Horoscop 24 decembrie 2021, prezentat de Neti Sandu. Gemenii vor câștiga o sumă importantă de bani

Ultima actualizare: 24-12-2021 11:17

Horoscop 24 decembrie 2021, prezentat de Neti Sandu. O să fim expeditivi cu toate treburile și o să ne facem timp și pentru noi, că destul ne-am ocupat de cei din jurul nostru.

 

Vibrația zilei este 6 și tot ce ne dorim este armonie și sănătate!

HOROSCOP 24 DECEMBRIE 2021 CAPRICORN


O să vă descurcați cu toate treburile casnice și o să vă acordați și vouă o oră, două de atenție, ca să fiți fresh la masa festivă. Se pare că o să mai cheltuiți niște bani, chiar stând în casă și o să completați ultimele lipsuri, ca să se bucure toți ai voștri de confort sporit.

HOROSCOP 24 DECEMBRIE 2021 VĂRSĂTOR


O să vă bucurați de vizita neașteptată a cuiva care înseamnă mult pentru voi și or să vă ia prin surprindere și cadourile. Poate va trebui să faceți o alegere, să petreceți altundeva Crăciunul, să vă duceți voi la părinți, la socrii, că or fi intervenit diverse lucruri care-i împiedică pe ei să vină la voi.

HOROSCOP 24 DECEMBRIE 2021 PEȘTI


O apariție la care nu v-ați fi așteptat și o să aveți un alt vibe, că o să fie un schimb afectiv care o să vă priască. O să puteți petrece și acasă până după miezul nopții și puteți să mai treceți și pe la niște prieteni pentru o oră, două, daca vă mai țin curelele.

HOROSCOP 24 DECEMBRIE 2021 BERBEC


Se petrec lucruri noi, aflați vești care să vă dea niște planuri peste cap, dar totul o să meargă în direcția favorabilă vouă. Voi o să fiți inventivi și dacă intervine ceva incitant o să vă puteți muta tabăra în alt cartier, să fiți alaturi de alți oameni, plus cei cu care vă propuseserăți să petreceți.

HOROSCOP 24 DECEMBRIE 2021 TAUR


O să fiți generoși cu ai voștri, o să și primiți daruri, vi se împlinesc și visele, viața o să vi se pară frumoasă. O să fiți bucuroși de oaspeți, ca de obicei, și un cuplu măcar o să treacă pe la voi, dacă familia nu le e prin preajma acestor apropiați și o să vă simțiți bine împreună.

HOROSCOP 24 DECEMBRIE 2021 GEMENI


O să mai rezolvați câteva treburi de serviciu, după care o să vă vedeți de familie și de voi, ca să fie totul pus la punct. Se poate să recuperați, așa, în ultima clipă niște bani și să mai luați câte ceva din lucrurile absolut necesare, acele cadouri pe care ați tot vrut să le luați.

HOROSCOP 24 DECEMBRIE 2021 RAC


Cineva la care tot visați poate veni, totuși, deși v-a spus că n-are cum să vină, că e prinsă cu alte treburi, persoana. O să vă descurcați frumos, cu banii, mai achitați o rată, o factură, mai luați mărunțișuri pentru masa de Crăciun și pentru celelalte zile de sărbătoare și o să vă declarați mulțumiți.

HOROSCOP 24 DECEMBRIE 2021 LEU


O să vă faceți curaj să vă duceți la persoana cu care ați vrea să fiți în seara de Ajun și în noaptea de Crăciun și-i faceți o surpriză. O să mai lăsați de la voi și o să le faceți pe plac atât alor voștri, cât și celor care trec pe la voi, ca să vă aducă un cadou, să ciocnească un pahar de șampanie.

HOROSCOP 24 DECEMBRIE 2021 FECIOARĂ


O să aveți parte de atenția copiilor, a nepoților, o să primiti daruri frumoase și o să fie înduioșător. Poate vă decideți, în sfârșit, să aruncați și ultimele vechituri care vă ocupau locul degeaba prin casă și chiar dacă n-o să puneți altceva în locul lor, măcar o să căpătați mai mult spațiu.

HOROSCOP 24 DECEMBRIE 2021 BALANȚĂ


E cineva care v-a dus dorul și o să v-o spună, poate chiar vine să vă declare sentimentele, pentru că nu poate trăi fără voi. O să vă deplasați cu ușurință dacă vreți să mai treceți pe la câte cineva care v-a invitat la o sarma, o felie de cozonac, după ce veți sta la masă cu ai voștri.

HOROSCOP 24 DECEMBRIE 2021 SCORPION


Ați putea da o ultimă raită pe la magazine, să luați cadouri și ce mai trebuie pentru Ajun și vă oferiți și vouă un respiro. Poate vă lăsați escortați de rudele apropiate care vă iau pe sus să stați cu ele și dacă nu vă e imposibil, vă duceți la ele la masă și puteți veni apoi împreună, la voi.

HOROSCOP 24 DECEMBRIE 2021 SĂGETĂTOR


O să le împliniți toate dorințele alor voștri și n-o să lăsați să treacă timpul fără să vă mai vedeți și cu un prieten, doi. E un program încărcat, probabil ați fost foarte ocupați în ultima vreme și o să rezolvați rapid tot felul de chestiuni care nu mai suportă amânare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO