Horoscop 25 octombrie 2020, prezentat de Neti Sandu. Vărsătorii au șansa să facă bani

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 25 octombrie 2020, prezentat de Neti Sandu. Cu o vorbă, un gest, putem salva o prietenie, o relaţie amicală, profesională, de cuplu, o căsnicie şi să nu ne-nstrăinăm unii de alţii.

Vibraţia zilei este 7 şi o să căutăm adevărul înăuntrul nostru.

HOROSCOP 25 OCTOMBRIE 2020 SCORPION

Se poate să faceţi o trataţie pentru ziua voastră de naştere, ori e alt motiv să staţi la o cafea, la un fursec cu un prieten, doi. Are loc un eveniment care să vă repună în centrul atenţiei şi să câştigaţi vreun titlu, să vă alegeţi cu un premiu, bani - drept răsplată.

HOROSCOP 25 OCTOMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

V-aţi putea duce într-o vizită, că e cineva care v-aşteaptă de multă vreme şi aveţi multe să vă spuneţi. V-aţi putea împăca lejer, fără mare tam-tam, cu fiinţa pe care încă o mai iubiţi, că sentimentele sunt prea puternice şi nu renunţaţi voi aşa, cu una, cu două.

HOROSCOP 25 OCTOMBRIE 2020 CAPRICORN

Poate faceţi şi voi o pauză de lucru pe-acasă şi vă mai şi relaxaţi, ieşiţi la plimbare, la o cafea pe la vreo terasă, pe undeva. O să aveţi o preocupare de grup care să vă stoarcă de idei, poate puneţi la bătaie un plan care să v-aducă nişte beneficii - că e anul vostru special, v-am tot zis.

Citește și
Horoscop 26 august 2020, ci Neti Sandu. Peștii încep un proiect care le aduce mulți bani
Horoscop 23 octombrie, cu Neti Sandu. Taurii își vor găsi jumătatea

HOROSCOP 25 OCTOMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

O veste bună, o surpriză plăcută, e ceva care vă scutură de toată monotonia, rutina şi o să aveţi parte de o zi reuşită. Se poate să faceţi o relansare şi online, să vă exprimaţi un punct de vedere, să deveniţi şi mai vizibili, şi să faceţi bani din aşa ceva.

HOROSCOP 25 OCTOMBRIE 2020 PEŞTI

Se-ntâmplă ceva neaşteptat - vă treziţi la uşă cu cineva care nu mai poate de dorul vostru şi vrea şi să ia prin surprindere. O să scoateţi nişte bani din buzunar să ieşiţi pe undeva - să vă-ntâlniţi cu cineva drag, şi să daţi curs unei relaţii care să fie în stilul vostru.

HOROSCOP 25 OCTOMBRIE 2020 BERBEC

O să luaţi parte la un eveniment. poate fi şi pe skype, pe zoom, dar se poate şi în aer liber, cu distanţare cu tot. Poate reuşiţi, totuşi, să reglaţi relaţia cu anturajul, să nu vă pierdeţi prietenii şi să vă faceţi un program în care să încapă şi ei - dar nu toţi odată, pe rând, aşa.

HOROSCOP 25 OCTOMBRIE 2020 TAUR

Vă cheamă cineva în alt oraş, se pare şi dacă nu v-aţi făcut alt program poate vă repeziţi o oră, două. O întrevedere cu cineva care vrea să colaboraţi, şi discutaţi la cafea despre toate detaliile şi dacă vă puneţi întru-totul de acord o să şi semnaţi actele.

HOROSCOP 25 OCTOMBRIE 2020 GEMENI

Poate vin rudele în vizită, e ziua cuiva de naştere, sau e un alt motiv de stat la un pahar de vorbă cu cei dragi. Poate sunteţi în tatonări pentru o nouă relaţie, vă-ntâlniţi pe undeva ca să schimbaţi impresii, vedeţi care sunt punctele comune şi perspectivele.

HOROSCOP 25 OCTOMBRIE 2020 RAC

Se poate să-ntâlniţi pe cineva cu care să rezonaţi sufleteşte - poate fi cineva pe care să-l fi cunoscut în reţelele de socializare. Cineva de care sunteţi ataşaţi sufleteşte revine şi o să vedeţi ce se poate face - că poate n-a intervenit nimeni care să vă fure inima şi-atunci o să fiţi împreună.

HOROSCOP 25 OCTOMBRIE 2020 LEU

Poate faceţi comandă online pentru aparatură ca să lucraţi de-acasă, ori să urmăriţi cursurile, să nu rămâneţi pe dinafară. Se poate să pregătiţi ceva care să fie pe placul musafirilor, nişte delicatese şi să petreceţi câteva ore bune în compania unui cuplu, pot fi nişte rude.

HOROSCOP 25 OCTOMBRIE 2020 FECIOARA

O să vă bucuraţi de revederea unor copii, poate vin în vizită sau vă duceţi voi, că nu v-aţi mai văzut demult. Poate vă-ndurați să vă acordaţi şi vouă un respiro, să vă duceţi la tuns, cosmetică, să vă luaţi alte haine, ca să vă creaţi o stare şi mai bună.

HOROSCOP 25 OCTOMBRIE 2020 BALANTA

Cineva de care sunteţi ataşaţi sufleteşte v-a dat uitării, sau e prea orgolioasa persoana ca să vă caute - poate faceţi voi pasul. Se poate să vă duceţi pentru o oră, două la o aniversare, poate fi şi o nuntă restrânsă , ori un botez, tot aşa cu respectarea regulilor.

 

Citește și...
Horoscop 24 octombrie 2020, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele își vor întâlni sufletul pereche
Horoscop 24 octombrie 2020, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele își vor întâlni sufletul pereche

Horoscop 24 octombrie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi frumoasă. O să ne putem relaxa, dar să și scoatem niște secrete de sub preș, ca să ne răscolească pe dinăuntru. Să ne eliberăm.

Horoscop 23 octombrie, cu Neti Sandu. Taurii își vor găsi jumătatea
Horoscop 23 octombrie, cu Neti Sandu. Taurii își vor găsi jumătatea

Horoscop 23 octombrie, cu Neti Sandu. O să ne străduim să punem capăt situaţiilor neclare din viaţa noastră şi să facem ordine, să ne asigurăm succesul.

Horoscop 22 octombrie, cu Neti Sandu. Taurii se vor împăca cu persoana iubită
Horoscop 22 octombrie, cu Neti Sandu. Taurii se vor împăca cu persoana iubită

Horoscop 22 octombrie, cu Neti Sandu. E momentul să spunem lucrurilor pe nume, să acceptăm un adevăr, oricât de dureros ar fi şi-o să devenim şi mai puternici.

Recomandări
Emmanuel Macron va discuta
Emmanuel Macron va discuta "în curând" cu Vladimir Putin, dar și cu şeful AIEA

Emmanuel Macron a anunţat că va vorbi "în curând” cu Vladimir Putin despre probleme de securitate din jurul sectorului "nuclear civil” din Ucraina, după ce discuta, duminică, cu directorul general al AIEA.

Volodimir Zelenski vorbește despre victorie, obținută „prin forţa unităţii noastre”
Volodimir Zelenski vorbește despre victorie, obținută „prin forţa unităţii noastre”

„Victoria este obținută tocmai prin forța unității” a spus Volodimir Zelenski sâmbătă, în timp ce vizita cu soția o expoziție.

CM 2022 | Argentina a învins Australia și este a doua echipă calificată în sferturi la Mondial
CM 2022 | Argentina a învins Australia și este a doua echipă calificată în sferturi la Mondial

CM 2022 | Olanda - SUA 0-0 | Duel puternic în primul meci din optimile de finală