Horoscop 3 aprilie 2020, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii trebuie să aibă grijă la sănătate

Dată publicare: 03-04-2020 07:45
Dată actualizare: 03-04-2020 09:13


Horoscop 3 aprilie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi a speranței. Vrem să ne fie bine, să-i vedem și pe ai noștri că se descurcă și e bine să nu așteptăm să pice din cer, să facem și noi ceva, tot ce depinde de noi să reușim.

Vibrația zilei este 3 și o să fim sinceri și cu noi și cu ceilalți.

HOROSCOP 3 APRILIE 2020 BERBEC


Poate vi se pune la dispoziție o aparatură care să vă ajute cu munca de acasă și o să vă asigurați banii pentru familie. O să colaborați cumva în perioada asta pe net cu niște colegi de breaslă, asociați, să faceți lucrurile să meargă, ca să recuperați timpul cât ați stat acasă.

HOROSCOP 3 APRILIE 2020 TAUR


Se conturează o posibilitate de a face rost de bani și nu pare să fie ceva greu, ci să fie în stilul vostru, să fie convenabil. Poate reparați ceva pe acasă, puneți niște aparate în funcțiune, faceți ceva pentru confortul familiei și o să fie convenabil pentru toți ai voștri.

HOROSCOP 3 APRILIE 2020 GEMENI


Poate-i dați de cap mașinii care nu mai funcționează și dacă vă pricepeți o să faceți o întrecere să vedeți dacă o puteți face să meargă. Intrați într-o nouă etapă, pare să fie o acalmie. O să mai ieșiți din zona de stres și o să faceți cumva să vă îngrijiți de înfățișare, să vă compuneți niște ținute pentru când o să ieșiți pe afară.

HOROSCOP 3 APRILIE 2020 RAC


E posibil să vorbiți cu cineva care vă întreabă cum vedeți o posibilă relație, dar nu la distanță, ca acum, ci să locuiți împreună și să-i spuneți pentru viitor. Se poate să le fiți de ajutor unor persoane mai în vârstă și o să faceți cumva să vă protejați. Le puneți, poate, la dispoziție ce au nevoie, mâncare, medicamente și vă întoarceți acasă.

HOROSCOP 3 APRILIE 2020 LEU


O să renegociați condițiile de muncă, fie pentru acum, fie pentru când o să vă întoarceți la lucru. O să aveți un motiv de bucurie. E o reconciliere în familie, își cere cineva iertare și o căsnicie se poate repara, de unde nu i se mai dădea nici o șansă.

HOROSCOP 3 APRILIE 2020 FECIOARĂ


O să fie o mai bună comunicare cu partenerul de cuplu, fie că o să vă cunoașteți, deocamdată. Poate intrați într-o altă combinație, partenerială și o să lucrați în continuare de acasă, dacă e posibil. Dacă nu, oricum o să fie ceva mai lejer, că v-au venit ajutoare.

HOROSCOP 3 APRILIE 2020 BALANȚĂ


O să lucrați de acasă, dacă se poate și așa, dar o să vă întrebați dacă treaba merge în continuare și dacă o să fiți plătiți. Vă ocupați de reamenajare, poate zugrăviți un pic, mult, de voi depinde. Are cine să vă mai ajute și o să vă faceți timp și pentru copii și de un respiro acasă, bineînțeles.

HOROSCOP 3 APRILIE 2020 SCORPION


Poate faceți niște schimbări pe acasă, că așteptați să vă mutați cu cineva când o să ne putem reuni cu cei dragi. Or să intre și banii începând de acum, timp de o lună și o să vă vină inima la loc, că aveați dubii că o să-i mai vedeți. Voi de sănătate să aveți mare grijă.

HOROSCOP 3 APRILIE 2020 SĂGETĂTOR


Poate o să vă reparați mașina cât o să stați acasă. Vă repuneți și bicicleta în stare de funcționare, ca să aveți cu ce să vă duceți la serviciu când o fi. O să puteți colabora și de acasă cu careva care vă inspiră și o să fie o perioadă prolifică. Poate schimbați total direcția profesională și o să faceți un salt uriaș.

HOROSCOP 3 APRILIE 2020 CAPRICORN


Se poate să aflați că se încheie un proces care durează de multă vreme și o să primiți despăgubiri, vi se plătesc cheltuielile de judecată și altele. Se poate să găsiți cumpărător la obiectele pe care le-ați pus în vânzare, să vă târguiți. Vedeți cine vă dă cât cereți și faceți totul legal, fie pe net, fie când se ridică embargoul.

HOROSCOP 3 APRILIE 2020 VĂRSĂTOR


Poate vă luați de pe net lucruri utile, care să vă ajute și la treaba pe acasă, ori pentru serviciu sau pentru voi, să vă deconectați. O să vă adaptați din mers la noile condiții de lucru și or să răzbată ideile voastre de excepție. Poate creați o nouă modă în sfera profesională, creați un curent.

HOROSCOP 3 APRILIE 2020 PEȘTI


Se poate să vă îndrăgostiți, dar din fața calculatorului, de cineva cu care ați tot vorbit și o să fiți nerăbdători să vă întâlniți când s-o putea. De idei nu duceți lipsă. Sfera inspirațională e frumos nuanțată și o să vă apucați de vreun curs online, că o să vă cultivați un talent și să luați și bani, practic și util.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!


VIDEO PROTVPLUS.RO