Horoscop 30 august 2020, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele încep o relație de lungă durată

Ultima actualizare: 30-08-2020 09:28

Horoscop 30 august 2020, prezentat de Neti Sandu. Aflăm veşti bune, avem şi noi de transmis un gând, o vorbă bună, o atenţie pentru că toate vin din dinăuntru.

 

 

Vibraţia zilei este 3 şi e bine să verbalizăm ce simţim. 

HOROSCOP 30 AUGUST 2020 FECIOARĂ

 

Puteţi afla noutăţi legate de starea de spirit a cuiva care vă face curte şi vă dă dovezi că relaţia e serioasă. O să tot primiţi invitaţii la diverse evenimente festive, întruniri, vă mai cheamă în vizită un frate, o soră şi o să vă-mpărțiți timpul să v-ajungă pentru toate.

HOROSCOP 30 AUGUST 2020 BALANŢĂ

 

E cineva insistent care vrea să ieşiţi la plimare, la cafea, şi o să vă facă plăcere să vă duceţi. Vă duceţi la un concert, e o manifestare artistică în aer liber şi o să vă prindă bine să vă hrăniţi emoţional, să eliminaţi stresul.

HOROSCOP 30 AUGUST 2020 SCORPION

 

Poate alegeţi să faceţi un pic de mişcare, să vă dezmorţiţi, că aţi avut prea multe pe cap în ultima vreme. Prietenii vă cheamă la o agapă, afară undeva, şi-n alt oraş, poate sunteţi într-o staţiune turistică în vacanţă şi o să aveţi preocupări deconectante comune.

HOROSCOP 30 AUGUST 2020 SĂGETĂTOR

 

O să vă faceţi remarcaţi prin ce faceţi sau ce spuneţi, şi o să adunaţi în jurul vostru oameni de calitate. O să ieşiţi la socializare, un mic, şi cu distanţare, evident, dar solitudinea nu e pentru voi, cel puţin în perioada asta, cu nevoia voastră de exprimare în public.

HOROSCOP 30 AUGUST 2020 CAPRICORN

 

Se poate să-i daţi un răspuns unui partener de afaceri şi să aveţi convingerea c-aţi ales exact ce trebuie, ce e cel mai bine pentru voi. Partenerul de cuplu o s-apară în altă lumină şi o să vă faceţi jurăminte de credinţă, poate vă luaţi angajamente pe viaţă, vă logodiţi, vă căsătoriţi.

HOROSCOP 30 AUGUST 2020 VĂRSĂTOR

 

Poate faceţi nişte pregătiri că vin nişte musafiri pe la voi şi o să fie o seară de mare încărcătură emoţională. O să revedeţi nişte persoane care-n seamna ceva pentru voi şi o să stabiliţi când o să vă mai întâlniţi, în ce ocazii şi cu care dintre prieteni în jur.

HOROSCOP 30 AUGUST 2020 PEŞTI

 

O să faceţi o cheltuială poate pentru c-aţi găsit ceva de cumpărat pentru casa şi e un chilipir. O relaţie care se află la-nceput creşte în intensitate şi o să vreţi în scurt timp să vă căsătoriţi pentru că vă oferă acea stabilitate de care-aveți nevoie.

HOROSCOP 30 AUGUST 2020 BERBEC

 

O să aflaţi noutăţi care vă pot folosi atât în viaţa persoanala, cât şi în cea de afaceri. Vă puteţi deplasa cu uşurinţă dacă vă invită cineva prin ţară la un party în cadru restrâns, sau e nunta cuiva şi nu concepeţi să nu fiţi şi voi de față.

HOROSCOP 30 AUGUST 2020 TAUR

 

E o ceremonie, un botez, îşi reînnoiesc jurămintele nişte prieteni şi sărbătoriţi momentul. O să vă bucuraţi de revederea unor oameni dragi, poate veţi lucra ceva împreună o vreme, şi vă puteţi armoniza şi în cadrul unor preocupări deconectante.

HOROSCOP 30 AUGUST 2020 GEMENI

 

O să scoateţi nişte bani din buzunar să viizitati nişte locuri care vă stârnesc amintiri plăcute şi o să-i faceţi fericiţi pe ai voştri. Poate sunteţi la relax pe undeva să-ncepeți de mâine cu forţe proaspete c-aveţi multă treabă şi vreţi să iasă totul la mare artă.

HOROSCOP 30 AUGUST 2020 RAC

 

E un moment festiv, o sărbătoare la voi în familie şi atmosfera va fi de nota 10, cu elemente surpriză - veun musafir - surpriză. Se poate să aveţi nişte revelaţii şi să vă puneţi toate speranţele într-o relaţie pentru că aţi dat de omul cel mai potrivit pentru voi, pe viaţă.

HOROSCOP 30 AUGUST 2020 LEU

 

Se poate s-aveţi inspirație cu privire la oferta de afaceri pe care aţi tot amânat-o poate vă hotărâţi PRO. O să vă caute cineva de care chiar aveţi nevoie, pentru o vorbă bună, o încurajare, un sfat, şi o să vă scuturaţi de nişte griji, să vă puteţi vedea de afaceri şi de viaţa de familie.

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO