Horoscop 28 iulie 2020, prezentat de Neti Sandu. Racii fac planuri pentru nuntă

Ultima actualizare: 28-07-2020 09:48

Horoscop 28 iulie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi foarte reuşită. Avem energie şi motivaţie să-n-cepem lucruri noi şi o să ştim şi cum să le ducem la bun sfârşit.

Vibraţia zilei este 1 şi tot despre noi începuturi este vorba.


HOROSCOP 28 IULIE 2020 LEU

 

Aţi avea unde să plecaţi, de bani aţi mai avea nevoie şi o să fiţi convinşi că o să vă aflaţi în siguranţă acolo unde vreţi s-ajungeţi. O să ajungeţi la o-nțelegere cu un angajator să lucraţi în termenii impuşi de voi şi să vă sporiţi veniturile, ca s-aveţi pentru rate, facturi şi alte plăți.

HOROSCOP 28 IULIE 2020 FECIOARĂ

 

E bine să vă-ngrijiți de sănătate să nu întâlniţi dificultăţi din această cauză, să vă puteţi vedea de treburile voastre. O să primiţi ajutor din partea unor oameni care vă apreciază şi-or să pună şi ei umărul la treburile pe care le-aveţi în perioada asta şi o să le scoateţi la liman până la urmă.

HOROSCOP 28 IULIE 2020 BALANŢĂ

 

Vă pot intra banii şi s-aveţi cu ce să daţi o fugă la malul mării sau pe vârf de munte, undeva, la aer curat. Se observă un plus de imagine c-aveţi un as în mânecă, un job cu care să ieşiţi în evidenţă, să puteţi câştiga bani şi poate o numire în funcţie.

HOROSCOP 28 IULIE 2020 SCORPION

 

O să apară şi la voi o sumă de bani la care nu v-aţi fi aşteptat şi o să vă permiteţi o escapadă turistică - măcar de o zi în week-end la soare undeva. Veşti dintre cele mai bune şi o să vă orientaţi spre un job care să v-aducă mai mulţi bani decât actualul şi să vă puteţi descurca, de-aici încolo cu toate cheltuielile.

HOROSCOP 28 IULIE 2020 SĂGETĂTOR

 

V-aţi putea duce în plimbare dacă aveţi câteva zile libere pe undeva, la pădure, la aer şi să vă reîncărcaţi bateriile, că numai cu munca...nu merge. Poate aţi devenit interesaţi de o nouă disciplină, poate vreţi să vă continuaţi studiile şi trebuie să pregătiţi şi banii pentru taxele deloc mici.

HOROSCOP 28 IULIE 2020 CAPRICORN

 

O să vă puneţi casa la punct, poate amenajaţi ceva în curte, pe terasă, pe balcon, vreţi mai mult confort şi o să-laveți. O să puteţi semna acte, să primiţi ok-ul pentru un job, sau un credit, să vă puteţi aşeza la casa voastră, să aveţi pentru început de drum într-o căsnicie.

HOROSCOP 28 IULIE 2020 VĂRSĂTOR

 

Sunt nişte aspecte legate de sănătate şi pe care e bine să le reglaţi, vă duceţi la medic şi aflaţi ce se-ntâmplă. O să tatonaţi terenul în vederea unui nou loc de muncă, aveţi curaj să vă aventuraţi într-o nouă experienţă profesională, că sunteţi amatori de noutăţi.

HOROSCOP 28 IULIE 2020 PEŞTI

 

Se poate să primiţi ceva nou de lucru la serviciu şi să aveţi şi bani, poate mai lucraţi şi în particular. E posibil să vă puneţi în valoare nişte calităţi sau vindeţi nişte lucruri care v-ar aduce bani şi un plus de vizibilitate - aţi intra în atenţia unui public.

HOROSCOP 28 IULIE 2020 BERBEC

 

O să-ntâlniţi pe cineva care vi se potriveşte ca fel de fi şi o să faceţi o pereche frumoasă într-o relaţie trainică. Energie, resurse cât cuprinde şi o să fructificaţi toate ocaziile care vă ies în cale - şi-o s-alegeţi varianta optimă, ca să vă asiguraţi succesul.

HOROSCOP 28 IULIE 2020 TAUR

 

Se poate s-aveţi un studiu online, e un grup cu care schimbaţi idei, şi o să puneţi împreună umărul la treabă. Poate-ați vorbit cu ai voştri şi-aţi stabilit ce faceţi cu casa, vă mutaţi, mai construiţi un etaj ca s-aveţi spaţiu, sau lăsaţi pe anul viitor cheltuielile de acest gen.

HOROSCOP 28 IULIE 2020 GEMENI

 

Vin de undeva nişte bani şi o să aveţi cu ce pleca în weekend pe undeva la odihnă, la distracţie. Se poate să luaţi alt salariu, poate şi pentru că abia acum vi se iau în calcul nişte ore de muncă, o fi o sponsorizare şi o să vă puneţi la adăpost - finaciar.

HOROSCOP 28 IULIE 2020 RAC

 

O să va-nțelegeți mult mai bine cu partenerul de cuplu şi se poate să-ajungeți şi la căsătorie. Aveţi idei, inspiraţie, o mare dorinţă de a schimba ceva ca să vă merga şi mai bine şi să fiţi şi sănătoşi - poate vă şi trataţi dacă e ceva în neregulă.

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO