Horoscop 28 decembrie 2017. Zodia care va primi o sumă de bani

Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Joi 28 Decembrie 2017 07:37
Categorie: Horoscop

O să ne bucurăm de un soi de recunoaştere din partea celor pentru care muncim şi o să ne putem mobiliza mai uşor să-ncepem lucruri noi, pentru că realizăm faptul că efortul nostru, deşi nu se vede, contează.

Vibraţia zilei este 1 şi scăpăm de lucrurile vechi ca să-ncepem proiecte noi.

CAPRICORN: O să aveţi spor la toate activităţile pe care urmează să le treceţi în revistă ca să vă rămână timp şi pentru voi, să daţi un refresh, fizic, psihic.

VĂRSĂTOR: Se pare c-o să vă roage cineva să puneţi umărul la pregătirea unui eveniment şi o să vă bucuraţi de apreciere din partea celor care au de câştigat de pe urmă muncii voastre.

PEŞTI: O să insiste cineva să plecaţi într-o excursie, înainte, sau după Revelion, dacă nu puteţi sta mai mult, pentru că se pare că aţi avea unde. Voi decideţi.

Horoscop 24 decembrie 2017. Planuri pe ultima sută de metri de Crăciun pentru această zodie

BERBEC: Se rezolva o serie de lucruri, printre care şi cele care ţin de plecarea în străinătate la care visaţi de multă vreme, şi o s-aveţi un anturaj pe gustul vostru.

TAUR: O să fiţi încântaţi de felul în care se desfăşoară nişte lucruri de care aveţi mare nevoie şi o să vă permiteţi un Revelion de înaltă ţinută, în stilul vostru.

GEMENI: Aţi putea pleca cu grupul de prieteni pe undeva, fie după anul nou, fie joi, vineri şi să petreceţi departe de casă restul sărbătorilor de iarnă.

RAC: Poate vă cheamă la o discuţie şefii să fixaţi obiectivele pe anul viitor şi să se asigure că nu veţi semna cu alţi angajatori, să nu vă piardă.

LEU: Încă n-aţi renunţat la ideea de a cumpăra ceva scump pentru casa, dacă nu cumva o s-aveţi ocazia de a vă cumpăra o maşină, unii dintre voi, sau chiar o casă!

FECIOARĂ: O să puneţi mult suflet ca să rezolvaţi nişte lucruri şi pentru voi şi ai voştri, dar şi pentru nişte rude care au nevoie de o mână de ajutor de la voi.

BALANŢĂ: Se poate să primiţi nişte cadouri pentru casa, care s-ar putea să fie nouă, v-aţi mutat de curând sau poate vă mutaţi zilele-astea, e ceva nou şi frumos pentru voi.

SCORPION: O s-aveţi curajul să faceţi ceva la care aţi tot visat, dar nu credeaţi c-ar fi posibil să-l aveţi, să-l atingeţi, cum ar fi un Revelion departe de casă, în străinătate - ce ziceţi?

SĂGETĂTOR: Se poate să primiţi nişte bani în plus, or mai fi şi alte avantaje, se va găsi o modalitate de a vi se mulţumi pentru toată contribuţia la muncă de peste an.

Horoscop 27 decembrie 2017: Zodia care va primi un cadou neașteptat

Horoscop 27 decembrie 2017: Zodia care va primi un cadou neașteptat

horoscop

Horoscop 24 martie 2018. Zodiile care vor fi căutate de cineva din trecut

Horoscop 23 martie 2018. Peștii pot întâlni o persoană cu care să formeze un cuplu

Horoscop 22 martie 2018. Unele Balanțe au șanse să se îndrepte spre starea civilă

Horoscop 21 martie 2018. Zodia care astăzi are un noroc incredibil la bani

Horoscop 20 martie 2018. Situație financiară bună pentru nativii din această zodie

Horoscop 19 martie 2018. Planuri de călătorie pentru nativii acestei zodii

horoscop

Horoscop 18 martie 2018. Zodia care astăzi face un pas important în relație

Horoscop 17 martie 2018. Zodia care ia o decizie majoră în viața de cuplu

Horoscop 16 martie 2018. Racii merg la o întâlnire ce le poate schimba viaţa

Horoscop 15 martie 2018. Racii se trezesc cu o sumă importantă în cont

Horoscop 14 martie 2018. Zodia care va avea parte de o schimbare

Horoscop 13 martie 2018. Capricornii ar putea primi o ofertă avantajoasă