Horoscop 30 iunie 2020, prezentat de Neti Sandu. Gemenii primesc o sumă importantă de bani

Ultima actualizare: 30-06-2020 09:47

Horoscop 30 iunie 2020, prezentat de Neti Sandu. Reuşite azi. Încep să ne iasă pasienţele chiar dacă nu din prima, ci din mai multe încercări şi-o s-ajungem cu bine la liman.

Vibraţia zilei este 3 şi o să stăm mai bine la capitolele afaceri şi comunicare.

Să vedem ce se întâmplă în fiecare zodie.

HOROSCOP 30 IUNIE RAC

 

Se poate să plecaţi pentru câteva zile pe undeva ca să nu pierdeţi un bilet de cazare pe care l-aţi avut mai demult. O să puteţi rezolva probleme mai vechi, să vă recăpătaţi nişte drepturi, bani, bunuri, să-ncheiați o situaţie şcolară, profesională, să scăpaţi de restanțe.

HOROSCOP 30 IUNIE LEU

 

Vi se dă mână liberă la serviciu să vă puneţi amprenta creativă şi să daţi şi o nouă direcţie activităţii, proiectelor. Se poate să vă luaţi o locuinţă, sau s-o remobilaţi pe cea pe care-o aveţi că să daţi refresh interiorului, poate vă pregătiţi de un eveniment mai special.

HOROSCOP 30 IUNIE FECIOARĂ

 

Poate-abia acum se produce un declic interior şi o să fiţi convinşi că fiinţa iubită va fi pentru totdeauna în viaţa voastră. E posibil să mai amânaţi munca în echipă c-or să fie ocupaţi nişte oameni - de bază - şi o să reveniţi în formula completă după 12 iulie.

HOROSCOP 30 IUNIE BALANŢĂ

 

O să puteţi ieşi la rampă cu ceva nou, dar aţi pierdut din vedere nişte elemente şi poate amânaţi relansarea. O să recuperaţi nişte bani şi va trebui să munciţi în continuare pentru beneficiile pe care vi le-au promis şefii, şi să aveţi răbdare, că nu vin de pe-o zi pe alta.

HOROSCOP 30 IUNIE SCORPION

 

Vă caută cineva care găseşte înţelegere la voi şi poate-o să puneţi pe roate o afacere care promite - în timp, nu chiar imediat. Se pare c-o să primiţi ajutor din partea grupului - de sprijin - şi o să terminaţi în timp util un volum mare de muncă şi-o să puteţi pleca în vacanţă.

HOROSCOP 30 IUNIE SĂGETĂTOR

 

Poate aţi încasat destui bani şi vă puteţi plăti ratele la bancă să nu se-adune o sumă prea mare la toamnă. Poate vi se recalculează salariul, o recompensă bănească şi o să vă regândiţi şi voi politica monetară ca să v-ajungă banii pentru cheltuielile acestei perioade.

HOROSCOP 30 IUNIE CAPRICORN

 

O să puteţi câştiga un proces şi să vi se plătească daune morale, materiale, să încheiaţi o situaţie care v-a epuizat psihic şi financiar. O să reluaţi o colaborare, dar s-au mai schimbat termenii contractuali între timp şi vedeţi dacă sunteţi mulţumiţi sau nu.

HOROSCOP 30 IUNIE VĂRSĂTOR

 

Poate n-aţi renunţat la ideea cu casa - s-o schimbaţi, să daţi avansul să luaţi o locuinţă sau un teren. Mai sunt ceva probleme de sănătate pe care e bine să le-aveţi în vedere, să le trataţi, ca să fiţi în formă şi să vă puteţi bucura de succesele care-or să vină.

HOROSCOP 30 IUNIE PEŞTI

 

Cineva cu care-aţi avut nişte neînţelegeri revine, plină de bune intenţii, persoane, şi o să vă puteţi continua relaţia. Se poate să vă implicaţi într-o colaborare care-o să v-aducă rapid o sumă mai mare de bani, dar o să şi cheltuiţi pentru c-apar neprevăzute.

HOROSCOP 30 IUNIE BERBEC

 

Poate-ați găsit cazare unde voiaţi, la mare, la munte, oţi fi schimbat biletele pe care le cumpăraserăţi pentru altă perioadă. E momentul să vă reinventaţi c-aveţi energie, resurse, şi conjunctura e favorabilă timp de vreo şapte luni şi nu trebuie să rataţi o astfel de şansă.

HOROSCOP 30 IUNIE TAUR

 

O să vă faceţi curaj să susţineţi un interviu pe net şi să aveţi prezență de spirit, o să fie cu succes. Poate vă faceţi timp la sfârşit de săptămână să desfăşuraţi nişte activităţi recreative, să-i îndrumaţi pe copii să-nveţe ceva, să practice un sport, care-o să le placă.

HOROSCOP 30 IUNIE GEMENI

 

Se poate să luaţi nişte ban, pot fi şi din urmă mai ales dac-ați făcut cereri şi o să strângeţi un capital. O să mai adunaţi nişte hârtii ca să completaţi un dosar de angajare, sau ca să vi se aprobe un credit, sau ca să fiţi acceptaţi la o şcoală.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO