Horoscop 26 februarie 2018. Zodia care și-ar putea cumpăra o casă

Autor: Stirileprotv.ro
Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Luni 26 Februarie 2018 07:50
Categorie: Horoscop

Ne facem planuri, de luni aşa, să atacăm obiective serioase, să depăşim obstacolele ca să ne reuşească toate demersurile, să ne descurcăm frumos, în orice situaţie.

Vibraţia zilei este 8 şi o să ne bucurăm de lucrurile frumoase pe care le putem face pentru alţii.

PEŞTI: Se pare că v-aţi găsit un echilibru emoţional şi o să faceţi tot posibilul, în măsura în care depinde de voi, să-l şi menţineţi. Demaraţi în forţă săptămâna, vă pregătiţi de o relansare pe linie profesională şi o să primiţi ajutor de la prieteni, colegi, lumea e solidară cu voi în perioada asta.

BERBEC: E posibil să valorificaţi un teren, să vindeţi poate altceva care să v-aducă bani cu care să vă luaţi o casă, o maşină. Poate-aveti de gând să lucraţi undeva , mai departe de casă, măcar o vreme, ca să faceţi rost de bani în plus şi dacă o să meargă totul aşa cum aţi sperat, o să continuaţi să munciţi pe-acolo.

TAUR: Se poate s-aveţi ceva de-mpărțit cu cineva apropiat şi dacă nu vă întelegeți o să apelaţi la o instanţă judecătorească. O să puteţi intra într-un parteneriat de afaceri şi să câştigaţi mai mulţi bani de-acum înainte, să vă bucuraţi şi de relaţiile pe care-o să vi le faceţi cu acest prilej.

GEMENI: O să puteţi lua nişte bani - în plus - de pe urma unei colaborări sau vindeţi ceva care adună bani în cont. Se poate s-aveţi o rundă de discuţii cu nişte oameni care au ceva de lucru pentru voi şi o să cântăriţi bine de tot situaţia, ca să vedeţi dacă e cazul să vă hazardaţi sau nu.

RAC: Se poate să primiţi ajutor din partea unor persoane care vă apreciază, pot fi cadouri sau fără un prilej anume şi o să fie o zi cu încărcătură emoţională. O să aflaţi nişte noutăţi care or să vă dea idei de afaceri, poate vă încumetaţi s-o porniţi pe cont propriu sau pentru început vă asociaţi cu nişte parteneri de afaceri.

LEU: Vă daţi întâlnire cu cineva care s-a ataşat de voi şi vrea să fiţi împreună, dar voi încă nu v-aţi exprimat, clar, intenţiile. Poate faceţi un drum la bancă să vedeţi ce variante sunt mai avantajoase pentru voi, să luaţi un credit, ori alte produse bancare pe care vi le recomandă cei de specialitate, de-acolo.

FECIOARĂ: Relaţia sentimentală e într-o oarecare efervescenta şi o să aveţi curaj să spuneţi nişte lucruri pe care le purtaţi în inima de multă vreme. O s-aveţi o perioadă încărcată la serviciu, o să luaţi legătura cu diverşi angajaţi, colaboratori ca să faceţi ca lucrurile să intre în linie dreaptă şi să discutaţi deschis cu toţi.

BALANŢĂ: E momentul ideal să vedeţi cum staţi cu sănătatea, să faceţi analize medicale, consult, şi să ţineţi cont de sfaturile pe care le primiţi. Se poate să faceţi multă treabă pe-acasă pentru că vă mutaţi sau c-aveţi vreun eveniment la sfârşit de săptămână şi o să faceţi pregătiri la foc continuu.

SCORPION: O veste bună de la cineva care şi-anunţa vizită, şi poate vă faceţi program de plimbare la sfârşit de săptămână să plecaţi într-o excursie. O să vă puteţi ocupa timpul liber cu activităţile care vă fac plăcere, sau măcar una dintre ele, să alternaţi muncă, în perioada asta, cu distracţia, să vă revigoraţi.

SĂGETĂTOR: Poate mai luaţi lucruri noi pentru casa, dacă nu cumva e rândul maşinii să ajungă în service, să primească echipament nou sau o schimbaţi. Aveţi proiecte noi cu care vreţi, normal, să daţi lovitura în afaceri şi să excelaţi - c-aveţi resurse nelimitate şi o să profitaţi de ocaziile care se ivesc.

CAPRICORN: Poate-aveti de lămurit nişte aspecte care ţin de relaţia cu rudele apropiate, fraţi, surori, nepoţi şi o să vă vedeţi mai des de-aici înainte. Un succes de echipă, fie la serviciu, fie în particular şi o să fiţi în formă, o să vă orientaţi spre lucrurile care va asigura câştiguri constante.

VĂRSĂTOR: Vă consultaţi cu nişte parteneri de afaceri în privinţa banilor pe care urmează să-i luaţi, să vă puneţi cu toţii de acord. E posibil să luaţi nişte bani şi să faceţi aprovizionarea, cumpăraţi ce au nevoie ai voştri, să vă daţi ok-ul şi pentru un proiect care o să v-aducă beneficii.
 

Horoscop 25 februarie 2018. Zodia care va recupera o sumă de bani
Horoscop 25 februarie 2018. Zodia care va recupera o sumă de bani
VIDEO PROTVPLUS.RO
Neti Sandu
Horoscop 24 martie 2019. O problemă va necesita duminică toată atenția acestui nativ
Horoscop 23 martie 2019. Zodia care își va reface viața amoroasă
Horoscop 22 martie 2019. Cine are șanse să-și găsească sufletul pereche
Horoscop 21 martie 2019. Relaţia de cuplu trece prin momente dificile pentru această zodie
Horoscop 20 martie 2019. Se anunţă o zi cu mari surprize amoroase pentru cei din această zodie
Horoscop 19 martie 2019. Cine are șanse să înceapă o nouă relație amoroasă
horoscop
Horoscop 18 martie 2019. E rost de mai bine în sfera sentimentală pentru această zodie
Horoscop 17 martie 2019. Cine are șanse să-și găsească perechea și să facă copii
Horoscop 16 martie 2019. Cine are parte de noutăți în dragoste și cine merge la o petrecere
Horoscop 15 martie 2019. Nativul care-și va reface viața amoroasă
Horoscop 14 marţi 2019. Zodia care are parte de un câştig financiar neaşteptat
Horoscop 13 martie 2019. Nativul care trebuie să fie foarte atent la sănătate