Horoscop 23 octombrie, cu Neti Sandu. Taurii își vor găsi jumătatea

Ultima actualizare: 23-10-2020 10:01

Horoscop 23 octombrie, cu Neti Sandu. O să ne străduim să punem capăt situaţiilor neclare din viaţa noastră şi să facem ordine, să ne asigurăm succesul.

Vibraţia zilei este 5 şi n-o să ne lipsească, o să vedeţi, curajul.

HOROSCOP 23 OCTOMBRIE 2020 SCORPION

 

Poate v-apucaţi de o activitate care să vă recreeze şi să-i cooptaţi şi pe cei mici, poate faceţi împreună mişcare. Sunt chestiuni mai vechi care se cer rezolvate şi o să daţi zor şi le terminaţi, mai cereţi şi ajutorul cuiva şi o s-ajungeţi cu bine la final, o să fie cu succes.

HOROSCOP 23 OCTOMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

 

Vă gândiţi până luni dacă să vă asociaţi cu cineva, sau să rămâneţi independenţi - asta e tema pentru acasă. Se poate să luaţi nişte bani şi să vă plătiţi datoriile, să aveţi ceva şi de buzunar ca să vă puteţi deplasa, dacă vă duceţi în plimbare prin ţară pe undeva.

HOROSCOP 23 OCTOMBRIE 2020 CAPRICORN

 

O să mai cheltuiţi timp şi efort cu casa, pân-o puneţi la punct ca să atingeţi şi acest obiectiv – locuinţa. Veşti amestecate la voi şi o să alegeţi partea bună a problemelor care s-au ivit în ultima vreme şi o să faceţi tot posibilul să câştigaţi bani şi prestigiu.

HOROSCOP 23 OCTOMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

 

Poate amenajaţi un spaţiu de studiu, pentru şcoala online acasă şi transformaţi o cămară, o debara într-un astfel de spaţiu. Se poate să aveţi de susţinut vreo probă practică, sau acasă aveţi de reparat câte ceva şi o să vă puneţi toată priceperea la bătaie

HOROSCOP 23 OCTOMBRIE 2020 PEŞTI

 

Sunt acte de semnat şi de trimis, de primit şi se poate rezolva în mare parte prin poşta electronică ca să nu va mai deplasaţi. Poate vă faceţi timp să daţi o fugă la munte, sau într-o vizită la cineva care v-a dus dorul şi sentimentul pare să fie reciproc.

HOROSCOP 23 OCTOMBRIE 2020 BERBEC

 

O să reglaţi o situaţie bancară ca să vă descurcaţi cu rate, facturi, taxe de toate felurile şi să vă bucuraţi de o ieşire cu familia pe undeva. Sunt şi treburi profesionale care vă stau pe cap, dar şi personale, că v-au rugat ai voştri să faceţi diverse şi oţi fi lăsat totul pe week-end, că n-aţi avut timp.

HOROSCOP 23 OCTOMBRIE 2020 TAUR

 

Sfera sentimentală rămâne activată încă vreo 5 zile şi aţi putea întâlni pe cineva într-o excursie, sau dacă ieşiţi cu prietenii. Se impune să luaţi nişte decizii şi să vă găsiţi un loc mai bun de muncă, poate preferaţi, o vreme, un parteneriat de afaceri şi o să faceţi bani frumoşi împreună.

HOROSCOP 23 OCTOMBRIE 2020 GEMENI

 

O să aveţi treabă şi la serviciu şi pe-acasă şi o să fie solicitant dar şi cu satisfacţii profesionale, morale. O reuşită în plan financiar, poate primiţi acea sumă pe care-o aşteptaţi de multă vreme şi o să aveţi ca să vă mişcaţi încoace şi-ncolo zilele astea.


HOROSCOP 23 OCTOMBRIE 2020 RAC

 

Se poate să aibă loc o întâlnire decisivă şi să vă spuneţi părerea cu privire la relaţie, la căsătorie, la copii - să se ştie clar. Se poate să vă convoace cineva la o discuţie şi să vedeţi dac-o să digeraţi o ofertă de afaceri, c-aveţi inima-ndoită de neîncredere, dar poate nefondată.


HOROSCOP 23 OCTOMBRIE 2020 LEU

 

Se poate să luaţi bani din particular, poate-aveți colaborări, sau recuperaţi o sumă blocată pe undeva. Vi se aduc mulţumiri pentru ce-aţi lucrat în ultima vreme, dar parcă tot nu e perfect, cred şefii - dar asta ca să nu trebuiască să vă dea bani în plus, o primă.

HOROSCOP 23 OCTOMBRIE 2020 FECIOARĂ

 

Se pare că mai aveţi de dat telefoane, emailuri, de intrat în audienţă şi să obţineţi tot ce se poate, c-aveţi şanse mari. E de luat o decizie fermă legată de ratele pe care le mai aveţi de plătit şi nu mai pot fi amânate - dacă n-aveţi toţi banii, împrumutaţi-i.

HOROSCOP 23 OCTOMBRIE 2020 BALANŢĂ

 

E ceva de schimbat în relaţia cu celălalt şi găsiţi voi soluţii - totul e să vreţi şi să fie şi partenerul flexibil. O să alocaţi timp şi bani reparaţiilor casei, să vă reinstalaţi - poate - c-aţi mai schimbat ceva pe-acolo că s-aveţi mai mult spaţiu, voi copiii.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO