Horoscop 28 iulie, cu Neti Sandu. Berbecii au parte de reușite în cascadă

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 28 iulie, cu Neti Sandu. O să ne vedem și de treburile curente, dar și de noi, să vedem ce-am putea face că să trăim și mai frumos.

Vibrația zilei este 1 și e bine să-ncepem ceva ce ni se potrivește. 

HOROSCOP 28 IULIE 2021 LEU

 

Poate-abia acum vi se dau banii pentru care ați muncit mai demult și o s-aveți de buzunar pentru concediu. Se multiplică șansele de a va găși și altceva de lucru si să vă sporiți veniturile că sunt oameni interesați de diverse colaborări cu voi. 

HOROSCOP 28 IULIE 2021 FECIOARĂ

 

Citește și
Horoscop 6 septembrie, cu Neti Sandu. Taurii vor avea o problemă mai delicată
Horoscop 26 iulie, cu Neti Sandu. Fecioarele își fac planuri de căsătorie
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

O veste bună, un răspuns referitor la concediu, cu cine și unde o să-l petreceți și o să fiți încântați. O să vă puteți petrece concediul sau măcar o parte în compania unor oameni cu care să rezonați frumos, s-aveți ce vorbi și ce să faceți împreună. 

HOROSCOP 28 IULIE 2021 BALANŢĂ 

 

E un moment bun de pus punctul pe i, ca să nu vi se poată contesta părerea și poate o să căpătați o funcție. Vă reușesc demersurile care țin de munca în echipă și o să vă relansati, poate, pe altă orbită profesională că o să vă descoperiți noi pasiuni.  

HOROSCOP 28 IULIE 2021 SCORPION

 

Poate va faceți curaj să-ncercati ceva - profesional - care să fie peste puterile voastre c-aveți nevoie de o provocare serioasă. O să puteți legaliza o situație și să demarați proiecte noi c-aveți multe de demonstrat, ca să atingeți un alt nivel profesional, să fie un progres în carieră.  


HOROSCOP 28 IULIE 2021 SĂGETĂTOR


O să onorați o invitație la un eveniment care vă poate avea și pe voi în centrul atenției, o relansare, ceva. Se pare c-o să aveți ceva de comunicat în cadru mai larg, poate vă lansați cu ceva nou și o să vă bucurați că e bine primit de cei cărora li se adresează. 


HOROSCOP 28 IULIE 2021 CAPRICORN 
 

E bine să verificați actele, să nu fie niciunul expirat, ca să nu vă țină pe loc. E multă lume care vă solicită, dar pe unele lucruri o să le amânați c-o să plecați în concediu și nu vreți să lăsăți nimic neterminat, va-ntoarceti cu forțe proaspete și o să vă recuperați din treabă. 


HOROSCOP 28 IULIE 2021 VĂRSĂTOR

 

Relația cu partenerul de cuplu o să vă dea, în continuare, de furcă, dacă nu reglați comunicarea. O să puteți relua un proiect, o fi un contract și-o să aveți de unde să luați bani ca să vă rezolvați problemele cu locuința, că vreți să vă luați alta.

 
HOROSCOP 28 IULIE 2021 PEŞTI 
 

E posibil să luați niște bani și să vă luați și câteva dintre lucrurile pe care vi le doreați demult, pe lângă cele obligatorii. Vouă o să vă fie mai ușor cu mai multe și cu parteneriatul din sfera profesională, și cu găsit pe cineva cu care să convietuiti în cei mai buni termeni. 

 

HOROSCOP 28 IULIE 2021 BERBEC 

 

E cineva care vă poate oferi un cadru de manifestare - în plan profesional și să îmbrățișați ideea. Vi se deschid noi oportunități de a vă face cunoscute valențele pe care nu le-ați explorat pan-acum și o să se contureze un succes, pot fi chiar niște reușite în cascadă.  

HOROSCOP 28 IULIE 2021 TAUR

 

Vi se recunosc niște merite, primiți aplauze, vi se acordă vreun premiu și o să vă ocupați un loc de cinste. Sufletește promite să vă fie mai bine, să apară cineva care să vă completeze frumos și să vă așezați la casă voastră dacă nu e nimeni în inima voastră. 

HOROSCOP 28 IULIE 2021 GEMENI 

 

Din banii puși deoparte o să mai adăugați câte ceva la confortul casnic, dacă tot reamenajati interiorul. Poate-ați primit mai multe invitații de plecat în vacanță și o să vă alegeți una, cel puțin, care să se potrivească mănușă cu gradul de oboseală și nevoia de distracție. 

HOROSCOP 28 IULIE 2021 RAC 

 

Vi se lansează invitații de ieșit în lume și poate aveți și voi ceva de spus în public, ia vedeți. Ați mai putea renunta la o colaborare în favoarea alteia și să vă drămuiți altfel timpul dedicat și activităților, dar și vouă personal, ca să va-ngrijiti. 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Horoscop 27 iulie, cu Neti Sandu. Fecioarele încep o nouă relație
Horoscop 27 iulie, cu Neti Sandu. Fecioarele încep o nouă relație

Horoscop 27 iulie, cu Neti Sandu. O să ne bucurăm de veşti bune, de prezenţa cuiva care să ne schimbe starea de spirit şi să ne mobilizăm ca să aducem un plus de armonie în viaţa noastră.

Horoscop 26 iulie, cu Neti Sandu. Fecioarele își fac planuri de căsătorie
Horoscop 26 iulie, cu Neti Sandu. Fecioarele își fac planuri de căsătorie

Horoscop 26 iulie, cu Neti Sandu. Pluteşte în aer şansa de a ne depăşi pe noi înşine şi asta foarte uşor, fără mari eforturi c-am atins acel prag al maturităţii.

Recomandări
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad

Un diplomat european a dezvăluit, miercuri, pentru Syria TV, că Serviciului Secret din România a vizitat Siria și s-a întâlnit cu președintele Bashar al-Assad și cu directorul serviciilor de informații siriene, Hossam Luke.

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc
România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc

"Masa caldă" în școli este în peste 60% din cazuri un sendviș sau un pachet cu hrană rece. Programul național funcționează doar într-o treime dintre școlile alese de Ministerul Educației, care dă vina pe incompetența autorităților locale.