Horoscop 29 august 2020, prezentat de Neti Sandu. Racii vor primi o cerere în căsătorie

Ultima actualizare: 29-08-2020 08:56

Horoscop 29 august 2020, prezentat de Neti Sandu. Lucrurile se mai întâmplă și cum vrem noi și o să avem parte se o relaxare, de un respiro după multă încordare.

Vibrația zilei este 11 și o să ne mai destindem și noi sufletește.

HOROSCOP 29 AUGUST 2020 FECIOARĂ

 

Se poate să aflați noutăți despre ce sentimente mai nutrește ființa pe care o iubiți și o să vă armonizați, treptat, așa. O să vă destindeți chit că asta înseamnă că dați o petrecere, c-aveți musafiri, că vă plimbați, fiecare se destinde altfel, c-aveți gusturi diferite.

HOROSCOP 29 AUGUST 2020 BALANȚĂ

 

O să vă duceți la un spectacol, mă rog, în condițiile actuale, poate fi și o întrunire festivă, un concert, un târg, o expoziție. Poate vă duceți pentru o zi, două la o cabană, undeva, sau la un hotel de cinci stele, daca vă ține buzunarul, și o să fie distracție, voie bună.

HOROSCOP 29 AUGUST 2020 SCORPION

 

Se poate să fie ziua cuiva de naștere și să vă bucurați c-aveți prilejul să mai schimbați o vorbă, să beți o cafea împreună. Strângeți rândurile și plecați cu ai voștri pe undeva ca să vizitați și altre locuri, să vă bucurați de peisaj și mai treceți poate și pe la vreun cunoscut.

HOROSCOP 29 AUGUST 2020 SĂGETĂTOR

 

Se poate să dați o fugă pe litoral, o bie de soare, în mare, un apus de soare vă refac bagajul energetic, emoțional. O ceremonie, ceva o să vă scoată din nota obișnuită și o să uitați de stres, de rate, de facturi și o să vă sigurati că se simte toată lumea bine, că veți fi sufletul petrecerii.

HOROSCOP 29 AUGUST 2020 CAPRICORN

 

Se poate să vi se facă niște surprize plăcute și or să vă nimerească, or să fie pe sufletul vostru, și o să aveți un moral foarte ridicat. Vești bune, oamenii pe care-i iubiți apar rând pe rând și o să vă inspire, o să știți ce-aveți de făcut de-acum încolo, ca să fructificați niște ocazii care nu vin prea des.

HOROSCOP 29 AUGUST 2020 VĂRSĂTOR

 

E o sărbatoare în familie, puteți fi doar cu ai voștri dar mai puteți chema un prieten, doi la un grătar, o prăjitură. O să vă alegeți niște sporturi extreme, oricum o să vreți să faceți ceva ieșit din comun pentru starea voastră de spirit, că nu vă plac lucrurile banale.

HOROSCOP 29 AUGUST 2020 PEȘTI

 

Poate vă invita cineva la o nuntă, un botez și o să mai faceți cunoștință cu niște oameni cu care veți pastra legătura. O să revedeți niște oameni cu care-aveți multe în comun și poate vă duceți la plajă, la pescuit, la pădure, ca să vă bucurați de aer și de spatiu, să nu fie lume.

HOROSCOP 29 AUGUST 2020 BERBEC

 

Familia are nevoie de voi, dar vă și susține și o să fie un echilibru, o să vă-ntelegeti, mai bine că pan-acum. O ieșire în lume o să vă pună și pe voi în contact cu niște oameni de la care ați avea ce-nvata, poate veți colabora la anumite proiecte și o să aveți succes.

HOROSCOP 29 AUGUST 2020 TAUR

 

O să încropiți o petrecere, fară pretenții, dar în care o să puneți suflet c-aveți ceva de anunțat, de sărbătorit. O să vă faceți program comun cu niște prieteni, cei cărora le place înotul, sau urcatul pe munte, cățăratul, sau un alt sport, o îndeletnicire care v-ajuta să descarcați adrenalină.

HOROSCOP 29 AUGUST 2020 GEMENI

 

Vă invita cineva din alt oraș să-i faceți o vizită și dacă nu vă rețin alte obligații pe-acasă poate vă duceți și stați și mâine. Poate-aveți niște musafiri de la drum și o să vă descoperiți gusturi comune, și-o să treacă frumos timpul c-o să aveți unde să vă duceți în plimbare, la distracție.

HOROSCOP 29 AUGUST 2020 RAC

 

Se poate să vă invite la o terasă ființă pe care o iubiți și dacă nu sunteți căsătoriți să aducă vorba despre mariaj, sau chiar să aibă loc cererea în căsătorie. Apar surprize la tot pasul, vă caută diverse persoane, primiti și adouri, poate nimeriți promoții la cumpărături sau acolo unde sunteți cazați - dacă sunteți în concediu.

HOROSCOP 29 AUGUST 2020 LEU

 

Poate aveți emoții c-o să vă vedeți cu cineva de care depinde fericirea voastră și o să aveți așteptări mari - că vă doriți să fiți împreună. poate se căsătorește cineva apropiat, e masa festiva în familie cu rude și câțiva prieteni și o să fie frumos, chiar daca o să munciți pe rupte c-or să fie multe de făcut, de pregătit.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO