Horoscop 27 octombrie 2020, prezentat de Neti Sandu. Capricornii cheltuie bani astăzi

Ultima actualizare: 27-10-2020 09:47

Horoscop 27 octombrie 2020, prezentat de Neti Sandu. O să reparăm lucrurile pe care nu le-am făcut ca lumea şi o să facem progrese pe mai multe planuri.

Vibraţia zilei este 9 şi o să prindem din zbor o idee care să ne salveze dintr-o situaţie delicată.


HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2020 SCORPION

Se observă la voi o schimbare de macaz, o viraţi spre altă meserie, poate alegeţi altă şcoală care să vă hrănească nevoia de noi cunoştinţe. Se pot rezolva lucruri care datează de multă vreme şi o să vă luaţi avânt să atacaţi proiecte noi, care să vă dea o altă cota valorica.

HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

Vă daţi întâlnire cu cineva care vă poate rezolva nişte probleme, pe care n-aţi reuşit să le descurcaţi singuri. Vi se propune ceva nou de lucru şi o să vă bucuraţi de susţinere din partea unor oameni care vă apreciază şi o să iasă ceva de calitate.

HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2020 CAPRICORN

Aţi putea prinde un contract bănos şi să vă gestionaţi efortul pe o durată mai mare de timp, c-o să dureze. O să mai scoateţi nişte bani din cont că să vă puneţi casa la punct, or fi lucruri obligatorii pe care vreţi să le cumpăraţi, pentru munca de acasă, ori pentru şcoala copiilor.

HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

Poate-i daţi de capăt unui aparat de uz casnic pe care l-oti fi dat la reparat - poate fi şi maşina din servis. O reuşită în plan financiar - poate vi se dau bani în plus la salariu, ori poate vi se plătesc ore suplimentare, bani din urmă, ceva se-ntâmplă.

HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2020 PEŞTI

Apare cineva care vrea să formaţi un cuplu, dar trebuie întâi să vă cunoaşteţi ca să vă evaluaţi şansele. Apar şi veşti bune şi bani, şi iniţiativele vă reuşesc, şi ele şi o să daţi lovitura în afaceri după ce o fi trebuit să renunţaţi la un proiect, în favoarea altuia.

HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2020 BERBEC

O să vă refaceţi bugetul, vă mai luaţi o colaborare ca să nu rămâneţi în banii de salariu. O să daţi zor să eliminaţi toate restanțele şi să vă apucaţi şi de proiecte la care visaţi de multă vreme, şi cu care vreţi să ieşiţi la rampă, să vă reinventaţi.

HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2020 TAUR

Se poate să vă luaţi cazare pentru o zi, două, undeva la aer, să vă recreaţi c-oți fi obosit de-atâta muncă. Vă pregătiţi de o relansare şi o să aduceţi elemente noi, o să deveniţi şi mai creativi, c-aveţi un filon interior din care vă alimentaţi.

HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2020 GEMENI


Se poate să reziliaţi un contract de colaborare şi să semnaţi cu altcineva, dacă vi se pare mai potrivit aşa. O să faceţi rost de nişte bani în plus şi o să vă daţi tot interesul să le satisfaceţi copiilor dorinţele, care pot avea legătură şi cu şcoala, să le luaţi o tabletă.

HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2020 RAC

Poate-i pregătiţi o surpriză partenerului de cuplu şi o s-aveţi o seară minunată în doi - o fi şi un prilej anume. Vi se propune ceva nou de lucru şi o să acceptaţi doar dacă e mai bine plătit, altminteri nu merită, c-aveţi şi altele pe cap de care trebuie să vă ocupaţi.

HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2020 LEU

Poate regândiţi politica financiară şi nu vă lăsaţi până nu creaţi un cont de care să nu v-atingeţi, c-aveţi nevoie de o rezervă. V-aţi propus nişte modificări în locuinţă, poate va trebui să perfectaţi şi nişte acte şi o să rezolvaţi mai multe treburi deodată ca să fie totul perfect.

HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2020 FECIOARĂ

Poate faceţi aprovizionarea pentru toamnă-iarnă, să preparaţi conserve, dacă le plac alor voştri. Poate vă faceţi program de îngrijire personală, printre altele şi vă duceţi la tuns, la shopping, să vă schimbaţi garderoba, şi asta puteţi face online, fără tuns, coafat.

HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2020 BALANŢA

O problemă de sănătate vă poate da nişte emoţii, că nu ştiţi care e cauza, dar o să fie bine. O să mai aveţi de reglat o situaţie contractuală, până să vă apucaţi de treabă, că nu păreţi mulţumiţi de unele condiţii - dar sunt negociabile.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO