Horoscop 23 noiembrie 2020, prezentat de Neti Sandu. Vărsătorii primesc bani în conturi

Ultima actualizare: 23-11-2020 10:51

Horoscop 23 noiembrie 2020. O să mai şi visam ca să ne scuturăm de panici, să mai respirăm, să ne putem bucura de ce-avem, de viaţă!


Vibraţia zilei este 5 şi o s-avem curaj să ne exprimăm dorinţele.


HOROSCOP 23 NOIEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

O să vă puteţi pune casa la punct, o s-o duceţi bine şi financiar, şi cu şcoala o să fie rezonabil, dar va trebui să investiţi nişte bani în aparatura.

HOROSCOP 23 NOIEMBRIE 2020 CAPRICORN

Poate vă duceţi la o întâlnire cu oameni de afaceri care au ce să vă dea de lucru şi o să puneţi şi voi nişte condiţii ca să iasă cum vreţi voi.

HOROSCOP 23 NOIEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

Se-anunţă bani şi o să puteţi cumpăra diverse că lista e lungă şi oţi fi aşteptat destul până să vă intre banii.

HOROSCOP 23 NOIEMBRIE 2020 PEŞTI

Veşti bune, o prezenţă care să vă ridice moralul, sunt lucruri noi care-or să vă umple frumos viaţa şi să v-aducă beneficii.

HOROSCOP 23 NOIEMBRIE 2020 BERBEC

Poate vă grăbiţi şi voi să strângeţi banii de pe la cei cărora le-oți fi împrumutat cu câteva luni în urmă şi o să ştiţi pe ce sume puteţi conta.

HOROSCOP 23 NOIEMBRIE 2020 TAUR

Vă conversaţi cu cineva de departe, poate veţi lucra împreună şi când o să vă puteţi deplasa o să semnaţi contractul - şi asta cât de curând.

HOROSCOP 23 NOIEMBRIE 2020 GEMENI

Relaţia cu partenerul de cuplu promite să meargă şi mai bine, iar dacă sunteţi în căutarea unei perechi - de suflet - e posibil să-şi facă şi ea apariţia.

HOROSCOP 23 NOIEMBRIE 2020 RAC

Se poate să reluaţi o activitate de plăcere, într-o nouă formulă şi să vă deconectaţi, ba chiar şi să faceţi rost de un ban în plus.

HOROSCOP 23 NOIEMBRIE 2020 LEU

Poate vi se dă ceva mai mult de lucru, dar vor veni şi banii cu care vă tot ameninţă - în sensul bun, şefii, şi o să faceţi un salt profesional.

HOROSCOP 23 NOIEMBRIE 2020 FECIOARĂ

O să primiţi ok-ul pentru o slujbă, ori poate la şcoală vi se permite să daţi un examen în avans, dacă nu cumva e vorba despre o formă de bursă.

HOROSCOP 23 NOIEMBRIE 2020 BALANŢA

E ceva nou şi bun în jurul vostru, că o aură protectoare şi vi se împlinesc dorinţele. se poate să faceţi rost şi de bani în plus.

HOROSCOP 23 NOIEMBRIE 2020 SCORPION

Se poate sa va redresați din punct de vedere financiar, apar niște compensații și poate o sa mai amânați plata unei rate bancare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO