Horoscop 30 mai 2022, cu Neti Sandu. O să avem inspiraţie şi vom fi prompţi în replică, o să ne atingem obiectivele şi vom bifa câteva succese. Vibraţia zilei este 3 şi comunicarea poate face minuni. Sinceritatea e de bază.

 

HOROSCOP 30 MAI 2022 GEMENI

 

Relaţia cu partenerul de cuplu promite să capete stabilitate şi să vă luaţi o casă, c-or să apară şi copiii. O realizare! E ceva pe care vi l-aţi propus de multă vreme şi acum se-ntâmplă, în sfârşit. Poate legalizaţi o situaţie, câştigaţi un proces.

HOROSCOP 30 MAI 2022 RAC

 

Se poate să vă construiţi o casă, ori daţi avansul şi vă şi mutaţi, lucrurile se precipită că e un moment de ascensiune pentru voi. Munca voastră o să fie răsplătită şi o să căpătaţi o funcţie, luaţi un premiu, va fi o recompensă după o lungă perioadă de eforturi prelungite.

HOROSCOP 30 MAI 2022 LEU

 

O să primiţi ajutor din partea şefilor, dar se vor achita treptat de obligațiile față de voi - trebuie avut răbdare. Vă pregătiţi de plecare, poate aveţi treabă, colaborări cu parteneri străini, şi în principiu, veţi rezolva mare parte din treburi online, dar veţi ajunge şi la faţa locului.

HOROSCOP 30 MAI 2022 FECIOARĂ

 

Vă gândiţi intens la vacanţă, dar până una, alta puteţi pleca pentru câteva zile la malul mării, sau la munte. O să reglaţi situaţia financiară, vedeţi dac-aţi rămas în urmă cu plăţile, şi faceţi cumva să returnaţi sumele ca să nu se-adune restanțe, sau să vi se blocheze contul.

HOROSCOP 30 MAI 2022 BALANŢĂ

 

O să reglaţi situaţia bancară, lichidaţi un credit, scăpaţi de nişte obligaţii financiare şi o să respiraţi ușurați, o să vă puteţi mişca. Vă luaţi inima-n dinţi să-ncepeți un job nou, să schimbaţi poate, şi echipa de colaboratori ca să meargă totul şi mai bine, s-aveţi succes.

HOROSCOP 30 MAI 2022 SCORPION

 

Viaţa voastră sentimentală se rescrie şi o să apară cineva cu care să fiţi compatibili şi să vă umple frumos viaţa, să vă mângâie sufletul. Cineva care a dispărut o vreme din viaţa voastră revine c-a-nțeles unde a greşit şi cum poate repara o relaţie care are, totuşi, un viitor.

HOROSCOP 30 MAI 2022 SĂGETĂTOR

 

Poate-şi face curaj cineva să se apropie mai mult să vă invite la cafea şi să vedeţi în ce măsură vă puteţi armoniza. O să interacţionaţi cu cineva care vrea să lucraţi împreună şi o să vedeţi dacă vă faceţi timp pentru o colaborare, sau nu acum, că vin concediile.

HOROSCOP 30 MAI 2022 CAPRICORN

 

Aveţi planuri mari în sfera profesională şi o să găsiţi finanţare şi sprijin din partea unor apropiaţi. Vă consultaţi cu familia în privinţa locuinţei şi o să vă decideţi până săptămâna viitoare dacă schimbaţi locuinţa, sau o recondiţionaţi pe actuala.

HOROSCOP 30 MAI 2022 VĂRSĂTOR

 

Vă daţi întâlnire cu cineva care vrea să vă insufle încrederea în forţele proprii şi să lucraţi ceva în particular. Se activează sfera comunicării şi o să vă faceţi auzite părerile, vor fi oameni care vor adera la ideile voastre şi o să funcționați bine în formula de grup.

HOROSCOP 30 MAI 2022 PEŞTI

 

Poate mai faceţi nişte investiţii în locuinţa şi o să apelaţi la fondurile de rezerva că să nu rămâneţi în urmă cu plăţile curente. O să puteţi intra într-un parteneriat care să vă ajute să câştigaţi experienţă şi bani ca să vă lansaţi pe o nouă orbită profesională - una de succes.

HOROSCOP 30 MAI 2022 BERBEC

 

Se-ncheie o situaţie legată de şcoală, poate fi şi a copiilor ,şi vă gândiţi deja, la următorul nivel pe care vreţi să-l atingeţi. Noutăţi la tot pasul, oferte de muncă, dar n-o să fiţi scutiţi de eforturi, însă veţi fi şi răsplătiți - poate fi momentul vostru de glorie.

HOROSCOP 30 MAI 2022 TAUR

 

Se poate să luaţi o decizie de comun acord cu partenerul de cuplu şi o să vă declaraţi mulţumiţi Poate vi se plătesc, în sfârşit, orele suplimentare şi o să vă continuaţi munca, dacă o să primiţi şi bani ca e preţios timpul vostru liber - e al familiei.