Horoscop 30 aprilie 2018. Câștiguri financiare în plus pentru tauri

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

E o efervescență de la luna plină, poate am plecat, deja, pe undeva, ori poate acum dăm şi noi fuga la distracţie şi o să-i strângem în jurul nostru pe toţi cei dragi zilele astea.

Vibraţia zilei este 3 şi ne putem deplasa şi comunica lejer, frumos să reparăm nişte relaţii.

TAUR: O şansă de bani şi oportunităţi de a face nişte achiziţii fie pentru voi, să vă-mprospătați look-ul, fie pentru casă şi ai voştri. E posibil să apară nişte schimbări la serviciu şi să fie şi ceva convenabil, pe lângă lucrurile care par să vă-ncurce, minore însă.

GEMENI: O să vă simţiţi mult mai bine după o perioadă de răscoliri în sfera sănătăţii şi o să vă puteţi plimba în voie. Voi vă aflaţi - poate, deja, într-un weekend prelungit, o minivacanţă şi vă faceţi program comun cu prietenii, oţi fi poate în vizită la un frate, o soră, un verişor.

RAC: O s-apară cineva care vrea să fiţi într-o relaţie şi să vă acordaţi un timp ca să vă cunoaşteţi, să se vadă compatibilitatea. Cineva de care sunteţi ataşaţi sufleteşte vă ia prin surprindere cu o decizie care va pune în dificultate, poate pleacă pentru o vreme, sau va lăsa să vă descurcaţi singuri într-o anumită situaţie.

LEU: Vă luaţi toate măsurile de precauţie să vă puteţi deplasa cu o maşină reparată, cu plinul făcut, cu actele la purtător etc. Vă cumpăraţi câte ceva ca să umpleţi coşul de picnic şi vă duceţi azi, mâine, sunt câteva zile în care vă puteţi duce la munte, mare, în aer liber să vă destindeţi.

FECIOARĂ: Răspunsul referitor la o plecare o să fie cam derutant că vreţi să ştiţi cu certitudine unde vă duceţi şi cât staţi cu partenerul de cuplu. Şi voi se poate să vă duceţi cu grupul pe undeva şi să rămâneţi încă o zi , două, să respiraţi alt aer, să căpătaţi un tonus mult mai bun, că v-o fi ajuns oboseala.

BALANŢĂ: Poate plecaţi cu un grup mai mare să vă distraţi la munte, la mare, şi vă ocupaţi de toate pregătirile să nu vă lipsească nimic şi să fie masa bogată. O să fie cu cheltuială, escapadă turistică dar poate-aveți nişte bani puşi de-o parte pentru astfel de momente de loisir pe care le meritaţi din plin! Se acceptă!

SCORPION: Cineva-şi face curaj să vă invite la o plimbare romantică, la o cină în doi, la malul mării, cum se obişnuieşte de întâi mai. Petrecere mare, poate fi mâine, dar să vă grupaţi de pe-acum să plecaţi într-o staţiune turistică, să nu mai aveţi grijă gătitului şi a altor chestiuni casnice.

SĂGETĂTOR: Poate fi săptămâna oarbă pentru unii dintre voi şi să-ntâlniţi pe cineva de care să vă-ndragostiți - lulea! , zilele astea. O să vă-mpartiți între familie şi prieteni ca să vă vedeţi şi cu unii şi cu alţii, vă duceţi pe undeva la picnic, la plajă, într-o zonă de agrement, dacă nu sunteţi cumva de vineri pe-acolo.

CAPRICORN: Se invită cineva la voi la grătar şi o să fie masă mare, sunteţi amatori de musafiri şi să aflaţi noutăţi care să vă furnizeze idei de tot felul. Provocări la tot pasul pentru voi, vă invită cineva într-o excursie şi vă duceţi dacă nu v-aţi făcut niciun program şi o să umpleţi frumos un timp de odihnă, binemeritat de altfel.

VĂRSĂTOR: Poate e o competiţie, ori altceva care să vă ţină în priză, un spectacol şi o să dureze şi vreo două zile. E rost de plecare cu lume mai multă, poate organizaţi o petrecere la munte, sau la mare şi o să aveţi treabă până peste cap, dar cu mare plăcere şi o să fie de nota zece.

PEŞTI: Pare să fie agitaţie undeva mai departe de casă, în alt oraş, poate plecaţi din ţară şi o să fie un chef, grătar, un spectacol în aer liber. Se poate să vă intre nişte bani în cont şi să vă mişcaţi zilele-astea, să uitaţi de oboseală acumulată, să alegeţi o modalitate de distracţie care să vă entuziasmeze.

BERBEC: E un suflu de prospeţime la voi, e cineva care va animă, va face curte şi vă-ncântă ideea, poate o luaţi în joacă la-nceput, dup-aia mai vedeţi. Or să vă intre nişte bani în cont şi o să aveţi de buzunar să vă duceţi într-un parc de distracţii, într-un club diseară, să daţi o fugă la malul mării dacă vi s-a făcut dor de mare.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO