Horoscop 25 februarie, cu Neti Sandu. Taurii vor primi un supliment salarial

Dată publicare: 25-02-2021 07:30
Dată actualizare: 25-02-2021 09:35


Horoscop 25 februarie, cu Neti Sandu. Vedem în sfârşit rezultatele muncii noastre şi venim cu proiecte noi, pentru c-avem multe de spus, de arătat şi celorlalţi, dar în special nouă vrem să ne dovedim că suntem capabili de lucruri măreţe.

Vibraţia zilei este 7 şi înţelepciunea face toţi banii! Să apelăm la ea, cu încredere.

HOROSCOP 25 FEBRUARIE 2021 PEŞTI

 

Se poate să luaţi bani şi să faceţi nişte cumpărături care erau pe lista de-urgență – şi or să fie mulţumiţi toţi ai casei, că ei vi le cereau.

HOROSCOP 25 FEBRUARIE 2021 BERBEC

 

Voi o să deveniţi mai temperaţi cu cheltuitul furibund şi o să luaţi doar strictul necesar c-o s-aveţi nevoie dacă plecaţi pe undeva – de bani.

HOROSCOP 25 FEBRUARIE 2021 TAUR

 

Se poate să primiţi un supliment salarial, sau un alt gen de recompensă c-aţi muncit, peste aşteptările şefilor şi asta o să vă stimuleze pe mai departe.

HOROSCOP 25 FEBRUARIE 2021 GEMENI

 

O s-atrageţi atenţia asupra voastră prin ceva pe care l-aţi realizat de curând şi poate veţi face un salt în carieră, pentru că sunt şanse de promovare.

HOROSCOP 25 FEBRUARIE 2021 RAC

 

Poate vi se restituie acei bani care v-au fost reţinuţi – ilegal, poate, sau oţi fi plătit de două ori vreo factură şi vă luaţi banii înapoi.

HOROSCOP 25 FEBRUARIE 2021 LEU

 

Vi se face o surpriză plăcută – vine cineva, posibil şi cu un cadou, sau poate vă scoate în oraş la un tete-a-tete, să vă facă o confidenţă.

HOROSCOP 25 FEBRUARIE 2021 FECIOARĂ

 

Se întrevede un parteneriat de afaceri şi să vă decideţi rapid să ziceţi da, pentru că nu vedeţi niciun inconvenient, ba, dimpotrivă! Numai avantaje.

HOROSCOP 25 FEBRUARIE 2021 BALANŢĂ

 

Poate vă alăturaţi unui grup ca să le fiţi de folos unor oameni care se află în impas i o să vă bucuraţi de rezultatul final – că va fi un succes.

HOROSCOP 25 FEBRUARIE 2021 SCORPION

 

Întrevedere cu cineva care vă poate furniza o informaţie utilă, poate v-a găsit o casă – c-o fi vorba despre un agent imobiliar, dar nu neapărat.

HOROSCOP 25 FEBRUARIE 2021 SĂGETĂTOR

 

Se observă un progres la şcoală, poate eforturile pe care le-aţi depus cu cei mici, la şcoală, online, sau nu, se văd abia acum, că se descurcă frumos.

HOROSCOP 25 FEBRUARIE 2021 CAPRICORN

 

O să vă puteţi spori veniturile, să vă mai angajaţi într-o colaborare şi să staţi liniştiţi, c-o s-aveţi cu ce să achitaţi facturile şi ratele de la bancă.

HOROSCOP 25 FEBRUARIE 2021 VĂRSĂTOR

 

Fiecare zi e o nouă sursă se reafirmare pentru voi, să vă consolidaţi statutul şi eventual, să vă căsătoriţi, dacă n-aţi făcut pasul.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO