Horoscop 28 aprilie 2023, cu Neti Sandu. O să recuperaţi nişte bani şi se poate să daţi o raită pe la magazine

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 28 aprilie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. Atenţionări azi. Avem obligaţii şi profesionale şi de familie de care trebuie să ne ocupăm pe parcursul zilei şi o să ne dăm toată osteneala să fim la înălţime.

Vibraţia zilei este 1 şi scăpăm de restanțe şi începem proiecte noi.

Horoscop 28 aprilie 2023 – TAUR

Întrevedere cu oamenii care aşteaptă un răspuns de la voi şi o să lămuriţi acele chestiuni care ţin de sfera profesională şi alegeţi cu cine să lucraţi.

O să vă ocupaţi şi de casă şi de familie şi o să puteţi face şi câţiva paşi pe afară ca să vă dezmorţiţi.

Horoscop 28 aprilie 2023 – GEMENI

Se observă cheltuieli, dar şi promisiuni de bani, din colaborări, sau din sumele în plus pe care le va aduce partenerul de cuplu.

Citește și
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

Vă mai gândiţi până luni dacă sunteţi dispuşi să prelungiţi o colaborare, sau să vă orientaţi spre altceva, care va fi mai rentabil.

Horoscop 28 aprilie 2023 – RAC

O să recuperaţi nişte bani şi se poate să daţi o raită pe la magazine, fie şi online ca să vă luaţi ce vă trebuie, poate faceţi o aprovizionare en-gros pentru un party, sau plecaţi din oraş.

O să daţi zor să vă achitaţi de obligaţiile familiale ca să puteţi ieşi pe undeva , în plimbare, la un film, la un spectacol.

Horoscop 28 aprilie 2023 – LEU

Veşti cam amestecate la voi şi o să alegeţi părţile bune, ca să alimentaţi optimismul, să puteţi face treabă ca lumea, şi să nu vă demoralizeze o veste mai puţin bună.

Se poate să puneţi umărul la pregătirea unui eveniment care v-ar aduce şi vouă un plus de vizibilitate că o să iasă ceva frumos.

Horoscop 28 aprilie 2023 – FECIOARĂ

Se pare că o să onoraţi invitaţia unor prieteni care vă invită pe la ei în altă localitate şi n-o să rataţi o astfel de decizie c-o să fie un minunat respiro.

Se poate să se contramandeze o reuniune cu prietenii, dar o să puneţi în locul ei o preocupare deconectantă şi tot bine o să fie.

Horoscop 28 aprilie 2023 – BALANŢA

O să scoateţi din banii puşi deoparte ca să puteţi pleca într-o excursie, să mai vedeţi alte locuri şi alţi oameni ca să vă detaşaţi de stresul cotidian.

E momentul să vă îngrijiti şi de voi, să alegeţi o plimbare în parc, înotul la piscină să vă detensionaţi.

Horoscop 28 aprilie 2023 – SCORPION

O să reluaţi o negociere care nici măcar nu trebuie să se încheie azi, ci o să vă puteţi gândi şi în weekend să vedeţi dacă vă încumetaţi, sau nu.

Cineva care nu poate trăi fără voi vă căuta, şi o să vă evaluaţi şi voi sentimentele să ştiţi dacă vă mai vedeţi împreună.

Horoscop 28 aprilie 2023 – SĂGETĂTOR

E o vânzoleală la contul bancar poate pentru că scoateţi banii dintr-un depozit, şi o să aveţi de cheltuială, sau poate pentru că vi s-a aprobat un credit.

Aţi putea da o fugă prin ţară, pe undeva, dacă nu chiar şi prin străinătate ca să vă mai spălaţi gândurile.

Horoscop 28 aprilie 2023 – CAPRICORN

O să revină cineva cu intenţii, clare, de relaţie serioasă, de căsătorie, dacă n-aveţi pe nimeni şi o să vă bucuraţi că se mai poate face ceva, să fiţi împreună.

O să vă ocupaţi de copii, îi duceţi acolo unde le-aţi promis, poate e o zi aniversară şi pregătiţi un mini party.

Horoscop 28 aprilie 2023 – VĂRSĂTOR

Poate v-aţi propus să răsturnaţi casa cu susul în jos, să reamenajaţi interiorul, faceţi şi curăţenie şi o să vă pregătiţi, probabil şi de niscaiva musafiri.

Poate aveţi o datorie morală faţă de cineva care e bolnav şi o să trebuiască să-i faceţi o vizită, să-i duceţi medicamente, mâncare.

Horoscop 28 aprilie 2023 – PEŞTI

Se adună grupul de prieteni ca să plecaţi undeva în excursie, să vă aerisiţi, să revedeţi şi nişte prieteni, rude, ca să vă încărcaţi, sufleteşte cu iubirea lor.

Poate are loc o întâlnire cu grupul ca să reluaţi o activitate de timp liber, poate practicaţi un sport , vă duceţi la aer curat.

Horoscop 28 aprilie 2023 – BERBEC

Sunt ceva plăți obligatorii de făcut pentru că altfel o s-aveţi de achitat amenzi şi n-o să staţi prea bine cu banii - cel mai bine să fiţi cu cheltuielile la zi.

Poaşte daţi o fugă cu maşina în service ca să vă siguraţi că e totul funcţional să n-aveţi surprize la volan dacă plecaţi la drum.

Articol recomandat de sport.ro
Primul lucru făcut de Dani Alves, după eliberarea condiționată
Primul lucru făcut de Dani Alves, după eliberarea condiționată
Citește și...
Horoscop 28 martie 2024, cu Neti Sandu. Pentru o zodie vin beneficii de la serviciu
Horoscop 28 martie 2024, cu Neti Sandu. Pentru o zodie vin beneficii de la serviciu

Horoscop 28 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu rezolvări. O să intuim ce lipsește din rețeta succesului și o să adăugăm ingredientele necesare ca să le putem folosi ori de câte ori o s-avem nevoie.

Horoscop 27 martie 2024, cu Neti Sandu. O zodie plănuiește o afacere grandioasă
Horoscop 27 martie 2024, cu Neti Sandu. O zodie plănuiește o afacere grandioasă

Horoscop 27 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu rezolvări. O să apelam la resursele interioare ca să facem față provocărilor și să ne atingem obiectivele.  

Horoscop 26 martie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care evaluează șansele de a forma un nou cuplu
Horoscop 26 martie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care evaluează șansele de a forma un nou cuplu

Horoscop 26 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu vești de tot felul. O să putem regla relația cu celălalt, să dăm deoparte lucrurile care nu ne convin și să punem în loc ce avem nevoie.

Recomandări
Avertisment lansat de Zelenski: Fără ajutorul imediat al SUA, Putin va împinge rapid războiul pe teritoriul NATO
Avertisment lansat de Zelenski: Fără ajutorul imediat al SUA, Putin va împinge rapid războiul pe teritoriul NATO

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski spune că armata ucraineană a reuşit să ţină piept ofensivei ruse din lunile de iarnă, dar avertizează că fără un ajutor urgent în armament din partea Statelor Unite, Ucraina riscă să nu mai poate face faţă.

România a devenit noua obsesie a Rusiei. Declarațiile care spun totul despre tensiunile dintre Moscova și București
România a devenit noua obsesie a Rusiei. Declarațiile care spun totul despre tensiunile dintre Moscova și București

După o perioadă în care și-a concentrat atenția asupra Ucrainei și a Occidentului, mai ales în contextul masacrului din Moscova, dar și al războiului aflat în desfășurare, Rusia a luat în vizor, la nivel declarativ, România.

Ministrul Finanţelor, întrebat cât i-a venit factura la curent: „Nu ştiu de ce a fost o factură destul de mare”
Ministrul Finanţelor, întrebat cât i-a venit factura la curent: „Nu ştiu de ce a fost o factură destul de mare”

Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a declarat că a plătit la ultima factură de energie electrică suma de 199 lei şi nu ştie de ce a fost „o factură destul de mare”, în contextul în care nu este un mare consumator de energie.