătiţi de musafiri, oţi avea ceva de vorbit cu rudele şi cu prietenii, o fi o nuntă în familie.

Or să vă parvină nişte articole pe care le-oti fi comandat on-line şi o să vă simţiţi şi mai confortabil la voi acasă şi or să fie încântaţi şi ai voştri.

BALANŢĂ: Relaţia cu rudele apropiate devine şi mai strânsă şi o să vă vedeţi mai des, o să contribuie fiecare cu ce poate la momentul potrivit.

Vă puteţi cultiva un talent, să vă perfecţionaţi într-un domeniu, să puneţi în aplicare ce-aţi învăţat şi eventual să luaţi şi bani.

SCORPION: Poate daţi de o aparatură electrocasnică ieftină şi reutilaţi bucătăria, mai luaţi şi alte lucruri utile pentru locuinţa.

Aveţi o energie pe care-o puteţi folosi atât la serviciu, cât şi la treburile pe care le-aveţi de făcut pe-acasă şi o să fiţi încântaţi de rezultate.

SĂGETĂTOR: Se-aşteaptă un răspuns de la voi şi o să se ştie dacă intraţi într-o combinaţie partenerială, sau vreţi să fiţi pe cont propriu.

O să vă placă să reluaţi nişte preocupări de grup care să vă mai dezmorţească trupeşte, sufleteşte şi o să vă integraţi cu brio în colectivităţile respective.

CAPRICORN: Se poate să trageţi nişte învăţăminte dintr-o întâmplare petrecută recent şi să vă schimbaţi atitudinea faţă de cineva care nu vă e indiferent.

Poate reparaţi ceva pe-acasă, duceţi maşina în service, pregătiţi şi banii, că s-ar putea să coste mai mult decât vi s-a spus şi colo şi dincolo.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Horoscop 30 ianuarie 2019. Zodia care va fi nevoită să facă o vizită la medic
Horoscop 30 ianuarie 2019. Zodia care va fi nevoită să facă o vizită la medic
VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop
Horoscop 17 februarie 2019. Cine are șanse să ajungă la căsătorie în acest an
Horoscop 16 februarie 2019. Zodia care astăzi se poate îndrăgosti
Horoscop 15 februarie 2019. Nativul zodiacului care decide să-și schimbe viața
Horoscop 14 februarie 2019. O problemă de sănătate îi va da de furcă acestui nativ
Horoscop 13 februarie 2019. Zodia care va avea parte de un „declic” sufletesc
Horoscop 12 februarie. Zodia care se va bucura de o primă generoasă din partea șefilor
Horoscop
Horoscop 11 februarie. Surprize plăcute pe plan amoros pentru nativul acestei zodii
Horoscop 10 februarie 2019. Zodia care ia o decizie sentimentală importantă
Horoscop 8 februarie 2019. Semne bune în sfera relaţii sentimentale pentru această zodie
Horoscop 7 februarie 2019. Apare o sursă de bani de explorat pentru această zodie
Horoscop 6 februarie 2019. Cine va fi curtat de o persoană seducătoare
Horoscop 5 februarie 2019. Cine își poate salva relația sau căsnicia după o ceartă