Horoscop 25 martie, cu Neti Sandu. Racii petrec timp de calitate cu o persoană interesantă

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 25 martie, cu Neti Sandu. Apar vești, oameni, care să ne mobilizeze, c-avem multe lucruri de făcut atât pentru noi, cât și pentru alții.

Vibrația zilei este 7 și înțelepciunea o să ne-nsoteasca, dac-avem de luat decizii.

Horoscop 25 martie BERBEC

O să vă puteți asocia cu niște parteneri de afaceri să lucrați, în măsură timpului disponibil să luați niște bani în plus. O să ieșiți la rampă cu ceva nou și soarta voastră pe tărâm profesional se poate schimbă - în bine - și să dați lovitură în afaceri fie la serviciu, fie în particular.  

Horoscop 25 martie TAUR

O să vă facă o vizită cineva care-ncearcă demult să vă spună ceva față-n față și-acum are ocazia. Se poate să vă invite cineva la o aniversare în alt oraș și să amânați restul treburilor ca să faceți o plimbare pân-acolo și poate rămâneți peste noapte. 

Horoscop 25 martie GEMENI

E un eveniment la care o să aduceți și voi partea voastră de contribuție și o să primiți elogii. O puteți porni spre o zonă de agrement dac-oți fi făcut rezervare, dar dacă vă duceți la reședința voastră din alt oraș, sau a prietenilor, vă duceți la sigur. 

Citește și
Lovitură pentru Serghei Șoigu. În Rusia e scandal uriaș, a fost arestată o a treia persoană anchetată în dosarul viceministrului rus al Apărării

Horoscop 25 martie RAC

O să vă caute cineva care vrea să petreceți mai mult timp împreună ca să vă cunoașteți și, dacă n-aveți pe nimeni, o să fiți și voi la fel de interesați. Întâlnire neașteptată și poate weekend-ul o s-arate altfel decât credeați, c-o să vă faceți program comun și o să-mpărtășiți experiențele din ultima vreme.

Horoscop 25 martie LEU

E posibil să luați bani de la serviciu și să vă faceți drum, chiar de azi, prin țară, pe undeva, să mai schimbați peisajul. Sunt treburi gospodărești care or să vă dea bătaie de cap, dar o să vă faceți timp pentru plimbare, ca să vă și relaxați, că aveți nevoie de un respiro.

Horoscop 25 martie FECIOARA

Se observă satisfacții profesionale și o să luați și bani, poate mai acceptați o formă de colaborare, ca o completare financiară. O veste bună de la cineva care a lipsit o vreme din viața voastră și caută drumul către inima voastră, că vă simte lipsa și vă vrea înapoi. Vedeți ce se poate face. 

Horoscop 25 martie BALANȚĂ

Vi se deschide apetitul pentru un hobby care o să vă elibereze de stres și o să deveniți mai creativi, inspirați. O să aveți program încărcat și o să vă dați osteneală să vă achitați de toate obligațiile ca să vă rămână timp și pentru voi, să ieșiți cu prietenii sau să-i chemați pe la voi. 

Horoscop 25 martie SCORPION

O să deveniți mai comunicativi în relația cu partenerul de cuplu și atmosfera se va destinde - profitați și de weekend și ieșiți la plimbare. Poate lucrați în particular și o să vă umple frumos timpul liber, că aveți nevoie de o rupere de ritm că să munciți cu și mai mult spor la serviciu.

Horoscop 25 martie SĂGETĂTOR

O să luați niște bani și poate dați o fugă într-o stațiune turistică, să vă aerisiți, vă mai întâlniți și cu alți prieteni pe-acolo. O să v-apucați, serios, de treaba pe-acasă, chit că asta-nseamnă că angajați niște oameni să repare câte ceva și să facă acea curățenie generală de Paște.

Horoscop 25 martie CAPRICORN

Poate n-ați mai fost de multă vreme în vizită la rude și vă strângeți azi, mâine, să-l serbați pe unul dintre ai voștri sau și fără motiv. Se poate să vă modificați din mers, programul acestor zile și să dați fugă undeva, în regim de urgență, și să fie, totuși, un motiv de bucurie, de distracție.

Horoscop 25 martie VĂRSĂTOR

O să vă interesați de studii, examene, cursuri speciale pentru voi, sau pentru copii, să se meargă pe o specializare. Încă vă mai gândiți dacă să vă dați acceptul pentru o combinație partenerială de afaceri, sau să lucrați pe cont propriu că vreți să fiți independenți, liberi.

Horoscop 25 martie PEȘTI

E cineva care vă poate servi drept model, inspirație și să vă avansați la nivel profesional. E momentul vostru și n-o să lăsăți să vă scape o șansă de a vă face și mai cunoscuți, să câștigați mai mult decât pan-acum și să vă descoperiți noi valențe.

 

Articol recomandat de sport.ro
VIDEO Moment șocant în baschet! I-a dat un pumn unui fan chiar în timpul meciului cu Lakers
VIDEO Moment șocant în baschet! I-a dat un pumn unui fan chiar în timpul meciului cu Lakers
Citește și...
Horoscopul anului 2022. Zodiile care o vor duce bine cu banii. Predicțiile făcute de Neti Sandu
Horoscopul anului 2022. Zodiile care o vor duce bine cu banii. Predicțiile făcute de Neti Sandu

2022 va fi anul în care atragem lucruri bune, dar și unul al responsabilității. După doi ani de pandemie tragem linie și pornim pe un nou drum spun specialiștii în numerologie. Și planetele vor fi, de partea noastră.

Recomandări
Emmanuel Macron: Europa ar putea muri. Trebuie să arate că nu este niciodată vasală Statelor Unite
Emmanuel Macron: Europa ar putea muri. Trebuie să arate că nu este niciodată vasală Statelor Unite

Preşedintele francez Emmanuel Macron a pledat joi pentru o apărare europeană mai puternică şi mai integrată.

Clotilde Armand a fost trimisă în judecată exact în ziua în care şi-a depus candidatura pentru un nou mandat la Sectorul 1
Clotilde Armand a fost trimisă în judecată exact în ziua în care şi-a depus candidatura pentru un nou mandat la Sectorul 1

Potrivit News.ro, procurorii au decis, joi, trimiterea în judecată a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, care este acuză de folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane.

Șeful Finanțelor anunță dublarea încasărilor la Fisc în primul trimestru, de la 55,7 miliarde de lei la 97,1 miliarde
Șeful Finanțelor anunță dublarea încasărilor la Fisc în primul trimestru, de la 55,7 miliarde de lei la 97,1 miliarde

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a avut încasări de 97,1 miliarde lei în primul trimestru al acestui an, în creştere cu 41,8 miliarde de lei faţă de perioada similară a anului trecut, a anunţat ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.