Horoscop 23 octombrie 2021, cu Neti Sandu. Armonie în viața de cuplu a Săgetătorilor

Ultima actualizare: 23-10-2021 09:44

O zi senină, frumoasă. O să ne bucurăm de orele petrecute și în familie, alături de cei dragi, și o să-i facem fericiți pe cei din jurul vostru.

Vibrația zilei este 5 și o să oferim șanse de a fi și noi fericiți.

 

Horoscop 23 octombrie 2021, cu Neti Sandu SCORPION

 

E cineva care vă cere o a doua șansă de a vă convinge că viața împreună ar aduce fericirea. Vedeți ce simțiți.

Vă puteti ocupa și de treburile casei și de mărunțișuri legate de sfera profesională și va puteti oferi și vouă un respiro si să va destindeți poate împreuna cu prietenii.

 

Horoscop 23 octombrie 2021, cu Neti Sandu SĂGETĂTOR

 

Păreți dispusi mai mult ca oricând să mai lăsati de la voi în relația de cuplu și o să fie armonie de aici încolo.

E o stare de bine pe care vreți să o împărtășiți celor din jur și o să vă întâlniți la o cafea, poate plecați și în plimbare pe undeva, că aveți nevoie de aer, de spațiu.


Horoscop 23 octombrie 2021, cu Neti Sandu CAPRICORN


O să vă faceți timp și pentru voi și pentru cei din jur, ca să fie toată lumea mulțumită și o să aveți preocupări comune.

Se întâmplă lucruri bune pentru că sunt oameni care vă iubesc și v-o arată, iar voi, la rândul vostru, le sunteți recunoscători și le întoarceți gesturile.

 

Horoscop 23 octombrie 2021, cu Neti Sandu VĂRSĂTOR

 

Cel mai bine o să vă refaceti în compania prietenilor, poate e ziua de naștere a vreunuia și dacă nu se impun restricții vă întâlniti.

Poate dați curs unei invitații în oraș, la prietenii voștri care sărbătoresc ceva și o să va facă plăcere călătoria și să stați la povești, să vă întoarceți de acolo cu idei.

 

Horoscop 23 octombrie 2021, cu Neti Sandu PEȘTI

 

Se poate să primiți cadouri, că ați avut un succes, v-ați mutat la alt serviciu sau în altă casă ori v-ați logodit, v-ați căsătorit.

E un moment festiv la care s-ar putea să luați parte și o să vă bucurați de noutățile de bun augur pe care le veți afla și de prezența oamenilor dragi.

 

Horoscop 23 octombrie 2021, cu Neti Sandu BERBEC

 

Poate la o cafea puneți țara la cale și vă înțelegeți în privința contractuale.

O să reparați niște greșeli făcute față de unii dintre prieteni și îi invutați la un grătar, mai scoateți și din preparatele de sezon și îi imbunați pe cei dragi cu bucatele alese.

 

Horoscop 23 octombrie 2021, cu Neti Sandu TAUR

 

Se poate să-l invitați la o discușie serioasă pe un angajator, ca să discutați pe îndelete, fără să vă distragă nimeni atenția.

Poate vine vreun musafir pe la voi și o să vă destindeți la un pahar de vorbă, că aveați niște lucruri de povestit și de cerut un sfat, de schimat impresii.

 

Horoscop 23 octombrie 2021, cu Neti Sandu GEMENI

 

O să vă decideți în doi timpi și trei mișcări să porniți la drum și dacă o să găsiți cazare rămâneti și la noapte și vă întoarceți mâine.

E cineva care vrea să fiți împreună și vă dă tot felul de semnale, dar vouă nu vă e încă destul de clar dacă ați avea șanse să formați un cuplu, așa că mai tatonați terenul.

 

Horoscop 23 octombrie 2021, cu Neti Sandu RAC

 

E posibil să aveți un aniversat în familie și să petreceti frumos, cu un musafir, doi, eventual.

O minivacanță cu ai voștri v-ar prinde bine și o să vă consolidați relația și va veni și armonia de care aveți atâta nevoie.

 

Horoscop 23 octombrie 2021, cu Neti Sandu LEU

 

O să simțiți o căldură sufletească din partea cuiva care așteaptă un răspuns de la voi și poate acum v-a convins.

Se poate să plecați pe undeva cu grupul, cu niște prieteni, poate, și o să luați o gură de aer. Poate le faceți o vizită și unor cunoscuți, e un motiv espres să ieșiți în lume.

 

Horoscop 23 octombrie 2021, cu Neti Sandu FECIOARĂ


E posibil să treacă cineva pe la voi și să aflați noutăți, să împărtășiți ultimele reușite, ale voastre, ale copiilor.

Poate dați o raită pe la cumpărături, pentru casă, în mod special, și pentru mai multă protecție poate comandați prin telefon și vă odihniți în cazul ăsta.

 

Horoscop 23 octombrie 2021, cu Neti Sandu BALANȚĂ


Se va găsi cineva care să aibă grijă de voi, că destul vă preocupați de restul lumii, să fie armonie în viața voastră.

Voi păreți și mai împăciuitori decât de obicei și o să le ziceți o vorbă bună celor care erau cam supărați din diverse motive și o să fie liniște si pace în jurul vostru.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO