Horoscop 25 iulie 2020, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele încep o nouă relație

Ultima actualizare: 25-07-2020 10:18

Horoscop 25 iulie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi frumoasă. O să avem parte de armonie în familie, dacă mai lăsăm de la noi, și o să fim mai toleranți, ca să fim un tot, o echipă.

Vibrația zilei este 7 și o să avem intuiție, în alegerea partenerului.


HOROSCOP 25 IULIE 2020 LEU

 

Poate-aveți niște gânduri cu casa, s-o renovați, sau chiar s-o schimbați, să vă mutați o vreme în alt oraș, altă țară. Leu o să dați o raită la cumpărături și luați și puțin aer dacă nu aveți curaj să vă aventurați prea departe, să faceți mai multe treburi deodată.

HOROSCOP 25 IULIE 2020 FECIOARĂ

 

Vă dați întâlnire cu cineva care visează la o relație de cuplu serioasă cu voi, și începeți cu o cafea. Poate aveți un gând cu banii din cont, să investiți în ceva, sau să achitați datoriile mari, ca să mai puteți spera la o escapadă turistică măcar de o zi la mare, la munte.

HOROSCOP 25 IULIE 2020 BALANŢĂ

 

Se poate să vi să facă un cadou surpriza, motivul îl poate știi doar cel care vi-l oferă, dacă nu e la vedere. E cineva care speră să puteți repeta o căsnicie, o poveste de dragoste și să vă refaceți viața de cuplu, că viața de burlac singur nu e pentru voi.

HOROSCOP 25 IULIE 2020 SCORPION

 

Poate vă treziţi cu un e-mail, că ați primit un accept undeva, și o să începeți să vă faceți planuri în acest sens. Va caută cineva de altundeva, de prin țară, și o să faceți tot posibilul să vă întâlniți, chiar dacă o să aveți alt program - întâlnirea trebuie să aibă loc.

HOROSCOP 25 IULIE 2020 SĂGETĂTOR

 

Disponibilitate de plecat pe undeva, aveți bani, vă mai trebuie și un companion de drum, să vă simțit și bine. O să refaceți punțile de comunicare cu cineva care a dispărut o vreme din viața voastră, nu v-ați mai fi înțeles și lucrurile se rezolvă acum.

HOROSCOP 25 IULIE 2020 CAPRICORN

 

O să vă sune cineva care o să vă invită la un concert în aer liber, o plimbare cu bicicleta, cu rolele, sau pe jos. Se poate să mai faceți niște treburi prin gospodărie și să vă rămână ceva timp și pentru o plimbare, sau să găsiți altceva deconectant pe acasă .

HOROSCOP 25 IULIE 2020 VĂRSĂTOR

 

O să vă puteți reface și voi o căsnicie, să începeți o altă relație dacă fosta s-a încheiat, și să vă simțiți și voi împlinit sufletește. Întrevedere cu cineva care speră să colaborați în bune condiții la ceva care o să vă placă și o să vă aducă și bani - o să meargă bine .

HOROSCOP 25 IULIE 2020 PEŞTI

 

Se pare că le-ați oferit deja un plus de confort acasă alor voştri, dar și mai veniți cu niște accente pe aici pe colo să condimentați frumos. Aveți idei, sunteți amatori de distracție, și o să tot faceți lucruri care o să fie admirate și o să vă asigurați un plus de imagine în ochii celorlalți.

HOROSCOP 25 IULIE 2020 BERBEC

 

Poate vă duceți la un eveniment festiv în cadru restrâns și o să mai cunoașteți și altă lume pe acolo. Poate aveți câțiva musafiri, vin rudele pe la voi și vă faceți planuri de sărbătorit pe cineva, vedeți cum, unde, cine contribuie și cu ce.


HOROSCOP 25 IULIE 2020 TAUR

 

Poate le-ați pregătit o surpriză copiilor, îi duceți într-un spațiu de agrement să se joace, să se deconecteze. Sunt câteva lucruri de discutat de familie la cafea și totul promite să lumineze să știți ce aveți de făcut de mâine încolo și cu cine trebuie să luați legătura.

HOROSCOP 25 IULIE 2020 GEMENI

 

Sunt lucruri, activități pe care le puteți face în compania unor oameni care sunt dispuşi să pună umărul la treabă pentru binele comunității. O să aveți niște cheltuieli, poate ați lăsat cumpărăturile pentru week-end, mai faceți niște plăți și online totul e să nu exagerați cu cheltuitul.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO