Horoscop 28 octombrie 2020, prezentat de Neti Sandu. Balanțele se pregătesc de un credit

Ultima actualizare: 28-10-2020 09:51

Horoscop 28 octombrie 2020, prezentat de Neti Sandu. Încă mai avem de lucrat, dar lejer, aşa, la relaţii, la comunicarea cu partenerul de cuplu şi cu cei de afaceri, ca să ne facem înţeleşi.

Vibraţia zilei este 1 şi să punem punctul pe I, să mergem la concret.

 

HOROSCOP 28 OCTOMBRIE 2020 SCORPION

Încep să se-adune banii în cont, poate şi pentru că lucraţi în paralel, sau poate vi s-a mărit salariul. O să reparaţi diverse lucruri, situaţii, relaţii de afaceri, sau de cuplu, viaţa voastră se rescrie filă cu filă şi or să fie câştiguri pe mai multe planuri.

HOROSCOP 28 OCTOMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

Se poate să reveniţi la grupul de prieteni cu care-aţi avut diverse activităţi care să vă facă plăcere şi să prindeţi puteri. Se-ntâmplă ceva nou la capitolul - sentimente - vine, sau mai degrabă revine cineva care vă poate face viaţa mai frumoasă şi să fiţi şi voi fericiţi.

HOROSCOP 28 OCTOMBRIE 2020 CAPRICORN

E un obiectiv pe care vreţi de mult să-l atingeţi şi o să se poată, c-aveţi resurse nebănuite în momentul de față. O să mai investiţi nişte bani în casă şi o să reamenajaţi, faceţi nişte schimbări care să vă convină şi vouă şi alor voştri - o să ţineţi cont de cerinţele fiecăruia.

HOROSCOP 28 OCTOMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

Se poate şi fără concurs să vă treziţi cu o numire în funcţie şi să se regăsească promovarea şi în contul bancar. Se-ntâmplă ceva care să vă ofere o bună motivaţie să v-apucaţi de studii, sau de un proiect care să v-aducă o gradaţie în plus la salariu, o funcţie.

HOROSCOP 28 OCTOMBRIE 2020 PEŞTI

Poate faceţi o rezervare pe undeva la sfârşit de săptămână şi rămâneţi o zi, două, să simţiţi că v-aţi odihnit. Vin ceva bani, poate sunt restanțe de ici de colo şi o să vă descurcaţi cu cheltuielile în perioada asta, şi o să fie o relaxare din punct de vedere financiar.

HOROSCOP 28 OCTOMBRIE 2020 BERBEC

Se poate să semnaţi un contract avantajos şi să fie cu multă muncă, dar şi satisfacţiile or să fie pe măsură. Sunteţi pe punctul de a face o schimbare radicală şi să vă reinventaţi, c-aveţi nevoie de un suflu proaspăt, să lichidaţi trecutul de care nu sunteţi prea încântaţi.

HOROSCOP 28 OCTOMBRIE 2020 TAUR


O să mai cumpăraţi câte ceva pe-acasă şi or să fie încântaţi în special copiii c-or să aibă diverse gadgeturi. Poate vă gândiţi la o negociere serioasă cu un angajator şi să vă drămuiţi în aşa fel timpul incât să v-ajungă şi pentru treburile familiale, să nu vă acapareze cu totul, munca.

HOROSCOP 28 OCTOMBRIE 2020 GEMENI

Or să devină parcă mai implicaţi prietenii, şi-or să vă dea o mână de ajutor că pân-acum n-au putut, c-au fost şi ei ocupaţi. O să găsiţi cea mai bună soluţie cu şcoala copiilor, şi dacă n-o să-i puteţi supraveghea voi, să fie altcineva care să stea o vreme cu ei.


HOROSCOP 28 OCTOMBRIE 2020 RAC

Se poate să luaţi un examen, se apăreţi în public şi să arătaţi ce-aţi lucrat, sau poate veniţi cu o idee pe care mulţi o vor îmbrăţişa. Par să fie nişte schimbări în carieră, şi poate vă duceţi la alt serviciu, sau vă transferaţi pe alt post şi care să vi se potrivească – manușă.

HOROSCOP 28 OCTOMBRIE 2020 LEU

Poate folosiţi abia acum nişte bilete de cazare de care n-aţi putut profita la-nceputul pandemiei şi vă duceţi la odihnă. Se-anunţă rezultate de top la şcoală, la examene, poate fi un interviu, sau un concurs ca să urcaţi şi voi într-un clasament - totul e să vă-nscrieti, să vă prezentaţi.

HOROSCOP 28 OCTOMBRIE 2020 FECIOARĂ

Poate vă asociaţi cu cineva care să ţină pasul cu voi, să lucreze la nivelul cu care sunteţi voi obişnuiţi şi să fie o alegere bună. O să aveţi de luat bani de undeva şi poate reuşiţi să achitaţi şi ratele la bancă, să nu apară acel dezechilibru financiar la un moment dat, care să vă dea peste cap.

HOROSCOP 28 OCTOMBRIE 2020 BALANȚĂ

O problemă cu banca se poate rezolva şi o să vă puteţi lua casă, ori să vă schimbaţi maşina. Se rezolvă tot ce nu s-a putut acum o lună, sau în decursul anului, şi o să daţi drumul proiectelor noi, că aţi traversat o perioadă de stagnare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO