Horoscop 28 februarie 2019. Zodia care face rost de bani, dar cu o condiţie


Ultimul update: Joi 28 Februarie 2019 11:07
Data publicarii: Joi 28 Februarie 2019 07:22
Categorie: Horoscop

Rezolvări azi. Putem conta pe o energie suplimentară pe care dacă o plasăm acolo unde-avem cea mai mare nevoie de ea o s-avem succes garantat.

Vibraţia zilei este 1 şi am putea începe proiecte noi, de succes.

PEŞTI
O să faceţi cumva să arătaţi şi mai bine, daţi refresh înfăţişării, vă luaţi haine noi, vă tundeţi şi o să păreţi mai tineri. Daţi dovadă de ingeniozitate, vă lansaţi în nişte proiecte care vă pot aduce notorietate şi câştiguri, uşi deschise ca să vă extindeţi.

BERBEC
Poate o să luaţi parte la un eveniment care să vă ţină în priză, să vă implicaţi total ca să iasă un lucru de cea mai bună calitate. Se observă cheltuieli care vă pot destabiliza bugetul, dar se iveşte şi un job nou care să vă rotunjească veniturile şi să vă scoată din impasul financiar.

TAUR
Poate vă găsiţi de lucru în alt oraş, se poate să plecaţi şi din ţară să-ncercaţi să faceţi rost de bani din ce-o să munciţi pe-acolo. Voi vă puteţi asocia cu nişte oameni care să fie dedicaţi muncii respective aşa cum sunteţi şi voi că să daţi lovitura în afaceri.

GEMENI
O să vă puteţi găsi şi voi perechea, să convieţuiţi cu cineva care să fie pe gustul vostru şi să va-ntemeiati o familie. O să vă reinventaţi, vă daţi tot interesul să vă puneţi într-o lumină favorabilă, să căpătaţi alt statut, să vă cunoască lumea şi altfel, într-o altă ipostază.

RAC
Poate din banii strânşi luaţi bilete de cazare într-o staţiune de agrement la sfârşit de săptămână. Vi se face curte să colaboraţi la un proiect care să vă scoată din conul de umbră în care-aţi intrat, să faceţi afaceri la scară mare, să fie şi un câştig financiar.

LEU
Poate va mai înnoiţi casă, redecorati pe ici, pe colo interiorul şi o să vă simţiţi şi mai confortabil acasă. O să faceţi rost de nişte bani ca să scăpaţi de nişte obligaţii financiare, să nu mai trebuiască să împrumutaţi bani, să fiţi cu toate cheltuielile la zi.

FECIOARĂ
Se poate să călătoriţi ca să revedeţi nişte prieteni, poate vă e dor şi de nişte locuri în care-aţi fost cândva fericiţi. O să puteţi legaliza nişte acte şi să treceţi la următorul nivel, să faceţi rost de o casă, ori poate o să închiriaţi un spaţiu, fie să locuiţi, fie ca să lucraţi.

BALANŢA
O să-i strângeţi pe toţi ai voştri pe lângă voi, să vă sfătuiţi în privinţa evenimentelor care vor avea loc în curând. Apar noi provocări în sfera profesională, începeţi nişte cursuri, daţi examene, concurs pentru un post şi o să fiţi mult mai bine plătiţi decât pân-acum

SCORPION
O să lucraţi cât se poate de bine în formula de grup şi o să puneţi la cale proiecte noi care să vă ridice cota valorică. Vouă vă intra nişte bani care vă permit să vă mişcaţi, să vă luaţi şi lucrurile la care visaţi de multă vreme şi o să fie un confort financiar.

SĂGETĂTOR
Poate vă luaţi nişte ustensile de uz casnic, poate vă pregătiţi de sezonul de grădinărit, e ceva care seamănă a hobby. Aveţi o energie debordantă şi o să faceţi cât mai multe lucruri ca să obţineţi beneficii pe diverse filiere - e anul vostru şi trebuie profitat la maximum de tot ce se poate.

CAPRICORN
E o perioadă favorabilă studiului, o să vă puteţi perfecţiona într-un domeniu şi să pregătiţi o relansare în cariera - şi să fie cu succes. Voi o să vă bucuraţi de nişte privilegii, poate v-ajuta cineva la treabă, va invita în oraş la masă, ori la un eveniment monden care-o să vă dezmorţească.

VĂRSĂTOR
E posibil să primiţi un surplus salarial şi aveţi de o excursie la sfârşit de săptămână în doi, sau cu grupul. Poate duceţi maşina în service ca să n-aveţi neplăceri la drum, dacă plecaţi în week-end pe undeva - să fiţi în siguranţă pregătiţi şi banii.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

"Marele vrăjitor" al Mexicului a făcut predicțiile pentru 2019. Ce a văzut în cărțile de tarot
Previziunile Babei Vanga pentru 2019. Tentativă de asasinat la adresa unui mare lider politic
Previziunile Babei Vanga pentru 2019. Tentativă de asasinat la adresa unui mare lider politic
Susține că este călător în timp și vine din 2030. ”M-am întors să vă spun ce va fi în 2019”
Susține că este călător în timp și vine din 2030. ”M-am întors să vă spun ce va fi în 2019”
VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop 18 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii pot întâlni persoana potrivită
Horoscop 18 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii își pot întâlni perechea
Horoscop 17 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Peștii au parte de o revedere surpriză
Horoscop 16 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele au parte de o zi cu surprize
Horoscop 15 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Racii vor câștiga o sumă de bani
Horoscop 14 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanţele intră la cheltuieli
Horoscop 13 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Leii fac rost de bani
horoscop, 4 august 2019, horoscop zilnic, neti sandu
Horoscop 12 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Racii vor primi venituri suplimentare
Horoscop 11 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii au parte de o surpriză
Horoscop 10 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Leii iau o decizie pe care n-o vor regreta
Horoscop 9 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Racii vor avea parte de o surpriză financiară
Horoscop 8 august 2019. Leii au șanse să câștige mai mulți bani
Horoscop 7 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele primesc azi o sumă mare de bani