Horoscop 29 octombrie 2020, prezentat de Neti Sandu. Racii primesc mai mulți bani la salariu

Ultima actualizare: 29-10-2020 09:39

Horoscop 29 octombrie 2020, prezentat de Neti Sandu. O să fim pe fază, c-apar nişte semnale de alarmă şi lucrurile or să decurgă frumos, c-avem resurse interioare la care să apelăm.

Vibraţia zilei este 11 şi intuiţia ne spune ce să facem.

HOROSCOP 29 OCTOMBRIE 2020 SCORPION

Se poate să vi se ivească ocazia să vă luaţi o casă, mai spaţioasă, şi să vedeţi cu ce bani o cumpăraţi - cu un credit poate. Se anunţă muncă multă şi o să faceţi față efortului, veţi avea şi rezultate de top, trebuie doar să păstraţi ritmul şi să fiţi deschişi şi altor oferte de job.

HOROSCOP 29 OCTOMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

O să revină cineva care nu se-mpacă deloc cu ideea că v-a pierdut şi o să insiste să fiţi din nou împreună. Se poate să-ncepeti o activitate în particular şi să devină o sursă de câştig, c-aveţi multe idei pe care le puteţi pune în practică şi care să v-aducă beneficii.

HOROSCOP 29 OCTOMBRIE 2020 CAPRICORN

Poate-ați găsit online diverse lucruri de care aveţi nevoie şi o să faceţi o economie dacă le luaţi - poate sunt la reduceri. Poate vă ocupaţi de problemele casei şi vă mai ajută cineva, se poate să plătiţi şi o firmă care să facă treaba în locul vostru, ori cu maşina ar fi ceva probleme.

HOROSCOP 29 OCTOMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

O să scoateţi nişte bani din cont ca să faceţi nişte reparaţii, să vă puneţi casa la punct şi maşina pare-se. Se poate s-aveţi de dat examene, or fi nişte apariţii în reţelele de comunicare ca să vă promovaţi ideile, produsele, să vă faceţi reclamă.

HOROSCOP 29 OCTOMBRIE 2020 PEŞTI

Vă interesaţi la bancă să ştiţi cum staţi cu rambursarea banilor pe care i-aţi împrumutat, cât mai puteţi amâna. O să strângeţi bani, din cei care vi se cuveneau mai demult dar pe care nu i-aţi putut lua din motive de pandemie, în principiu, şi o să aveţi de cheltuială.

HOROSCOP 29 OCTOMBRIE 2020 BERBEC

E cineva la care nu puteţi renunţa în ruptul capului şi o să faceţi tot ce vă sta în putinţă să-l convingeţi pe om să construiţi o relaţie. Vi se dă mână liberă să acţionaţi, poate o mai faceţi şi cu de la voi putere şi o să vă bucuraţi de susţinere din partea unor oameni şi o să vă câştigaţi o notorietate.

HOROSCOP 29 OCTOMBRIE 2020 TAUR

O să legalizaţi nişte acte şi o să puteţi avansa cu proiectele, personale, c-aveţi un potenţial pe care-o să-l exploataţi la maximum. Se iveşte ocazia să vă schimbaţi serviciul, sau să vă luptaţi pentru o funcţie, să vă asiguraţi un salariu mai bun, venituri suplimentare.

HOROSCOP 29 OCTOMBRIE 2020 GEMENI

O întâlnire cu cineva care vrea să lucraţi împreună, şi se poate să vă şi puneţi de acord. Poate rezolvaţi cu banca problemele pe care le-aveţi cu ratele, sau cu împrumutul pe care vreţi să-l faceţi, pentru că timpul vă presează.

HOROSCOP 29 OCTOMBRIE 2020 RAC

Se pare c-o să vă faceţi timp pentru şcoala online a copiilor, să instalaţi acasă aparatura de care au nevoie să nu le lipsească nimic. O să puteţi face o mişcare importantă, din punct de vedere profesional, şi să căpătaţi o gradaţie, să luaţi mai mulţi bani la salariu, şi poate şi din colaborări.

HOROSCOP 29 OCTOMBRIE 2020 LEU

Vă daţi osteneala să faceţi față volumului mare de muncă la şcoală, c-aveţi de învăţat, chit că de-acasă. Vă faceţi planuri de mutat în altă parte că nu vă puteţi desfăşura, n-aveţi spaţiu, vreţi să şi lucraţi de-acasă, copiii au de-nvăţat - tot de acasă şi trebuie creat spaţiu.

HOROSCOP 29 OCTOMBRIE 2020 FECIOARĂ

Poate-ați găsit ceva de cumpărat şi nu e nici scump şi o să vă-ndurați să luaţi acele lucruri, chiar dacă nu erau în plan. O să aveţi de unde să luaţi bani, să sporiţi bunăstarea familiei c-o să munciţi în paralel şi câştigurile nu vor întârzia să apară - o să ieşiţi pe plus la buget.

HOROSCOP 29 OCTOMBRIE 2020 BALANŢA

Vi se propune ceva nou de lucru şi o să aveţi de unde să alegeţi c-or să fie mai multe variante. Se poate să vă reabilitaţi, pe mai multe planuri, şi să bifaţi, rând pe rând, câteva succese, şi să luaţi şi bani, printre altele, se repară o sumedenie de lucruri.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO