Horoscop 29 iulie 2020, prezentat de Neti Sandu. Leii își fac planuri de căsătorie

Ultima actualizare: 29-07-2020 09:20

Horoscop 29 iulie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi lejeră. Intuiţia ne ghidează şi-o s-o luăm în direcţia corectă, o să facem ce e cel mai bine pentru noi.

Vibraţia zilei este 11, număr maestru şi prindem din zbor ideea salvatoare.

HOROSCOP 29 IULIE 2020 LEU

 

E posibil să apară cineva care să vă completeze frumos, sufleteşte şi o să faceţi echipa, să vă gândiţi şi la căsătorie. O s-aveţi iniţiative şi ies ceva proiecte de aici, o să vă mişcaţi rapid şi vin şi banii. E o infuzie de energie la voi de care-o să profitaţi din plin.

HOROSCOP 29 IULIE 2020 FECIOARĂ

 

O să vă implicaţi într-o activitate care să vă aducă satisfacţii profesionale şi bani, bineînţeles. Vă faceţi socoteli cu banii strânşi să vedeţi dacă v-ajung pentru o ieşire în lume, să staţi câteva zile într-o staţiune turistică, sau rămâneţi acasă.

HOROSCOP 29 IULIE 2020 BALANŢĂ

 

Poate va trebui să reactualizaţi nişte acte, să legalizaţi nişte situaţii şi să căpătaţi un statut. O să vă bucuraţi de aprecieri din partea unor oameni care v-au descoperit calităţile şi o să fie o răsplată pentru ceea ce lucraţi.

HOROSCOP 29 IULIE 2020 SCORPION

 

Poate-abia acum vi se plătesc nişte ore suplimentare şi o să staţi mai bine cu banii- pentru concediu apelaţi la rezerve. Vin bani, or să apară şi cheltuieli neprevăzute şi o să vă descurcaţi dac-o să fiţi ceva mai economi, cel puţin în perioada asta.

HOROSCOP 29 IULIE 2020 SĂGETĂTOR

 

Va caută cineva care ar putea să vă ceară un sfat, să aibă nevoie de ajutorul vostru şi-o să i le acordaţi. Noutăţi la voi - o să puteţi scoate oferte de colaborare şi o să vă concentraţi asupra uneia care-o să vă stimuleze creativitatea şi-o să vă placă ce iese.

HOROSCOP 29 IULIE 2020 CAPRICORN

 

O să puteţi repara o căsnicie şi o să retrageţi acţiunea de divorţ, sau să ajungeţi la o-nțelegere cu nişte parteneri de afaceri. Or să vă solicite diverse persoane să faceţi corp comun pentru un scop nobil, să contribuiţi cu ceva, la o activitate care-ar aduce beneficii unor oameni şi vouă.

HOROSCOP 29 IULIE 2020 VĂRSĂTOR

 

Poate-o să va-ngrijiți şi de casă printre altele, şi o să creaţi mai mult spaţiu, o să fie mai aerisit. Poate aveţi de dat un examen, sau să vă-nscrieți la o şcoală, ori poate vă interesaţi pentru copii, să vedeţi încotro să-i îndrumaţi, ca să va-ncadrați în timp.

HOROSCOP 29 IULIE 2020 PEŞTI

 

O să aflaţi o veste despre un copil care-o să se nască în familia voastră şi o să fie o bucurie. Se poate să daţi un tun finaciar, să se vândă produsele la care-aţi lucrat şi care n-au "mers" pân-acum şi să faceţi rost de bani.

HOROSCOP 29 IULIE 2020 BERBEC

 

Se observă reuşite pe mai multe planuri, dar nu fără un consum energetic, psihic, dar o să vă descurcaţi frumos. Iniţiativele vă reuşesc, o s-aveţi şi susţinere din partea unor oameni care vă apreciază entuziasmul şi priceperea şi se-anunţă câştiguri.

HOROSCOP 29 IULIE 2020 TAUR

 

Poate mai aveţi de dat vreun test, un examen, daţi un interviu pe net şi o să fie cu succes. E bine să vă-ngrijiți şi de voi şi de cei din familie, părinţi bunici, să-i sfătuiţi să se ducă la doctor dacă sunt probleme de sănătate şi să se doftoricească.

HOROSCOP 29 IULIE 2020 GEMENI

 

Cineva care v-a lipsit reapare şi-o să vedeţi dacă sentimentele s-au păstrat şi puteţi continua relaţia. O să vă faceţi cunoscute opiniile, poate le postaţi undeva, scrieţi o lucrare, şi sunt oameni interesaţi de cunoştinţele voastre, experienţele voastre.

HOROSCOP 29 IULIE 2020 RAC

 

Poate vă faceţi curaj să-i cereţi şefului un post mai bun, să vă plătească în plus pentru că lucraţi suplimentar. Comunicarea cu partenerul de cuplu o să se-mbunătățească şi o să fie aromonie în relaţie, dispar tensiunile din cauza faptului că nu spuneţi ce vă deranjează.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO