Horoscop 27 august 2020, cu Neti Sandu. Leii încep o nouă relație sentimentală

Ultima actualizare: 27-08-2020 09:13

Horoscop 27 august 2020, cu Neti Sandu. O zi reuşită. O să devenim mai atenţi, mai meticuloşi, puşi pe fapte mari şi rezultatele nu vor întârzia să apară.

Vibraţia zilei este 9 şi o să avem o vedere panoramică asupra lucrurilor din viaţa noastră.

HOROSCOP 27 AUGUST 2020 FECIOARĂ

 

Vă preocupă studiul şi alegeţi o şcoală care să fie accesibilă din punct de vedere financiar, cel puţin. O să puteţi explora diverse posibilităţi de a intra în afaceri ca să faceţi rost de bani şi totodată să vă puneţi în valoare arsenalul de calităţi, deloc puţine.

HOROSCOP 27 AUGUST 2020 BALANŢĂ

 

Poate vă interesați de starea sănătăţii, faceţi nişte analize medicale, şi vă doftoriciţi în funcţie de diagnostic, şi aveţi grijă şi de ai voştri. Va mai gândiţi ce faceţi cu casa, dacă vă mutaţi, faceţi nişte reparaţii , o renovare, mai construiţi un etaj, o anexă, un garaj, un atelier, se pot face multe.

HOROSCOP 27 AUGUST 2020 SCORPION

 

Se poate să luaţi nişte bani din urmă şi să programaţi ceva pentru week-end, o ieşire la malul mării, sau în localitatea vecină. Strângeţi bani să vă luaţi o maşină, poate faceţi şi cursuri de şoferie dacă n-aveţi carnet şi o să vă fie mai uşor să vă deplasați, n-o să mai apelaţi la terţi.

HOROSCOP 27 AUGUST 2020 SĂGETĂTOR

 

O să aveţi cum şi din ce să câştigaţi mai mulţi bani şi să vă rezolvaţi problemele complicate care vă dădeau dudreri de cap. Voi vă puteţi restarta şi să faceţi lucruri care să vă reprezinte, să profitaţi de ocaziile care vă ies în cale, să experimentaţi şi altceva ca să deveniţi plurivalenţi.

HOROSCOP 27 AUGUST 2020 CAPRICORN

 

Poate mai faceţi câte ceva pe-acasă schimbaţi instalaţii, montaţi diverse lucruri de care-aveți mare nevoie - vă sunt utile. O să perfectaţi comunicarea cu persoanele cu care veţi colabora şi o să aveţi o mulţumire sufletească pe care v-o doreaţi de multă vreme - că vă simţeaţi neînţeleşi.

HOROSCOP 27 AUGUST 2020 VĂRSĂTOR

 

Se poate să faceţi o rezervare pentru week-end să plecaţi pe undeva şi să vă luaţi o porţie de respiro să vă-ncărcați bateriile. Se pare c-o s-aveţi rezultate strălucite la slujbă şi o să luaţi şi bani, poate din particular de undeva - se vede o perioadă mai consistentă din punct de vedere financiar.

HOROSCOP 27 AUGUST 2020 PEŞTI

 

O să fie o comunicare mai sinceră, se pare, cu partenerul de cuplu şi poate-i spuneţi ce vă deranjează ca să nu se mai repete. Se poate să renegociaţi un contract şi să mai cereţi nişte bani în plus şi dacă n-o să fiţi mulţumiţi o să vă puteţi orienta spre alt serviciu.

HOROSCOP 27 AUGUST 2020 BERBEC

 

Poate-ncepeți o specializare şi veţi face şi practică, oricum sunt şanse să-ncepeți o viaţă nouă. Vreţi să recuperaţi un timp pierdut şi să daţi zor să terminaţi nişte treburi şi o să cereţi ajutorul şi unor apropiaţi că o fi greu şi mult de lucru.

HOROSCOP 27 AUGUST 2020 TAUR

 

Poate-şi face efectul un tratament şi o să vină pe lume un copil, dar se poate şi de la sine, fără medicamente. Or să vă reuşească demersurile în formula de grup, fie şi online, atmosferă va fi numai bună pentru munca pe care o veţi depune şi rezultatele or să se vadă.

HOROSCOP 27 AUGUST 2020 GEMENI

 

Poate-aveti de rezolvat nişte probleme cu casa, să semnaţi nişte acte, să achitaţi taxe ca să nu luaţi amenzi. Aflaţi veşti bune despre o colaborare şi o să faceţi rost de bani, vă mai faceţi şi relaţii care-or să vă prindă bine în cazul unor preocupări comune indiferent pe ce zonă.

HOROSCOP 27 AUGUST 2020 RAC

 

O să vă asociaţi cu nişte oameni care sunt dispuşi să lucraţi împreună şi să desfăşuraţi şi activităţi deconectante. Sunt lucruri de fineţe pe care le puteţi rezolva în perioada asta, să vă şi reinventaţi, să contribuiţi la tușa personală, să vă creaţi poate un alt stil.

HOROSCOP 27 AUGUST 2020 LEU

 

Un semn de bun augur de la cineva de care vă simţiţi atraşi în mod deosebit şi poate iese o relaţie de viitor. Poate vă găsiţi ceva de lucru, oricum, până la sfârşitul anului serviciul o să vă acapareze cu totul şi o să aveţi parte şi de satisfacţii profesionale şi de bani.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO