Horoscop 26 septembrie 2018. Vești bune primite de o zodie pe plan profesional

Ultimul update: Miercuri 26 Septembrie 2018 10:07
Data publicarii: Miercuri 26 Septembrie 2018 07:35
Categorie: Horoscop

O să facem slalom printre blocaje, să nu le luăm în plin, să ne focusăm atenţia şi resursele pe ţelurile care ne animă şi să avem eficienţa maximă.

Vibraţia zilei este 8 şi am face bine să ne păzim banii de noi înşine.

BALANȚĂ
O să vă implicaţi în organizarea unui eveniment, al unui spectacol şi o să vă bucuraţi de aprecierea celor din jur. Posibilă negociere şi puteți trece cu bine de un examen, să faceţi progrese la slujbă, în societate, să fie o upgradare vizibilă.

SCORPION
Se poate să intraţi într-un parteneriat de afaceri cu o persoană de acelaşi calibru şi să fie un tandem reuşit. O nouă provocare la job - intraţi într-o competiţie cu specialişti de talia voastră şi o să faceţi apel la resursele interioare ca să eliminaţi orice concurenţă.

SĂGETĂTOR
E posibil să încasaţi nişte bani şi să-i cheltuiţi rapid pe diverse lucruri pentru şcoală sau vă pregătiţi de o plecare în excursie. Vă daţi peste cap să recuperaţi nişte bani ca să daţi drumul unei investiţii, că sunteţi într-o formă profesională mult mai reuşită decât în anii precedenţi.

CAPRICORN
Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care-o să vă placă, dar o să vă fie greu să v-apropiaţi, că n-aveţi curaj. Vă daţi acordul pentru un extrajob care să v-aducă banii de care aveţi nevoie pentru plimbare, sănătate, ca să vă bucuraţi de timpul liber comun cu familia.

VĂRSĂTOR
Se pare c-o să-i acordaţi mai multă atenţie unei persoane tinere care vede în voi un posibil partener de viaţă - poate-o luaţi în serios. O să adunaţi bani din mai multe surse şi o să rezolvaţi atât problemele casei cât şi pe cele care ţin de educaţie, de şcoală, a voastră, a copiilor, c-o să aveţi de taxe pentru învăţământ, sport.

PEŞTI
Şefii s-ar putea să aibă gânduri mari cu voi şi să vă pună într-o postură care să v-aducă satisfacţii profesionale. Nişte oameni contează pe contribuţia voastră la un proiect care s-ar încheia mult mai repede dacă o să daţi şi voi o mână de ajutor - vă gândiţi.

BERBEC
Se pare c-a sosit momentul să vă aşezaţi la casa voastră şi aveţi copii, să vă bucuraţi de viaţă de familie. Se poate să vă cheme şeful la nişte discuţii de principiu şi să se vadă dacă acceptaţi o provocare - să plecaţi în deplasare să rezolvaţi probleme grele.

TAUR
E an bun de căsătorie şi dacă eraţi pe punctul de a vă separa, lucrurile pot lua o întorsătură fericită, şi să vă-mpăcați. Un parteneriat de afaceri v-ar scoate din impasul financiar şi v-ar duce la alt nivel la care aspiraţi de multă vreme şi o să vă simţiţi în elementul vostru.

GEMENI
O să-ntâlniţi pe cineva care să corespundă idealului pe care-l aveţi în legătură cu fiinţa iubită, cu alesul, aleasa inimii voastre. Poate vă invită cineva în străinătate şi o să vă-ncânte fie un job, fie un sejur fără griji, departe de vacarmul oraşului.

RAC
O să mai investiţi nişte bani în casă, vă luaţi ce vă trebuie şi în rate, ca să vă mai rămână bani pe card. Vă scoate cineva în oraş, poate e un eveniment monden şi o să conversaţi cu nişte oameni de afaceri, schimbaţi idei, numere de telefon şi poate veţi colabora la un moment dat.

LEU
Vă puteţi lua altă casă, poate vă construiţi una într-o zonă de agrement, s-aveţi unde să vă duceţi în timpul liber. O s-aveţi multe treburi de rezolvat şi poate veţi face nişte deplasări, e posibil prin împrejurimi să faceţi rost de lucrurile de care aveţi nevoie atât la serviciu, cât şi acasă.

FECIOARĂ
Poate reînnoiţi un contract şi o să cereţi mai mulţi bani dacă lucrurile au mers - ceas - înseamnă că sunteţi foarte buni. Se poate s-aveţi nişte proiecte legate de comunicare şi să fie cu succes, să vă găsiţi un alt mod de exprimare şi să conteze la CV, să vă angajaţi acolo unde va place.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Horoscop 25 septembrie 2018. Zodia care întâmpină probleme financiare
Horoscop 25 septembrie 2018. Zodia care întâmpină probleme financiare
VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop
Horoscop 19 octombrie 2018. Progrese la muncă și bani în plus pentru această zodie
Horoscop 18 octombrie 2018. Planuri de călătorie și relaxare pentru nativii acestei zodii
Horoscop 17 octombrie 2018. Nativii care primesc noi oferte în carieră
Horoscop 16 octombrie 2018. Trecutul pare să-i bântuie pe nativii acestei zodii
Horoscop 15 octombrie 2018. Vești bune pe plan financiar pentru mai multe zodii în acestă zi
Horoscop 14 octombrie 2018. Zodia care are șanse mari să înceapă o relație
horoscop
Horoscop 13 octombrie 2018. Zodia care se poate trezi azi cu o cerere în căsătorie
Horoscop 12 octombrie 2018. Zodia care trebuie să acorde mai multă atenție sănătății
Horoscop 11 octombrie 2018. Zodia care va face o vizită obligatorie la medic
Horoscop 10 octombrie 2018. Zodia care va avea parte de o reușită, după multe eforturi
Horoscop 9 octombrie. Zodia care trebuie neapărat să meargă la medic
Horoscop 8 octombrie 2018. Zodia care primeşte mai mulţi bani