Horoscop 27 iunie 2020, cu Neti Sandu. Leii își vor cheltui banii aproape fără milă

27-06-2020 07:57


Horoscop 27 iunie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi cu de toate. Suntem dispuşi să facem şi treabă, să ne şi mişcăm, să ieşim la distracţie şi să le-mplinim dorinţele şi alor voştri.

Vibraţia zilei este 9 şi o să ştim de ce duc lipsă cei dragi nouă.

HOROSCOP 27 IUNIE 2020 RAC

 

O să puteţi reface o relaţie care a mers bine o vreme, dar au intervenit diverse animozități şi-acum puteţi face abstracţie de ele. O să-i faceţi cuiva o vizită, mai faceţi şi alte lucruri pe care vi le-aţi propus mai demult, dar nu erau întrunite toate condiţiile şi o să fie totul cu folos.

HOROSCOP 27 IUNIE 2020 LEU

 

Poate vă alăturaţi unui grup şi plecaţi într-o excursie ca să mai uitaţi de stresul de zi cu zi, să vă revigoraţi. O să cheltuiţi aproape fără milă bani şi să luaţi o porţie de respiro ca să vă-ntoarceţi refăcuţi de pe unde plecaţi, la munte, la mare, în alt oraş din ţară, de-afară.

HOROSCOP 27 IUNIE 2020 FECIOARĂ

 

E bine să fiţi atenţi la volan, să aveţi şi actele - în bună regulă - la voi, ca să evitaţi amenzile. Apare cineva care va animă, vă stârnește cheful de viaţă şi o să simţiţi că aţi putea trăi toată viaţa împreună şi o să vreţi să vă căsătoriţi.

HOROSCOP 27 IUNIE 2020 BALANŢA

 

O persoană de care-aţi fost apropiaţi multă vreme vă caută şi poate restabiliţi legătura şi va şi căsătoriţi - e posibil. O să luaţi parte, chiar şi online, la un eveniment, un concert - spectacol, o întrunire cu oameni care simt şi gândesc la fel ca şi voi şi o să fie antrenant.

HOROSCOP 27 IUNIE 2020 SCORPION

 

O veste bună de la cineva care vrea să lucraţi împreună şi stabiliţi ce-aveţi de făcut de-acum încolo. Poate vă duceţi într-o vizită în celălalt capăt al oraşului, dacă nu chiar al ţării şi o să le faceţi o bucurie acelor oameni, c-aţi lipsit câteva luni din viaţa lor.

HOROSCOP 27 IUNIE 2020 SĂGETĂTOR

 

Vă caută cineva care vrea să fiţi împreună şi se poate să vreţi şi voi, dacă n-aveţi pe altcineva. O să reglaţi comunicarea cu anturajul şi o să vă faceţi program comun, vă plimbaţi, vedeţi un spectacol, sau faceţi nişte cumpărături împreună mai schimbaţi o vorbă, doua.

HOROSCOP 27 IUNIE 2020 CAPRICORN

 

Poate-abia acum o să vă gândiţi mai departe la căsătorie şi să faceţi în aşa fel încât să vă luaţi o casă - poate cu credit. Vă bucuraţi de sosirea cuiva, de veştile bune pe care vi le da şi o să vă faceţi planuri pentru o minivacanţă împreună, dacă pentru mai mult nu v-ajung banii.

HOROSCOP 27 IUNIE 2020 VĂRSĂTOR

 

O să vă vâna şi vouă inima la loc, şi o să vedeţi şi-o să simţiţi ca fiinţa visurilor voastre e gând la gând cu bucurie. Poate faceţi o trataţie, o fi ziua cuiva de naştere şi o să se-adune câţiva prieteni, nu mulţi, ca să mai schimbați o impresie şi să povestiţi de-ale voastre.

HOROSCOP 27 IUNIE 2020 PEŞTI

 

Se poate să vă placă abia la o a doua vedere cineva cu care chiar vă asortaţi şi o să mergeţi pe tatonate. Aţi putea pleca într-o excursie, se poate să practicaţi şi un sport şi să vă ocupaţi ziua cu activităţi deconectante ca să vă scuturaţi de stres.

HOROSCOP 27 IUNIE 2020 BERBEC

 

Se poate să vină cineva din alt oraş şi să rămână şi peste noapte şi să fie o companie plăcută. Vă dau şi prietenii şi rudele o mână de ajutor ca să terminaţi nişte treburi pe-acasă, faceţi şi un grătar de mulţumire, mai staţi la o cafea până târziu.

HOROSCOP 27 IUNIE 2020 TAUR

 

Poate-ați luat o decizie referitoare la nişte cursuri pe care vreţi să le urmaţi. Poate abia acum or să vină nepoţii în vizită, sau îi scoateţi la plim bare, cu biciclete, cu role, sau pe jos, vă duceţi la pădure, la iarbă verde, să admiraţi natura.

HOROSCOP 27 IUNIE 2020 GEMENI

 

Poate vă duceţi la plimbare la nişte prieteni şi o să vă destindeţi dacă o să practicaţi un sport, aveţi vreun hobby comun. Faceţi o evaluare întâi, a banilor din cont să vedeţi dacă v-ajung pentru o escapadă la malul mării şi vă suiţi în maşină, sau în tren şi staţi până la noapte, dacă nu v-ajung banii pentru mai mult.

VIDEO PROTVPLUS.RO