Horoscop 25 septembrie 2018. Zodia care întâmpină probleme financiare


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Marti 25 Septembrie 2018 07:27
Categorie: Horoscop

Luna plină azi, cu succese. O să avem multă treabă, o s-avem şi rezultate frumoase şi bătaie de cap, că e o conjunctură încărcată.

Vibraţia zilei este 7 şi o să ne putem bucura de rezultatele muncii noastre.

BALANȚĂ
Se poate s-aveţi o discuţie între patru ochi cu partenerul de cuplu să elucidaţi un mister, să meargă şi mai bine relaţia. Întrevedere cu cineva care va propune un job şi o să vă consultaţi cu prietenii, cu familia, să vedeţi dacă merită, e în stilul vostru, sau aşteptaţi ceva mai bun.

SCORPION
Poate aţi găsit unde să vă mutaţi cu locuinţa şi o să tot faceţi nişte cheltuieli care or să vă golească buzunarul. Se observa un câştig bănesc, poate să vină şi dintr-o sursă colaterală şi să vă descurati frumos din punct de vedere financiar, mai bine decât până acum.

SĂGETĂTOR
Sunt ceva probleme de sănătate care vă pot da de furcă, dar nu şi dacă vă duceţi la doctor ca să spună ce tratament să luaţi. Familia se mobilizează să faceţi treaba, poate puneţi casa la punct, va ajuta poate şi o firmă de curăţenie, sau una imobiliară, dacă vă mutaţi.

CAPRICORN
O să daţi ochii cu cineva care vrea să mergeţi mai departe într-o relaţie de cuplu, dar e de lucrat la capitolul - comunicare. Se poate să vă implicaţi într-un nou proiect care să v-aducă recunoaşterea profesională la care aţi visat şi surplusul financiar la care speraţi de multă vreme.

VĂRSĂTOR
Poate aţi ales nişte cursuri pe care să le frecventaţi, ca să va-mbogatiti cunoştinţele într-un domeniu anume şi mergeţi pe drumul ăsta. O să perfectaţi nişte acte, cu destulă trudă, pentru că se mai opun unii şi alţii şi-o să puteţi intra în linie dreaptă cu proiectele de afaceri şi cu cele de viaţă personală.

PEŞTI
Poate vă pregătiţi de o viaţă nouă, să convieţuiţi cu cineva cu care să vă completaţi frumos. O să cheltuiţi nişte bani ca să faceţi faţă unor obligaţii, poate-aveti de luat nişte cadouri, ori să-i duceţi la doctor pe părinţi, bunici, sau ca să ieşiţi în oraş cu prietenii, că e rândul vostru să achitaţi nota.

BERBEC
O prezenţă neaşteptată şi care poate face lumină într-o chestiune care ţine de viaţă sentimentală, s-aveţi nişte explicaţii. Se-anunţă provocări, voi o să fiţi pe fază şi o să experimentaţi şi acele lucruri de care vă temeaţi să vă duceţi la alt serviciu, la altă şcoală, să vă căsătoriţi.

TAUR
O răscolire sufletească, pentru că n-aţi înţeles de ce s-au întâmplat nişte lucruri şi e o suferinţă care mocneşte, poate staţi de vorbă cu cineva. Şefii vin cu propuneri de muncă suplimentară, poate vă trimit şi în deplasare, şi o să puteţi cere şi voi nişte înlesniri - o să negociaţi.

GEMENI
Se-adună mai mulţi bani în casă, în perioada asta, dar şi cheltuielile vor fi în exces, c-aveţi multe zone de acoperit. Vă pregătiţi de plecare, poate e mai mult de un concediu, vă găsiţi ceva de lucru, sau e cineva care vrea să vă trăiţi viaţa împreună în străinătate.

RAC
Bine ar fi să nu mai amânaţi mersul la doctor, mai ales dacă vă-ncearcă nişte dureri, să nu se agraveze vreo afecţiune. O invitaţie în sfera mondenă, e un vernisaj, se-ntâmplă ceva care va suscita interesul şi totodată vă cooptează într-o activitate care să vă pună în valoare un talent.

LEU
E momentul să verificaţi actele, să le reactualizaţi dacă sunt expirate unele şi să rezolvaţi toate treburile complicate. Se poate să vă reproşeze şefii că n-aţi făcut ce trebuia şi să vă puneţi pe treabă, să nu se lase cu amenzi sau să vă retragă nişte beneficii câştigate cu multă trudă

FECIOARĂ
Se poate să vă cheme să semnaţi un contract cei cu care aţi negociat zilele trecute şi să intraţi într-o altă etapă de viaţa profesională. Se pare c-aveţi cheltuieli serioase şi-o să vă daţi peste cap să vă achitaţi, onorabil, să fiţi la zi cu tot ce-nseamnă plăti - să nu vă treziţi cu vreo restantă.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Horoscop 24 septembrie 2018. Zodia care primeşte o sumă importantă de bani
Horoscop 24 septembrie 2018. Zodia care primeşte o sumă importantă de bani
VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop 24 mai 2019, prezentat de Neti Sandu
Horoscop 24 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii se trezesc cu bani în cont
Horoscop 23 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Săgetătorii vor primi o invitație importantă
Horoscop 22 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii vor câștiga bani în plus
Horoscop 21 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii primesc un cadou nesperat
Horoscop 20 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii vor primi o sumă mare de bani
Horoscop 19 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Peștii iau o decizie importantă în relație
Horoscop 18 mai 2019, prezentat de Neti Sandu
Horoscop 18 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanţele au un câştig neaşteptat
Horoscop 17 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Leii pot relua o relație mai veche
Horoscop 16 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Săgetătorii încep o nouă relație și primesc bani
Horoscop 15 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele au șansă de bani
Horoscop 14 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele au parte de surprize nesperate
Horoscop 13 mai 2019. Leii au șanse să înceapă o relaţie sentimentală