Horoscop 29 noiembrie, cu Neti Sandu. Berbecii își fac curaj pentru o nouă relație

×
Codul embed a fost copiat

O să știm încotro ne-ndreptăm, cu cine și ce-avem de făcut ca să ne meargă și mai bine pe toate planurile.

Vibrația zilei este 11 și o brumă de înțelepciune tot o să prindem din zbor!


Horoscop 29 noiembrie, cu Neti Sandu SĂGETATOR

E un suflu de prospețime la voi și poate începeți un proiect personal, că vă simțiți capabili de lucruri noi. E o destindere la voi, poate ați prins un pont de afaceri, vi se deschide o nouă perspectivă care să vă relaxeze acum sau la începutul anului viitor.

Horoscop 29 noiembrie, cu Neti Sandu CAPRICORN

Poate vă organizați altfel timpul liber încât să v-ajungă și pentru o activitate extraprofesională și să aveți preocupări comune cu copiii. Vin banii din mai multe surse, pot fi și din urmă că n-au fost suficiente fonduri la vremea respectivă și o să îi puneţi deoparte pentru sărbători.

Horoscop 29 noiembrie, cu Neti Sandu VĂRSĂTOR

Se poate să vă invite cineva în alt oraș și-o să-i faceți o vizită în weekend, dacă mai devreme n-o să se poată c-aveți treabă. Poate bateți palma pentru o colaborare de care-o să fiți încântați din punct de vedere financiar și va fi și un bun stimulent să faceți un salt calitativ profesional.

Citește și
Horoscopul anului 2021. La ce să se aștepte zodiile după anul 2020 dominat de neprevăzut
Horoscopul anului 2021. Ce prezic astrologii: zodia pentru care va fi un an greu
Alertă maximă la Iași după moartea liderului interlop Costel Corduneanu. Planul conceput de poliție, echivalent cu un cod roșu la accidente rutiere: „Suntem mai mulți ca de obicei”

Horoscop 29 noiembrie, cu Neti Sandu PEȘTI

Vi se deschid noi perspective atât în plan profesional, cât și personal și o să fiți deschiși oricăror inițiative – vine anul vostru. O să investiți niște bani ca să vă puneți mașina la punct mai ales dacă vreți să plecați pentru câteva zile de sărbători și s-o pregățiți pentru drumuri lungi.

Horoscop 29 noiembrie, cu Neti Sandu BERBEC

Apare cineva care e pe lungimea voastră de undă și dacă sunteți în căutarea unui suflet care să vă completeze puteți încerca. Vă curtează lumea să lucrați împreună, să ieșiți la o plimbare, să contribuiți cu câte ceva la un proiect social, ca să-mbunătățiti niște lucruri importante.

Horoscop 29 noiembrie, cu Neti Sandu TAUR

Bine ar fi în perioada asta să nu-i dați partenerului de cuplu motive de gelozie ca să nu stricați prietenia. Or să vă coopteze niște parteneri de afaceri într-un proiect care să vă stoarcă de toate resursele interioare, dar va fi un succes și o să merite orice efort. 

Horoscop 29 noiembrie, cu Neti Sandu GEMENI

O să vă puteți înțelege mult mai bine cu partenerul de cuplu, poate și pentru că faceți echipă la treburile gospodăreșți. Poate renegociați un contract pentru anul viitor și dacă nu cădeți la o înțelegere, mai răsfoiti și celelalte oferte și-or să mai vină pe parcurs.

Horoscop 29 noiembrie, cu Neti Sandu RAC

E posibil să apară cineva care să vi se potrivească, așa, că fel de a fi și să-nceapă o poveste de dragoste, dacă n-aveți pe nimeni. O să fie de lucru și la serviciu și acasă, vă solicită și copiii cu școala și la joacă au nevoie de complicitatea voastră și o să fiți ocupați până peste cap.

Horoscop 29 noiembrie, cu Neti Sandu LEU

O să vă bucurăți de revenirea cuiva, iar în cazul unora dintre voi o s-apară cineva care o să vă câștige imediat simapatia. E momentul să jucați pe etalate să se vadă ce calități aveți să vă crească și cota valorică să câștigați mai mulți bani de acum înainte.

Horoscop 29 noiembrie, cu Neti Sandu FECIOARĂ

O să vă meargă mai bine sufletește că e o reciprocitate afectivă cu ființa pe care o iubiți și relația promite să fie și mai bună. Vin bani și o să vă pregățiți cu liste de cumpărături pentru sărbători și ca să lichidați rate și facturi ca să nu treceți în noul an cu restante sub nicio formă.

Horoscop 29 noiembrie, cu Neti Sandu BALANȚĂ

E posibil să luați niște bani care să pice la țanc că vreți să faceți cuiva drag o surpriză de zi onomastică. Nouțăți care să vă dea viața peste cap, în sensul bun, o ofertă de job, o invitație într-o stățiune turistică fie la sfârșit de săptămână, fie de sărbători.

Horoscop 29 noiembrie, cu Neti Sandu SCORPION

E un indiciu de bani și sursa poate fi partenerul de cuplu care să câștige mai mulți bani în perioada asta. O să aveți o inițiativă care o să fie bine primită de către șefi și-o să beneficiați de sprijin, vor fi și fonduri cu care să rezolvați treburile de serviciu.

 

Articol recomandat de sport.ro
Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesul
Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesul
Citește și...
Horoscopul anului 2021, cu Neti Sandu. Zodiile care fac bani în anul Vărsătorului
Horoscopul anului 2021, cu Neti Sandu. Zodiile care fac bani în anul Vărsătorului

Jupiter a intrat în Vărsător, promite un an frumos, dar se vor păstra în continuare niște reguli. Este și Saturn acolo, și nu este un an tipic, anul Vărsătorului, doar cu Jupiter în Vărsător, ci Jupiter și Saturn.

Horoscopul anului 2021. Ce prezic astrologii: zodia pentru care va fi un an greu
Horoscopul anului 2021. Ce prezic astrologii: zodia pentru care va fi un an greu

Horoscopul anului 2021. După un 2020 plin de restricţii şi temeri ne aşteaptă un an în care vom învăţa şi vom călători mai mult în interes de serviciu.

Recomandări
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu

Administrația Prezidențială a anunțat, marți, că a transmis ministrului Justiției, Alina Gorghiu, conform procedurii, cererile de urmărire penală față de fostul premier Petre Roman și fostul vicepremier Gelu-Voican Voiculescu.

Cod galben de vreme rea în aproape jumătate din țară. Zonele vizate de atenționarea meteorologilor | HARTĂ
Cod galben de vreme rea în aproape jumătate din țară. Zonele vizate de atenționarea meteorologilor | HARTĂ

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de vânt valabil marți și miercuri. În aproape jumătate din țară vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată.

Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai, rămâne în arest preventiv. El ceruse să fie judecat în arest la domiciliu
Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai, rămâne în arest preventiv. El ceruse să fie judecat în arest la domiciliu

Vlad Pascu, autorul accidentul de la 2 Mai, în urma căruia doi tineri au murit, a cerut, marţi, la Tribunalul Constanţa, să fie judecat în arest la domiciliu.