Horoscop 29 mai 2020, prezentat de Neti Sandu. Zodia care se poate căsători

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 29 mai 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi cu rezolvări. O să reparăm tot ce înseamnă relații colegiale, de familie, parteneriale, ca să-i avem alături pe cei care înseamnă ceva pentru noi.

 

Vibrația zilei este 11 și o să dăm dovadă de înțelepciune în tot ce facem.

HOROSCOP 29 MAI 2020 GEMENI
 

O să faceți rost de bani dacă o să mai aveți un job de rezervă, vreo colaborare, ca să fie acolo niște bani de care să nu vă atingeți. O să faceți unele schimbări și acasă și în plan profesional. Puneți accent pe latura estetică, vestimentație și amenajări interioare.

HOROSCOP 29 MAI 2020 RAC
 


O revenire la buna comunicare de altădată cu partenerul de cuplu și să ajungeți și la căsătorie unii dintre voi, pentru că vă doriți copii. E posibil să luați niște bani din urmă și să aveți cu ce să faceți și un consult medical, să vă asigurați și tratamentul, dacă o să fie cazul.

Citește și
Horoscop 9 decembrie 2020, prezentat de Neti Sandu. Peștii primesc bani pentru achiziții
Horoscop 27 mai 2020, prezentat de Neti Sandu. Racii își găsesc sufletul pereche
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

HOROSCOP 29 MAI 2020 LEU
 


Se pare că o să faceți rost de bani și o să treceți la cheltuieli mai îndrăznețe. Poate vă schimbați mașina. O să vă puteți pune în practică ideile cu care să dați lovitura în afaceri și să adunați în jurul vostru oameni care să vă ajute la treabă, veștile bune vin spre voi.

HOROSCOP 29 MAI 2020 FECIOARĂ
 


Poate vă faceți timp să reactualizati buletin, pașaport, carduri, legitimații, ca să nu vă treziți cu restricții și amenzi. E momentul să forțați un pic demersurile, ca să aveți toate aprobările pentru o angajare, ca să dezvoltați un proiect sau ca să intrați în posesia unei case.

HOROSCOP 29 MAI 2020 BALANȚĂ
 


Strângeți bani ca să puteți pleca fie cu treabă, fie pentru o scurtă vacanță, în țară, în străinătate, unde o să aveți curaj. Poate e mult de lucru pe acasă, faceți niște modificări, zugrăviți, reamenajați interior, exterior, luați aparatură nouă, faceți investiții în casă.

HOROSCOP 29 MAI 2020 SCORPION
 


Poate aveți de dat un examen, să completați niște formalități de plecare, în scop profesional sau aveți poate alte treburi personale în străinătate, posibil. O să aveți o intuiție legată de bani, cum să faceți rost de ei, cu cine trebuie vorbit, ce resurse să aruncați în joc și o să vă iasă pasența.

HOROSCOP 29 MAI 2020 SĂGETĂTOR
 


Încă mai sunt șanse să vă așezați la casa voastră cu ființa visurilor voastre. Poate trebuie să faceți voi primul pas. Aveți o agendă a relațiilor pe care trebuie să le ajustați pe ici, pe colo, ca să depășiți un colaps. Comunicarea trebuie dusă la alt nivel, mai sus.

HOROSCOP 29 MAI 2020 CAPRICORN
 

O să aveți niște drumuri de făcut, dar o să vă și relaxați, chiar dacă o să aveți treabă, pe acolo, e loc și de respiro. E bine să fiți încrezători în forțele voastre, că o să reușiți să faceți un salt în carieră și să vă luați și casă dacă asta vă lipsea ori poate altceva.

HOROSCOP 29 MAI 2020 VĂRSĂTOR
 


Poate abia acum o să puneți punctul pe i într-o relație care părea că merge bine, dar a apărut un bruiaj, trebuie văzut de ce. Poate le mai cereți niște bani șefilor, că ați lucrat în plus și chiar dacă mai lăsați de la voi, nu aveți de gând să faceți totul gratis, ca să fie un respect reciproc.

HOROSCOP 29 MAI 2020 PEȘTI
 


Poate faceți comandă de lucruri pentru casă, ori vă faceți timp să dați o raită pe la magazine, să alegeți ce vă trebuie. E momentul să dați restart activităților care vă pot suplimenta veniturile și să fructificați fiecare ocazie cu care n-o să vă mai întâlniți curând.

HOROSCOP 29 MAI 2020 BERBEC
 


O să dați și voi refresh interiorului, vă luați și niște gadgeturi de ultimă generație, să fiți în trend. O să vă regrupați cam ca pe vremuri, să faceți o activitate care să vă aducă beneficii și materiale și spirituale, să vă simțiți din plin utilitatea.

HOROSCOP 29 MAI 2020 TAUR
 


Poate le luați copiilor ce au nevoie pentru școala online sau ca să se joace. Le amenajati o cameră sau un loc de joacă în curte. Se poate să dați un examen, să susțineți un interviu, un speech online, să vă creați o tribună de la care să vă transmiteți părerile, să vă prezentați produsele, ca să le vindeți.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Horoscop 28 mai 2020, prezentat de Neti Sandu. Leii au parte de o surpriză de proporții
Horoscop 28 mai 2020, prezentat de Neti Sandu. Leii au parte de o surpriză de proporții

Horoscop 28 mai 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi reușită.

Horoscop 27 mai 2020, prezentat de Neti Sandu. Racii își găsesc sufletul pereche
Horoscop 27 mai 2020, prezentat de Neti Sandu. Racii își găsesc sufletul pereche

Horoscop 27 mai 2020, prezentat de Neti Sandu. Rezolvări azi. O să dăm zor să ne achităm rapid de toate obligaţiile ca să ne putem angaja în proiecte de cursă lungă pentru că ne permitem, avem resurse.

Horoscop 26 mai 2020, prezentat de Neti Sandu. Leii vor avea probleme de sănătate
Horoscop 26 mai 2020, prezentat de Neti Sandu. Leii vor avea probleme de sănătate

Horoscop 26 mai 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi frumoasă. O să putem îndrepta acele lucruri care depind de noi și pe care, oricum, voiam de mult să le reglăm, ca să începem o viață nouă, pe curat.

Recomandări
Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Tot ce trebuie să știi despre zborurile către și dinspre țările Schengen. Ce se schimbă din 31 martie
Tot ce trebuie să știi despre zborurile către și dinspre țările Schengen. Ce se schimbă din 31 martie

Doar trei zile mai sunt până când vom intra în spațiul Schengen cu frontierele maritime și aeriene.