Horoscop 25 februarie 2018. Zodia care va recupera o sumă de bani

Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Duminica 25 Februarie 2018 07:19
Categorie: Horoscop

Se poate s-avem o stare de fascinaţie şi să simțim nevoia să-i răsplătim pe cei dragi cu gesturi venite din adâncul inimii, să schimbăm total macazul în viaţa noastră.

Vibrația zilei este 7 şi o să mai urcăm o treaptă pe scara spirituală.

PEŞTI: O să ieşiţi pe la evenimentele mondene unde o să cunoaşteţi şi alţi oameni, poate veţi primi şi oferte de colaborare. O să vă bucuraţi de vizita unor oameni dragi, poate vă sărbătoriţi alături de prieteni, rude şi o să primiţi şi cadouri, surprizele plăcute nu vor lipsi.

BERBEC: Se poate să petreceţi câteva ore pe drum, poate vă-ntoarceţi de pe unde-aţi fost plecaţi de vineri, dar v-aţi încărcat deja bateriile, v-aţi făcut plinul. Intuiţia vă spune cum să procedaţi ca să vă refaceţi o prietenie, o căsnicie, să mergeţi mai departe într-o relaţie, care poate fi şi de serviciu, şi care e valoroasă pentru voi.

TAUR: E an bun pentru căsătorie, cei singuri pot face cunoştinţă cu o persoană de încredere care le poate sta alături toată viaţa. O să ieşiţi cu grupul de prieteni pe la manifestările de tot felul de prin oraş şi o să vă faceţi o idee despre ce e nou şi cu ce-aţi putea veni, în plus, ca să fiţi în tendinţe.

GEMENI: Se poate să vă duceţi la un spectacol, să treceţi în revistă evenimentele care au legătură cu înclinaţiile voastre artistice, tehnice şi să fie revigorant. Se pare c-o să vă alegeţi cu nişte bani, o fi vreo datorie mai veche, mai vindeţi ceva şi o să şi încasaţi suma respectivă, e ceva neaşteptat şi picat la țanc.

RAC: Poate sărbătoriţi ceva şi-o să primiţi mici atenţii sau cei care vă iubesc simt nevoie să v-o şi dovedească într-un fel sau altul. Pe lângă programul pe cvare vi l-aţi făcut e posibil să mai apară o invitaţie la masă, ori să daţi o fugă în altă localitate la o zi de naştere, o reînnoire a jurămintelor de căsătorie.

LEU: Poate faceţi un efort să-l înţelegeţi pe partenerul de cuplu care traversează o perioadă mai delicată şi dacă sunteţi irascibili or să iasă scântei. Poate adunaţi de ici de colo nişte bani şi pe cât posibil îi puneţi la păstrare, deşi nu sunteţi genul, dar vă doriţi prea mult un concediu ca lumea, la patru, cinci stele sau cum o fi, numai să fie.

FECIOARĂ: Poate-o să întâlniţi pe cineva care să vi se pară omul visurilor voastre şi să faceţi cumva să vă mai vedeţi, schimbaţi numere de telefon, adrese. Întrevedere cu nişte oameni care s-ar putea să lucreze împreună cu voi și-o s-aveţi o discuţie de principiu şi vă daţi acordul de-abia după ce cântăriți situaţia.

BALANŢĂ: Se poate să daţi o raită pe la prietenii care locuiesc într-un oraş apropiat şi să rămâneţi câteva ore la masă, după care s-o luaţi înapoi spre casă. Poate inauguraţi noua locuinţă sau v-aţi cumpărat lucruri noi în casă şi faceţi o trataţie ca să vă bucuraţi împreună cu prietenii şi cu rudele de confortul pe care vi l-aţi creat.

SCORPION: Reuniune cu prietenii, bun prilej să daţi ochii cu cineva care e în rezonanţă afectivă cu voi şi e posibil să iasă ceva frumos. O să alegeţi nişte preocupări deconectante cu care să vă delectaţi nu numai în cursul zilei de azi, ci şi de maine-ncolo ori de câte ori o s-aveţi o oră, două, libere.

SĂGETĂTOR: Se poate să vă treziţi cu musafiri neanunţaţi, dar sunt din cei, oricând, bine veniţi şi o să vă întreţineţi de minune, cu invitaţii. Vă mobilizaţi, iarăşi, destul de uşor ca să o porniţi spre munte, la schi sau ca să ajungeţi la o masă festivă dată poate chiar în cinstea voastră.

CAPRICORN: Poate daţi o petrecere în onoarea nepoţilor, rudele sunt în centrul atenţiei până la jumătatea lunii viitoare, şi-o să tot aveţi evenimente. Se poate să plecaţi într-o escapadă turistică, poate fi un drum mai lung şi că s-ajungeţi la cununia religioasă a unui om pe care-l iubiţi şi o să cam fiţi pe drumuri.

VĂRSĂTOR: Poate-i daţi un răspuns unui angajator care v-a convins deja să lucraţi pentru el, să aibă toată lumea de câştigat şi voi şi el. E posibil să luaţi parte la o punere în scenă a unei festivităţi şi să primiţi şi bani, dacă nu apreciaţi şi alte avantaje care să merite să vă puneţi toată priceperea la bătaie.

Horoscop 24 februarie 2018. Zodia care se poate căsători
Horoscop 24 februarie 2018. Zodia care se poate căsători
VIDEO PROTVPLUS.RO
horoscop, neti sandu, zodiac, horoscop zilnic,
Horoscop 11 decembrie 2018. Oportunități mari în afaceri pentru nativii acestei zodii
Horoscop 10 decembrie 2018. Zodia care își face azi ordine în viața sentimentală
Horoscop 9 decembrie 2018. Zodia care va primi un premiu important în această zi
Horoscop 8 decembrie 2018. Planuri de vacanță în străinătate pentru nativii acestei zodii
Horoscop 7 decembrie 2018. Zodia care are parte de o reducere substanţială
Horoscop 6 decembrie 2018. Zodia care-și va recupera o sumă de bani importantă
horoscop
Horoscop 5 decembrie 2018. Zodia care primește o sumă neașteptată de bani
Horoscop 4 decembrie 2018. Zodia care primește o sumă neașteptată de bani
Horoscop 3 decembrie 2018. Zodia care poate obţine o sumă frumoasă de bani
Horoscop 2 decembrie 2018. Zodia a cărei viață se va schimba într-o clipă
Horoscop 30 noiembrie 2018. Zodia care trece printr-o perioadă favorabilă iubirii
Horoscop 29 noiembrie 2018. Un contract cu un salariu consistent pentru această zodie