Horoscop 29 iulie, cu Neti Sandu. Peștii vor face pasul cel mare

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 29 iulie, cu Neti Sandu. O să prindem din zbor un pont dacă o să fim pe recepţie, că totul se petrece în mare viteză şi nu e de pierdut timpul.

Vibraţia zilei este 11 şi o să avem prilejul să facem alegeri înţelepte.

HOROSCOP 29 IULIE 2021 LEU

 

O să puteţi legaliza o situaţie, bateţi palma pentru un proiect care o să vă propulseze în carieră. O energie debordantă şi puteţi răsturna munţii, să-ncepeti proiecte noi şi să lucraţi şi în paralel ca să luaţi bani mai mulţi în perioada asta.

HOROSCOP 29 IULIE 2021 FECIOARĂ

 

Sunt plăți obligatorii de făcut, dar se-anunţă şi bani suplimentari în perspectivă, că se ivesc nişte colaborări. Un suflu de prospeţime la voi şi o să faceţi treabă, ca de obicei, dar o să mai faceţi câte ceva şi pentru sufletul vostru că să daţi refresh lookului.

HOROSCOP 29 IULIE 2021 BALANŢĂ

 

Vă consultaţi cu nişte parteneri de afaceri să vedeţi care e cea mai bună variantă de contract şi pe ce termen. Sunt nişte oameni care contează pe ajutorul vostru şi o să-i serviţi cu ce se poate, că voi chiar daţi dovadă de generozitate, față de toată lumea.

HOROSCOP 29 IULIE 2021 SCORPION

 

Vă puteţi asocia cu nişte parteneri de afaceri să daţi drumul unui proiect care o să vă ţină în priză şi o să vă asigure banii în cont. Vi se mulţumeşte în mod public pentru ceva care se bucură de aprecierile celor din jur, şi o să fie un câştig, probabil şi în plan financiar.

HOROSCOP 29 IULIE 2021 SĂGETĂTOR

 

Poate-i daţi un răspuns persoanei care vă invită într-o plimbare în alt oraş şi-i spuneţi când puteţi ajunge. Se-anunţa bani, c-aţi muncit mult în această primă jumătate a anului şi o să plecaţi în concediu, sau vă puneţi banii la păstrare pentru investiţii serioase.

HOROSCOP 29 IULIE 2021 CAPRICORN

 

O să gestionaţi ca lumea, banii din cont, să v-ajungă pentru cheltuielile curente, în primul rând şi apoi pentru plimbare. Se poate să vă hotărâţi şi brusc să vă duceţi într-o excursie pe litoral, poate şi-n altă ţară vecină şi o să fie o destindere, c-aţi muncit din cale-afară.

HOROSCOP 29 IULIE 2021 VĂRSĂTOR

 

Se-adună bani c-aţi lucrat mai demult, la un proiect, şi n-aţi fost plătiţi la timp - se rezolvă. E de luat o decizie referitoare la un contract care v-ar aduce profit, dar nu se-ntrunesc toţi factorii - lipsesc nişte condiţii de bază.

HOROSCOP 29 IULIE 2021 PEŞTI

 

Poate v-aţi convins, în sfârşit, c-aţi făcut o alegere bună în privinţa partenerului de cuplu şi poate vă logodiţi, vă căsătoriţi. Apar cheltuieli neprevăzute, dar şi bani la care nu v-aţi fi aşteptat că or fi bani din colaborări care s-or fi încheiat demult şi or fi nişte rămăşiţe.

HOROSCOP 29 IULIE 2021 BERBEC

 

E posibil să schimbaţi mobilierul, să vă mai luaţi şi alte lucruri prin casă şi să se subţieze contul. Se conturează un proiect nou la serviciu şi o să fie de lucru, nu glumă, poate va mai luaţi încă un job şi o să fie solicitant, însă or să se-adune şi banii.

HOROSCOP 29 IULIE 2021 TAUR

 

E momentul să vă gândiţi la o familie, dacă n-aveţi, că vă doriţi probabil copii, şi armonia unei familii împlinite. Poate reluaţi o preocupare de timp liber, un hobby, mai ales dacă sunteţi în vacanţă şi vă e dor de ceva care va destinde, poate fi un sport.

HOROSCOP 29 IULIE 2021 GEMENI

 

Se poate să pregătiţi un examen, poate vă prezentaţi la un concurs şi o să fie cu succes, s-aveţi încredere. Se poate să se fi amânat o plecare în concediu, dar o să puteţi pleca în curând. Vor fi condiţii dintre cele mai bune şi o s-aveţi şi bani.

HOROSCOP 29 IULIE 2021 RAC

 

Se poate să bateţi palma pentru un contract care v-ar asigura un venit constant şi să vi se şi mulţumească în mod public pentru ce-aţi lucrat. O să faceţi tot ce vă stă în putinţă să-i ajutaţi pe nişte fraţi, nepoţi, cineva din familie are nevoie de ajutorul vostru şi o să fiţi prompţi în replică.

 

 

Citește și...
Horoscop 27 septembrie 2022, cu Neti Sandu. Cine ar putea primi bani în plus la salariu
Horoscop 27 septembrie 2022, cu Neti Sandu. Cine ar putea primi bani în plus la salariu

Horoscop 27 septembrie 2022, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Rezolvări azi. O să reparăm toate acele lucruri pe care nu le-am făcut ca lumea și de vorbele aruncate-n vânt o să ne ocupăm să îndreptăm ce se mai poate.

Horoscop 26 septembrie 2022, cu Neti Sandu. Zodia pentru care apare un supliment salarial
Horoscop 26 septembrie 2022, cu Neti Sandu. Zodia pentru care apare un supliment salarial

Horoscop 26 septembrie 2022, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Reuşite azi. O s-avem un gând bun, o vorbă bună, un cadouaș pentru cei care ne sunt dragi, ca să înţeleagă că-i iubim.  

Horoscop 25 septembrie 2022, cu Neti Sandu. „Bani picați din cer” pentru o zodie
Horoscop 25 septembrie 2022, cu Neti Sandu. „Bani picați din cer” pentru o zodie

Horoscop 25 septembrie 2022, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu bucurii. Un gest, o vorbă bună, un cadou, sunt lucruri simple pe care le putem face ca să ne demonstrăm dragostea, recunoştinţa faţă de ceilalţi. 

Recomandări
Ce salariu vor încasa primarii și viceprimarii după noua majorare salarială. Edilul unui municipiu va avea 20.700 lei brut
Ce salariu vor încasa primarii și viceprimarii după noua majorare salarială. Edilul unui municipiu va avea 20.700 lei brut

Sub pretextul că repară o mare nedreptate, parlamentarii puterii au majorat astăzi salariile primarilor şi viceprimarilor.

Se schimbă modul în care sunt calculate facturile la energie. Nu se va mai ține cont de consumul de anul trecut
Se schimbă modul în care sunt calculate facturile la energie. Nu se va mai ține cont de consumul de anul trecut

Facturile la energie electrică din această iarnă ar urma să fie calculate pe baza consumului raportat în fiecare lună, nu cel de anul trecut, cum era inițial prevăzut în ordonanța care plafonează prețurile la energie.

Primele rezultate ale referendumurilor din Ucraina. Au fost numărate peste 20% dintre voturi
Primele rezultate ale referendumurilor din Ucraina. Au fost numărate peste 20% dintre voturi

Reprezentanți ai ocupaţiei ruse din teritorii ucrainene anunţă marţi că tabăra ”da” a obţinut o victorie în referendumurile de anexare organizate de Moscova în regiunile separatiste Doneţk şi Lugansk, şi în regiunile ocupate Herson şi Zaporojie.