Horoscop 27 februarie 2018. Zodia care va face un salt în carieră

Autor: Stirileprotv.ro
Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Marti 27 Februarie 2018 07:44
Categorie: Horoscop

Horoscop 27 februarie 2018, prezentat de Neti Sandu. Poate facem un bilanţ ca să vedem dacă suntem cu toate lucrurile la zi, dacă trebuie să grăbim pasul ca să ne-ncadram în timp, să ne putem atinge toate obiectivele.

Horoscop 27 februarie 2018. Vibraţia zilei: 9. O să ştim ce alegeri să facem pentru noi şi ai noştri.

Horoscop PEŞTI astăzi: E posibil să vă-ngrijiți mai mult de voi, să ţineţi cont de felul în care arătaţi, să schimbaţi look-ul , garderoba, modul de viaţă. Strângeţi rândurile, îi chemaţi pe partenerii de afaceri să puneţi la punct o strategie, să-ncepeți o afacere care să v-aducă bani de-acum încolo pentru că există potenţial finanaciar.

Horoscop BERBEC astăzi: Vi se poate legaliza un act fără de care nu vă puteţi angaja sau nu aveţi cum să vă cumpăraţi o casă, ori un teren. Se poate să atacaţi un proiect care să v-asigure venituri mari până la toamnă, Jupiter găseşte sponsori, poate mai vin şi din familie nişte bani şi o să strângeţi un capital.

Horoscop TAUR astăzi: Se poate să reluaţi o relaţie care n-a consumat toate resursele şi o să aveţi grijă să nu repetaţi greşelile, să porniţi pe un drum neted. O să primiţi un răspuns afirmativ de la angajator şi o să ştiţi ce să faceţi în continuare cu vreo colaborare sau cu responsabilităţile din familie, să ştiţi cui le lăsaţi.

Horoscop GEMENI astăzi: Se-aduna sporuri salariale, diverse alte forme de recompensă pentru ce-aţi muncit în ultima vreme şi o să vă echilibraţi financiar. Se-anunţa o reuşită, semnaţi un contract, poate e zi de salariu, ori cineva o să vă înapoieze nişte bani pe care îi împrumutaserăţi mai demult.

Horoscop RAC astăzi: Poate organizaţi o ieşire la sfârşit de săptămână şi o să veniţi de-acolo şi cu idei de afaceri, dar şi cu o stare de bunădispoziţie. E posibil să bateţi palma pentru o afacere care promite din mai multe puncte de vedere şi să fie greu, totuşi, de-aici înainte c-o să fie volum mare de muncă.

Horoscop LEU astăzi: Se poate să vindeţi ceva care să vă sporească veniturile şi să vă mai cumpăraţi diverse lucruri pentru casa, poate o renovaţi, luaţi alt mobilier. Poate strângeţi bani pentru o casă, mai cereţi unei bănci, va mai ajută şi familia şi o scoateţi la capăt, c-aveţi de gând să vă căsătoriţi, să deveniţi părinţi.

Horoscop FECIOARĂ astăzi: Relaţia de cuplu devine şi mai stabilă şi o să vă bucuraţi de sprijin din partea celuilalt care-o să-şi facă timp pentru voi. O să interacţionaţi cu multă lume în perioada asta, ca să rezolvaţi probleme de serviciu, dar şi din cele personale, poate o să apelaţi şi la un mediator în cazul unui litigiu.

Horoscop BALANŢĂ astăzi:  Se va găsi un remediu salvator dacă vă duceţi la doctor, altminteri problemele de sănătate se pot agrava. Or să vină atât bani, cât şi satisfacţii profesionale, poate abia acum vi se recunosc nişte merite, vi se plătesc orele suplimentare, ideile, conceptul, latura creativă.

Horoscop SCORPION astăzi: Poate renunţaţi la un contract în favoarea altuia, e posibil să daţi de condiţii mai bune de lucru şi să merite să faceţi pasul. Se pot rezolva o sumedenie de lucruri care v-au ţinut pe loc şi o să vă primiţi bani, aprobări, veţi avansa şi cu studiile, veţi face nişte progrese şi-o să vă simţiţi împliniţi, sufleteşte.

Horoscop SĂGETĂTOR astăzi:  Se poate să cumpăraţi în rate diverse lucruri pentru casa, asta ca să faceţi o economie să nu cheltuiţi toţi banii odată. Puteţi începe o viaţă nouă, să daţi drumul unei afaceri pe cont propriu, să vă-nscrieti la o şcoală pentru că v-aţi descoperit vreun domeniu de interes, o vocaţie.

Horoscop CAPRICORN astăzi: Poate faceţi mai multe deplasări în perioada asta, ca să rezolvaţi nişte probleme de familie, să le fiţi de ajutor unor fraţi, unor surori, veri. Reuşite, la voi, în plan intelectual, vă descurcaţi la examene, interviuri, o să puteţi obţine şi o bursă, ori altceva care v-ar fi de mare folos la slujbă, să luaţi un salariu mai mare.

Horoscop VĂRSĂTOR astăzi. Poate staţi la o negociere cu nişte oameni care vor să faceţi echipa ca să faceţi un salt în cariera c-aveţi toate şansele să excelaţi prin ceva. Încep să se-adune banii în cont, poate-ați semnat contracte avantajoase, iar dacă nu s-a-ntâmplat acest lucru, urmează să se petreacă - până la sfârşitul anului mai e timp.

Horoscop 26 februarie 2018. Zodia care și-ar putea cumpăra o casă
Horoscop 26 februarie 2018. Zodia care și-ar putea cumpăra o casă
VIDEO PROTVPLUS.RO
LA MARUTA
Mira, proapăt trezită din visul american
Mira, show La Măruță!

03:25
LA MARUTA
Saveta Bogdan, expertă în cântări cu... heliu
La povești cu Saveta Bogdan!

13:45
LA MARUTA
Bogdan Ioan și Alma Boiangiu, sfaturi pentru noile voci
Încep preselecțiile pentru sezonul 9 "Vocea României"

04:19
LA MARUTA
Soția lui Moroșanu, în lacrimi la TV
Ce mărturisire a făcut despre relația sa cu Cătălin

04:15
LA MARUTA
Andreea Ibacka despre viața de mamă. Ce se va întâmpla la botezul micuței Namiko?
Andreea și Cabral Ibacka se pregătesc de botez

11:37
LA MARUTA
Kesu, cântărețul-acrobat, a făcut furori pe scenă
Înainte de a mă apuca de cântat am fost la circ

10:12
LA MARUTA
Acasă la VLAD. Adi Nartea și soția lui,un cuplu de milioane. Cei doi au acceptat provocarea lui Chef Hadad
Ce au pregătit de mâncare?

06:17
DIVERTISMENT
Monica Bîrlădeanu:„Nu m-am născut cu această pasiune pentru actorie. Tatăl meu m-a împins spre acest lucru.”

03:45
VORBESTE LUMEA
Vaccinurile: Pro sau contra?

31:27
VORBESTE LUMEA
Autismul virtual, un fenomen îngrijorător

11:43
Horoscop
Horoscop 21 martie 2019. Relaţia de cuplu trece prin momente dificile pentru această zodie
Horoscop 20 martie 2019. Se anunţă o zi cu mari surprize amoroase pentru cei din această zodie
Horoscop 19 martie 2019. Cine are șanse să înceapă o nouă relație amoroasă
Horoscop 18 martie 2019. E rost de mai bine în sfera sentimentală pentru această zodie
Horoscop 17 martie 2019. Cine are șanse să-și găsească perechea și să facă copii
Horoscop 16 martie 2019. Cine are parte de noutăți în dragoste și cine merge la o petrecere
Horoscop, Neti Sandu
Horoscop 15 martie 2019. Nativul care-și va reface viața amoroasă
Horoscop 14 marţi 2019. Zodia care are parte de un câştig financiar neaşteptat
Horoscop 13 martie 2019. Nativul care trebuie să fie foarte atent la sănătate
Horoscop 12 martie 2019. Zodia care-și va reface viața sentimentală
Horoscop 11 martie 2019. Zodia care trebuie să facă o vizită urgentă la doctor
Horoscop 10 martie 2019. Zodia care va avea o întâlnire importantă ce îi va schimba viața