Horoscop 29 martie 2020, prezentat de Neti Sandu. Balanțele vor primi o sumă de bani

Ultima actualizare: 29-03-2020 09:14

Horoscop 29 martie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi cu mici atenții. Facem cumva să ne dozăm resursele, dăm îngrijorarea la o parte și ne gândim că sigur o să fie bine, că o să ne descurcăm.

 

Vibrația zilei este 11, număr maestru și o să ne spună intuiția cum să procedăm.

HOROSCOP 29 MARTIE 2020 BERBEC
 

Se poate să fie zi de cumpărături, fie ele și online și o să luați tot ce vă trebuie, poate și pe deasupra, pentru cei mici. O să aveți mai multe idei pe care le puteți pune în practică să treacă frumos ziua de azi, să vă bucurați de faptul că sunteți împreună cu ai voștri.

HOROSCOP 29 MARTIE 2020 TAUR
 

Un mic răsfăț din partea cuiva care vă iubește. Poate aflați ce cadou a comandat online sau pe care o să-l primiți când o să ieșiți pe afară. O să fiți inventivi, o să creați feluri de mâncare speciale, găsiți și un motiv special să vă serbați și dați noroc, în aer, cu vecinii de balcon, de apartament.

HOROSCOP 29 MARTIE 2020 GEMENI
 

Poate amenajati un colț, o cameră de joacă pentru copii și adulți, să nu vă plictisiți nici unii, nici alții și să nu luați în greutate. Vă vin idei și o să știți cum să faceți o cucerire. Îi scrieți persoanei respective, o sunați, vă oferiți să-i veniți în ajutor cu un sfat sau îi faceți cumpărăturile și i le lăsați la ușa casei.

HOROSCOP 29 MARTIE 2020 RAC
 

Sunteți dispuși să treceți peste niște neînțelegeri mai vechi și să stați de vorbă omenește cu cineva cu care v-ați putea reface o căsnicie. Poate pregătirile pentru masa de duminică să vă încarce frumos, sufletește, să sfințească tradiția voastră de familie și să le oferiți un frumos exemplu copiilor, nepoților.

HOROSCOP 29 MARTIE 2020 LEU
 

Voi păreți de neclintit în decizia voastră de a nu avansa cu o relație care v-a adus neîmplinire sufletească, dar cine știe ce mai poate interveni. Se pare că o să primiți niște promisiuni din partea cuiva de departe și de îndată ce o să se poată să vă întâlniți, o să puneți în aplicare un plan. Poate o fi o colaborare sau un ajutor neprețuit.

HOROSCOP 29 MARTIE 2020 FECIOARĂ
 

V-au oprit și vouă niște produse agricole, alimente, ai voștri. Vedeți doar cum le luați dacă nu locuiți pe aproape unii de alții. Le-ați promis și voi celor tineri că le cumpărați ceva cu care să se joace sau după care să învețe, un telefon, tabletă, alte gadgeturi care să le umple timpul, cu folos. Vedeți online ce găsiți sau la supermarket.

HOROSCOP 29 MARTIE 2020 BALANȚĂ
 

Vă bazați pe suportul unei persoane care vă inspiră încredere și poate vă gândiți cum s-o luați de la zero cu o afacere. Căutați și voi soluții. Voi se poate să primiți de undeva niște bani și ceva produse alimentare, dulciuri. Poate sărbătoriți ceva, dar se poate și să vi le cumpărați singuri.

HOROSCOP 29 MARTIE 2020 SCORPION
 

Oricâte piedici v-ar sta în cale, n-o să renunțați la logodnă, căsătoria cu jumătatea voastră. O să fie frumos, dragostea rezistă. O să realizați cât de mult îi lipsiți cuiva și o să vorbiți, vă vedeți într-un video call și rememorați timpurile de vis și vă încurajați că o să vă revedeți curând.

HOROSCOP 29 MARTIE 2020 SĂGETĂTOR
 

Vă lipsesc prietenii, întâlnirile, excursiile, dar or să revină cât de curând în viața voastră și o să vă vină inima la loc. Cineva din familie care vă iubește o să facă un gest salvator. Vă scapă de un stres legat de copii sau de mâncare, medicamente pe care vi le poate da, cumva.

HOROSCOP 29 MARTIE 2020 CAPRICORN
 

Vă pregătiți de un examen, un interviu, pe care le puteți da și online, pentru că sunteți într-o competiție cu voi înșivă. Sunteți deciși să luați niște decizii radicale și cei din familie or să vă urmeze, pentru că au încredere în alegerile voastre, că nu i-ați dezamăgit.

HOROSCOP 29 MARTIE 2020 VĂRSĂTOR
 

Simțiți că se apropie momentul în care să vă luați o casă, pentru că bate la ușă căsătoria și vă doriți și copii. Vă gândiți la o altă abordare profesională și vă documentați de zor, aveți multe idei care or să îmbrace frumos proiectul vostru, dar o să vă bucurați și de o după amiază tihnită în familie.

HOROSCOP 29 MARTIE 2020 PEȘTI


Poate vine cineva care a fost plecat și se întregește familia. Poate a fost în carantină și vă cinstiți, ca să bifați momentul. O să vă umpleți timpul cu tot felul de lucruri care să vă anime și pe voi și pe copii și să nici nu simțiți când a trecut ziua. O să aveți un vibe foarte bun.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
MASKED SINGER ROMANIA
Monstrulica și-a dezvăluit identitatea la Masked Singer România. Oana Zavoranu era sub mască

07:20
Alt Text!
Exclusiv PRO TV Plus
Primul român care a învins în UFC vrea următoarea victorie. Nicolae Negumereanu vrea să scrie istorie la Las Vegas

09:15
Alt Text!
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotude cu Andrei Aradits: "M-aș căsători cu Adi Nartea"

39:07
Alt Text!
Promo
PROMO Femeia Alege - Venirea concurentului MAX i-a dat Romaniței planurile peste cap

00:30
Alt Text!
Promo
PROMO SuperStar E timpul să fie legendari. E timpul pentru următoarea etapă. Recall SuperStar România

00:30
Alt Text!
Stirile PRO TV
Stirile PRO TV # 19.00 – 25 Octombrie 2021

45:39
Alt Text!
UFC
Nicolae Negumereanu vs. Ike Villanueva

10:19
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Radu Mihaiu, primarul sectorului 2, recunoaște că are centrală de apartament. De ce nu ajunge agentul termic în sector?

30:29
Alt Text!
Visuri la cheie
Cinci motive pentru care ai nevoie de o asigurare pentru locuință

01:16
Alt Text!