Horoscop 27 februarie 2019. Nativul care trebuie să fie atent la sănătate

×
Codul embed a fost copiat

O zi reuşită. O să avem curaj, încredere şi o viziune de ansamblu şi-o să mergem la sigur dac-avem de făcut treburi complicate.

Vibraţia zilei este 9 şi o să dăm dovadă de un plus de generozitate în tot ce facem.

PEŞTI
O să primiţi o invitaţie la plimbare, sau poate chiar voi o să faceţi o rezervare la munte pentru week-end, să vă deconectaţi. Aveţi iniţiative şi sunt oameni care vă pot ajuta să vă puneţi ideile în practică, să daţi drumul unor proiecte care să v-aducă succes în carieră.

BERBEC
Se poate să apelaţi şi la economii ca să reparaţi maşina sau ca să vă luaţi alta, dacă da semne de oboseală, sau luaţi altă nouă. O să vă mai luaţi încă ceva de lucru ca să vă sporiţi banii din cont şi să acoperiţi toate cheltuielile, să vă descurcaţi în perioada asta, după care mai vedeţi.

TAUR
O să vă puteţi asocia cu cineva ca să puneţi la punct o afacere, să împărţiţi responsabilităţile, să n-ajungeţi la epuizare. E rost de mai bine în sfera financiară şi poate vi se măreşte salariul, vă găsiţi ceva în particular de lucru şi o să vă fie o relaxare în zona asta a banilor.

Citește și
horoscop
Horoscop 25 februarie 2019. Zodia care face rost de bani pentru toate cheltuielile
Noi detalii despre cazul care a şocat România. Fetiţa ascunsă în canapea a fost ucisă pentru bijuteriile pe care criminalul le-a furat şi le-a amanetat, ca să joace la pariuri

GEMENI
O invitaţie la ziua cuiva de naştere, poate fi un eveniment monden, poate fi şi de serviciu şi să fie un bun prilej de socializare. O să puteţi negocia un contract şi să vă asiguraţi bani până la sfârşitul anului, iar în cel mai bun caz până anul viitor în decembrie.

RAC
Vă cheamă cineva în alt oraş, poate o să plecaţi şi din ţară, dacă iubirea voastră se afla departe. Sunt nişte oameni care vă stau la dispoziţie dacă vreţi să faceţi lucruri complicate, să puneţi în relaţie nişte persoane, poate pe linie de afaceri.

LEU
O problemă de sănătate se poate rezolva şi o să vă refaceţi potenţialul, o să fiţi capabili de lucruri grandioase. Se conturează o sursă de bani, poate vindeţi ceva, depuneţi banii în bancă şi mai strângeţi până vă puteţi lua o maşină, ca să nu mai cereţi un credit bancar.

FECIOARĂ
E cineva care-aşteaptă un răspuns de la voi şi când o să vă fie clar ce simţiţi o să-i spuneţi persoanei respective. Se poate să fie ceva alergătura după acte şi o să vă puteţi duce proiectele la bun sfârşit, să definitivaţi nişte situaţii.

BALANŢĂ
Poate mai umblaţi un pic la stilul vestimetar şi reînnoiţi garderoba, şi-o să vă coste, că toate sunt scumpe. O să mai investiţi nişte bani în casă şi o să faceţi cumva să le-mpliniti dorinţele alor voştri, să strălucească locuinţa voastră pentru că doar aşa sunteţi în confort.

SCORPION
O să-şi facă cineva curaj s-ajungă la inima voastră, să vă poate dovedi cât de mult vă iubeşte şi se pare c-o să vă şi convingă. Se poate să renegociaţi un contract pentru că e cineva care nu-şi mai respectă clauzele contractuale şi n-o să vă mai convină, în condiţiile astea.

SĂGETĂTOR
Şi voi aveţi de gând să intraţi într-o relaţie de cuplu după ce aţi vrut să trăiţi fără obligaţii familiale, dar v-a trecut. O să perfectaţi o situaţie care va ţine de multă vreme încordaţi şi o să aveţi o libertate de exprimare, şi ca să vă mişcaţi, să le daţi de capăt chestiunilor complicate.

CAPRICORN
Se reface încet, dar sigur atmosfera din relaţia de cuplu şi o să puteţi ajunge şi la căsătorie. Or să vă fie recunoscute nişte merite, dar tot o să fie mult de muncă şi în continuare şi o să vă străduiţi să vă achitaţi, onorabil, de responsabilităţi.

VĂRSĂTOR
Poate mai faceţi nişte reparaţii pe-acasă, vă asiguraţi şi c-aveţi suficienţi bani, că o să depăşească estimările voastre. O să mai descoperiţi o sursă de venit şi o să puteţi pleca într-un city break aşa cum aţi visat, şi-o să fie o surpriză pentru fiinţa iubită.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!a 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Articol recomandat de sport.ro
Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesul
Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesul
Citește și...
Horoscop 26 februarie 2019. Zodia care astăzi trebuie să fie atentă la bani
Horoscop 26 februarie 2019. Zodia care astăzi trebuie să fie atentă la bani

Poate facem un bilanţ al lucrurilor de care avem nevoie şi eliminăm tot ce ne-ncurca, să netezim drumul spre succes. Vibraţia zilei este 8 şi să fim ceva mai atenţi, cu banii, să nu rămânem fără.

Horoscop 25 februarie 2019. Zodia care face rost de bani pentru toate cheltuielile
Horoscop 25 februarie 2019. Zodia care face rost de bani pentru toate cheltuielile

O zi reuşită. Pornim cu forţe proaspete şi atacăm obiective îndrăzneţe, să avem parte de succese pe toate fronturile.

Recomandări
Iranul ameninţă Israelul să nu răspundă cu un nou atac: „Suntem pregătiţi să folosim arme neutilizate până acum”
Iranul ameninţă Israelul să nu răspundă cu un nou atac: „Suntem pregătiţi să folosim arme neutilizate până acum”

Autorităţile iraniene au avertizat în ultimele ore că vor răspunde "în câteva secunde" cu "arme neutilizate până acum" unor posibile represalii ale Israelului după atacul iranian cu drone şi rachete de sâmbătă asupra statului israelian, informează marţi E

Cod galben de vreme rea în aproape jumătate din țară. Zonele vizate de atenționarea meteorologilor | HARTĂ
Cod galben de vreme rea în aproape jumătate din țară. Zonele vizate de atenționarea meteorologilor | HARTĂ

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de vânt valabil marți și miercuri. În aproape jumătate din țară vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată.

Surse: PSD a propus să îl susțină pe candidatul Piedone la Primăria Capitalei. PNL a refuzat
Surse: PSD a propus să îl susțină pe candidatul Piedone la Primăria Capitalei. PNL a refuzat

Surse din interiorul coaliției de guvernare PSD-PNL afirmă că, în discuția de luni, PSD l-a propus pe Cristian Popescu Piedone candidat comun la Primăria Generală, dar liberalii au refuzat să susțină această variantă.