Horoscop 3 martie, cu Neti Sandu. Vărsătorii au planuri mari

Dată publicare: 03-03-2021 07:07
Dată actualizare: 03-03-2021 09:28


Să fim pe recepție că putem rezolva multe dacă vom fi cu garda sus! Altminteri ne scapă șansele printre degete.

 

Vibrația zilei este 3 și să fim deschiși, să spunem lucrurilor pe nume.

 

Horoscop 3 martie PEȘTI

 

O s-aveți susținere din partea unor oameni care cred în voi, vă apreciază și vor face și progrese, să câștigați banii de care-aveți nevoie.

 

Horoscop 3 martie BERBEC

 

Vă puteți sfătui cu cei din grupul de prieteni ca să vedeți dacă e momentul să vă lansați pe piață cu ceva nou sau mai așteptați, ca să mergeți la sigur.

 

Horoscop 3 martie TAUR

 

Apare cineva care e interesat de o colaborare și care v-ar scoate și pe voi dintr-un con de umbră, că aveți șanse de a mai face un pas în carieră.

 

Horoscop 3 martie GEMENI

 

O să semnați acte, poate se reglează situația cu școala, cu examene, transfer și alte aspecte care vă nemulțumesc – că rămăseseră în aer.

 

Horoscop 3 martie RAC

 

Poate vi se aprobă un credit bancar și o să puteți da avansul pentru o casă, și să scăpați de o astfel de grijă și să vă căsătoriți, dacă n-ați făcut pasul.

 

Horoscop 3 martie LEU

 

Se pare c-o să ajungeți la un consens cu partenerii de afaceri și n-o să lăsați să vă scape un asemenea prilej de a face rost de bani în viitorul apropiat.

 

Horoscop 3 martie FECIOARĂ

 

O să vă străduiți din răsputeri să mulțumiți pe toată lumea și la serviciu, și acasă, c-or să fie solicitări din toate direcțiile, dar și voi o să fiți în formă.

 

Horoscop 3 martie BALANȚĂ

 

Se poate să aterizeze niște bani despre care nu aveați habar în contul vostru și să aveți de cheltuială, să completați lipsurile, c-ați tot amânat diverse cumpărături.

 

Horoscop 3 martie SCORPION

 

Noutăți, care să vă suscite interesul pentru un extrajob și poate vă-ncumetati să mai lucrați și în plus ca să faceți rost de bani.

 

Horoscop 3 martie SĂGETĂTOR

 

O reușită la școală, la examene, poate semnați și un act de mare însemnătate, și vă îndreptați spre o altă disciplină, că vizați o meserie anume.

 

Horoscop 3 martie CAPRICORN

 

Poate stați de vorbă cu un consilier bancar și aflați cum să vă sporiți banii din cont, sau ce fel de credit ar trebui să cereți, ca să vă fie mai ușor cu ratele.

 

Horoscop 3 martie VĂRSĂTOR

 

Aveți planuri mari cu voi, cu case, cu relația de cuplu, poate vreți să vă mutați într-o casă nouă, c-ați decis să vă uniți destinele.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO