Horoscop 26 iulie 2020, prezentat de Neti Sandu. Balanțele încep o nouă relație

Ultima actualizare: 26-07-2020 10:38

Horoscop 26 iulie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi condimentată. O să facem tot ce depinde de noi ca să ne scuturăm de stres, să aducem un plus de bună dispoziție, ca să ne asigurăm succesul pe linie profesională de mâine-ncolo.

Vibrația zilei este 8 și cu banii o să fim ceva cai cumpătaţi, azi cel puțin.

HOROSCOP 26 IULIE 2020 LEU

 

Se poate să ieșiți la plimbare și să mai aflați noutăți despre prieteni, rude și o să vă întoarceți cu idei despre o posibilă mini-vacanță împreună. O să vă reuniți cu familia, aveți nevoie unii de alții, mai și sărbătoriți ceva și o să fie o atmosfera care să vă priască.

HOROSCOP 26 IULIE 2020 FECIOARĂ

 

Un câștig de imagine, o să vă fie apreciată munca, o să vă faceți remarcați prin ceva care să stârnească aplauzele celor din jur. Poate găsiți niște lucruri pentru casă și o să scoateți din banii puși la păstrare pentru astfel de situații și o să vă luați ce aveți nevoie, să le faceți și o surpriză alor voștri.

HOROSCOP 26 IULIE 2020 BALANŢĂ

 

Au rămas niște lucruri nespuse și o să vă dați întâlnire cu acea persoană cu care vreți să vă lămuriți în amănunte privind în anumite privințe. Apare cineva care vrea să fiți echipă, fie la treabă, fie într-o relație de cuplu și o să vă faceți voi o evaluare a dorințelor interioare ca să știți de ce ați avea nevoie.

HOROSCOP 26 IULIE 2020 SCORPION

 

Pare să fie un eveniment festiv la care o să vă duceți, e cineva drag care se căsătorește, își botează copilul, e o sărbătoare. O să ajungeți, în sfârșit, acolo unde v-ați propus cu ceva timp în urmă, poate i-ați promis cuiva o vizită și o să petreceţi câteva ore în compania acelei persoane.

HOROSCOP 26 IULIE 2020 SĂGETĂTOR

 

Ați putea face rapid un dus-întors la și de la malul mării și să luați puțin pulsul mării, a brizei, a nisipului. O să vă dați întâlnire cu cineva cu care aveți o comunicare bună și nu vreți să ratați ocazia de a mai face un schimb de impresii, să aveți și hrana sufletească.

HOROSCOP 26 IULIE 2020 CAPRICORN

 

O să dispuneți de niște bani și o să ieșiți cu ai voștri la plimbare, la un suc în oraș. Vă puteți întâlni la cafea cu cineva care vrea să vorbiți despre un proiect, o colaborare care s-ar putea să vă intereseze și să vă iasă ceva de perspectivă.

HOROSCOP 26 IULIE 2020 VĂRSĂTOR

 

Seara sentimentală, e nuanțată frumos, și o să vă întâlniți cu cineva cu care să rezonaţi și voi, în sfârșit, sufletește. O să faceți o serbare la voi acasă, poate pentru că e cineva care împlinește o vârstă, și-a găsit un serviciu, ori poate își anunță logodna.

HOROSCOP 26 IULIE 2020 PEŞTI

 

Se poate să vă duceți la o zi de naștere, poate un copil e sărbătoritul și o să vă fie o atmosferă de nota 10, cu multă veselie. Poate vă surprinde bine un pic de odihnă, ca să reușit să duceți la bun sfârșit multe din treburile care s-au adunat și o să vă deconectați de mâine-ncolo de toate obligațiile.

HOROSCOP 26 IULIE 2020 BERBEC

 

E cineva care își face curaj să vă scoată la o cafea și o să acceptați invitația, să scanați un pic intențiile celuilalt. Voi aveți o energie debordantă, vă pregătiți de un asalt în carieră și poate prindeți un moment bun să vă faceți reclamă, să vindeți niște produse, fie și online.

HOROSCOP 26 IULIE 2020 TAUR

 

Poate faceți un consiliu de familie ca să votați mutatul la altcineva, la alt domiciliu, să vedeți cine vrea, cine nu. Poate îi adunați pe copii, nepoți, le amenajat un spațiu de joacă, și o să-i lăsați o zi întreagă să se bucure de un teren de sport în aer liber.

HOROSCOP 26 IULIE 2020 GEMENI

 

Vă aflați într-un plin proces de reclădire interioară, exterioară, și o să fiți și voi fericiți. Se poate să vă dați întâlnire cu un grup de sprijin, ori poate-aveți activități deconectante comune și o să le fiți de ajutor unor oameni, și o să aveți și voi beneficii morale.

HOROSCOP 26 IULIE 2020 RAC

 

Poate ajungeți la malul mării sau într-o stațiune montană să respirați alt aer. Păreți mai dornici de plimbare, poate ieșiți cu rudele cu bicicletă, sau pe o baltă, un lac, pe mare cu hidrobicicleta, sau vă suiți cu telecabina pe vârf de munte.

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO