Horoscop 28 mai 2018. Planuri de căsătorie pentru nativii din zodia Berbec

Autor: Stirileprotv.ro
Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Luni 28 Mai 2018 07:19
Categorie: Horoscop

Interacţionăm cu promptitudine cu cei de la care vrem să obţinem un acord şi o să le dăm de capăt şi chestiunilor mai complicate.

Vibraţia zilei este 1 şi o să încheiem o etapă şi păşim cu dreptul într-o altă.

GEMENI: E un moment foarte bun să vă reinventaţi şi să doborâţi propriile recorduri, să vă autodepăşiţi, că sunteţi în stare. Aveţi în lucru proiecte noi şi o să vă bucuraţi de susţinere din partea unora care cred în voi şi vă apreciază la justa voastră valoare.

RAC: Un reviriment în sfera afectivă şi o să vă înţelegeţi din ce în ce mai bine cu partenerul de suflet, să fiţi împreună. Vi se poate împlini visul de a avea copii, iar dac-aveți o să vă faceţi timp să ieşiţi împreună mai des, să le oferiţi tot ce v-au cerut şi chiar merită să primească.

LEU: Sunteţi invitaţi la o masă festivă, poate e o ceremonie chiar la voi în familie şi o să fie o atmosferă de nota zece. Poate faceţi o trataţie, chiar şi la restaurant, c-aţi semnat, în sfârşit, nişte acte, că aţi devenit proprietari, c-aţi absolvit nişte cursuri şi viaţa voastră e şi mai frumoasă.

FECIOARĂ: Se poate să vă treziţi cu un musafir, în trecere prin oraşul vostru şi să ieşiţi la o cafea, un tur de locaţie. E posibil să plecaţi într-un grup restrâns pe undeva, să revedeţi nişte prieteni, locuri dragi, să aveţi o stare de spirit şi mai bună, să fie un moral sus de tot.

BALANŢĂ: Invitaţie la drum, poate ajungeţi pe litoral, faceţi plajă, mâncaţi ceva bun şi vă-ntoarceţi până la noapte. Pasiunile înfloresc, e un tumult sufletesc pe care-l puteţi împărţi cu fiinţa iubită, dar se poate să iasă şi scântei, pe care tot voi o să le stingeţi că sunteţi pacifişti din fire

SCORPION: Prezenţa cuiva o să vă cureţe de tot stresul de zi cu zi şi o să vă-ncălzească inima, chiar şi fără să spună o vorbă, cu privirea. Noutăţi, care să v-aducă steluţe în priviri, poate vă-ndragostiți, vi se fac jurăminte de credinţă, de dragoste, are loc vreo cerere în căsătorie!

SĂGETĂTOR: Vi se propune un soi de colaborare care se va dovedi fructuoasă şi o să vă asiguraţi un venit suplimentar şi de durată. O să vă impulsioneze cineva să faceţi lucruri mai spectaculoase, să atingeţi şi alt gen de performanțe, pentru că voi chiar sunteţi capabili de aşa ceva.

CAPRICORN: Cu partenerul de cuplu se poate regla o situaţie care genera tensiuni şi o să vă meargă mai bine, dar în ritm moderat. O problemă de familie se rezolvă, poate-a fost cineva bolnav şi l-aţi ajutat cu ce s-a putut, sau aţi dat o mână de ajutor la nişte reparaţii, o zugrăveală, ori la un mutat.

VĂRSĂTOR: O să acceptaţi cu drag invitaţia la plimbare, să staţi câteva zile într-un peisaj care să vă facă să uitaţi de toate greutăţile. Se poate să vă mai intre nişte bani în cont şi să-i ţineţi pe loc, să mai strângeţi s-aveţi de concediu şi pentru nunţi, botezuri, aniversări şi alte evenimente festive.

PEŞTI: O să luaţi nişte bani pentru o muncă din particular şi mai pot fi şi alte avantaje, care să pice tocmai bine. O reuşită, primiţi o aprobare, găsiţi ceva de cumpărat pentru casă, la un preţ convenabil, e posibil să vă găsiţi şi un spaţiu de închiriat dacă asta căutaţi.

BERBEC: Un gest de dragoste din partea fiinţei iubite şi o să vă fie poate şi mai clar că relaţia poate duce la căsătorie. Veşti destul de bune, poate-apar şi bani, se vor debloca nişte situaţii şi o să reintraţi în nişte drepturi care or să vă facă viaţa mai uşoară, recuperaţi o proprietate.

TAUR: Cineva care vă doreşte vă caută, vrea să vă-ntâlniţi, să fiţi împreună şi e an bun de căsătorie, vedeţi cum faceţi. Aveţi de luat nişte semnături şi să perfecţionaţi o situaţie, să urniţi un mecanism - poate financiar, o sponsorizare, să se mişte, să vă echilibraţi financiar.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Horoscop 27 mai 2018. O zi a surprizelor. Lucruri așteptate de peste 10 ani ne schimbă viața
Horoscop 27 mai 2018. O zi a surprizelor. Lucruri așteptate de peste 10 ani ne schimbă viața
VIDEO PROTVPLUS.RO
horoscop, 22 ianuarie 2018, horoscop zilnic, neti sandu
Horoscop 23 martie 2019. Zodia care își va reface viața amoroasă
Horoscop 22 martie 2019. Cine are șanse să-și găsească sufletul pereche
Horoscop 21 martie 2019. Relaţia de cuplu trece prin momente dificile pentru această zodie
Horoscop 20 martie 2019. Se anunţă o zi cu mari surprize amoroase pentru cei din această zodie
Horoscop 19 martie 2019. Cine are șanse să înceapă o nouă relație amoroasă
Horoscop 18 martie 2019. E rost de mai bine în sfera sentimentală pentru această zodie
Horoscop
Horoscop 17 martie 2019. Cine are șanse să-și găsească perechea și să facă copii
Horoscop 16 martie 2019. Cine are parte de noutăți în dragoste și cine merge la o petrecere
Horoscop 15 martie 2019. Nativul care-și va reface viața amoroasă
Horoscop 14 marţi 2019. Zodia care are parte de un câştig financiar neaşteptat
Horoscop 13 martie 2019. Nativul care trebuie să fie foarte atent la sănătate
Horoscop 12 martie 2019. Zodia care-și va reface viața sentimentală