Horoscop 27 iulie 2020, prezentat de Neti Sandu. Racii își transformă relația într-o căsătorie

Ultima actualizare: 27-07-2020 09:49

Horoscop 27 iulie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi a schimbărilor. O să fim pe fază ca să prindem din zbor o oportunitate, să ne împlinim un vis, nişte obiective, să ne-alegem cu ceva bun.

Vibraţia zilei este 9 şi o să facem o estimare a resurselor de care dispunem.

HOROSCOP 27 IULIE LEU

 

Sunt nişte probleme de familie pe care ar fi bine să le discutaţi cu toţi de față şi să luaţi şi nişte decizii. Aveţi proiecte noi care-or să vă acapareze serios şi o să fiţi în formă ca să le şi duceţi la bun sfârşit, c-aveţi nevoie de o garanţie financiară.

HOROSCOP 27 IULIE FECIOARĂ

 

O să intraţi la cheltuială că sunt aspecte legate de gospodărie pe care v-aţi propus să le rezolvaţi zilele astea. O să vă asociaţi cu un grup care îşi oferă serviciile, suportul, ca să rezolve nişte chestiuni ale comunităţii, sau într-un cerc mai restrâns - de cunoscuţi.

HOROSCOP 27 IULIE BALANŢĂ

 

Poate vi se cere să vă alăturaţi unei echipe care se luptă pentru un titlu, o recompensă financiară. O să faceţi rost de bani dintr-o colaborare, se poate să vină şi pe filiera pertenerului de cuplu şi să mai completaţi prin casă cu câte-un corp de mobilier, aparatură electronică.

HOROSCOP 27 IULIE SCORPION

 

Aveţi nevoie de o confirmare, să vi se valideze un proiect, să vă puteţi asigura banii şi poziţia într-o ierarhie. Se-anunţă o zi încărcată, or fi rămas multe de săptămâna trecută de încheiat şi o să daţi zor să vă achitaţi onorabil de toate obligaţiile.

HOROSCOP 27 IULIE SĂGETĂTOR

 

O să vă puteţi relua o relaţie care se răcise, dar nu se pierduseră sentimentele şi poate fi resucitată. Câteva zile de concediu tot o să vă luaţi, chiar dacă aveţi de gând să plecaţi prea departe şi o să pregătiţi totul, să vă puteţi deplasa fără nici un risc.

HOROSCOP 27 IULIE CAPRICORN

 

Vă daţi întâlnire cu nişte coechipieri de afaceri să daţi drumul unei proiect care să vă ţină în priză o bună bucată de timp. O să mai semnaţi nişte acte, şi-o să completaţi un dosar pentru angajare, pentru nişte achiziţii şi o să vă bucuraţi de o serie de reuşite.

HOROSCOP 27 IULIE VĂRSĂTOR

 

E posibil să luaţi nişte bani şi să vedeţi dacă vă permiteţi o excursie la munte, la mare în perioada care urmează. Poate-o să aveţi nişte drumuri de făcut, va trebui să vă asiguraţi şi că maşina e în stare de bună funcţionare, să-i mai daţi un refresh din când în când.

HOROSCOP 27 IULIE PEŞTI

 

Se poate să vă redescoperiţi latura creativă şi să lucraţi la ceva care să v-aducă unele beneficii, poate şi de imagine. Se-anunţă mai mult de lucru la serviciu şi o să fie vorba şi despre bani, c-aveţi pretenţia să vă şi plătească pentru ce-o să munciţi în plus.

HOROSCOP 27 IULIE BERBEC

 

Poate-ați găsit o cazare mai ieftină pe undeva pentru câteva zile, dacă nu cumva o să vă duceţi la nişte rude în vizită. O reuşită în plan personal, poate fi o achiziţie de care să fiţi încântaţi, sau poate vi se aprobă un credit şi-o să vă puteţi lua fie o casă, fie o maşină.

HOROSCOP 27 IULIE TAUR

 

Pare să fie o activitate de grup, chiar şi online în care să vă implicaţi şi rezultatele or să se vadă cât de curând. V-apucaţi de treburi serioase pe-acasă, o renovare, mai zidiţi ceva, demolaţi, sau poate vă mutaţi în altă locuinţă, pentru o perioadă doar.

HOROSCOP 27 IULIE GEMENI

 

E posibil să mai luaţi dintr-o sursă paralelă cu serviciul bani şi să vă completaţi lipsurile din gospodărie. Poate-aveți treabă la şcoală, să vă-nscrieți, să daţi examen, dar numai dacă toate aceste lucruri nu se pot face online - vă puteţi interesa pentru copiii voştri.

HOROSCOP 27 IULIE RAC

 

O să primiţi un răspuns afectiv din partea cuiva care vă iubeşte şi relaţia poate ajunge la căsătorie. Începeţi proiecte noi, poate luaţi lecţii de pe net, învăţaţi o nouă meserie - e momentul să o viraţi spre altceva, dacă aveţi nevoie de o schimbare.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO